Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Világ legjobb irányítója jelenleg.Ja és a példaképemG-Jay írta:Xavi szerintem másik dimenzióban játszik most. Hihetetlen jó. Az a sarkazás is meg minden....
Én még Piqué-t szeretném kiemelni gyönyörűen mennek el mellette csúszkál össze vissza...szajko írta:Asszem én előre megmondom a meccs emberét:Xavi gyönyörű mozdulatokat mutat be, 2 gólt is szerzett ő próbálja játszani a játékot és nem csak vaktában rúgdalja,nyesi a labdát.
Ja, ebben igazad van nagyonszajko írta:Asszem én előre megmondom a meccs emberét:Xavi gyönyörű mozdulatokat mutat be, 2 gólt is szerzett ő próbálja játszani a játékot és nem csak vaktában rúgdalja,nyesi a labdát.
Többet ért a focihoz, mint mi és észrevette, h Iniesta nem fog érvényesülni a passzaival, hanem Henry a lefejelésekkel.Misi88 írta:Bízzuk a mesterre:D Tudja a dolgát... Még is csak 11 meccs zsinórban!!lui1698 írta:IninestaHenry
Hát ez meg miért kellett Pep?
Az a jó ha üvölt, én is üvöltök vele de nagyonMisi88 írta:Ez egy jó link: http://www.justin.tv/shulton_online2 a komentátor úgy üvölt a gólnál, mintha orgazmusa lenne xdszajko írta:Világi PéterCapon írta:Srácok hogy hívják ezt a riportert? Borzasztó hülye szegény
fejen rúgtákIlúvatar írta:mivan messivel? vmiről lemaradtam?Misi88 írta:Gecc szegény Messi
Ja am, akkor itt Gratuálok az első helyen továbbmenetelért.ozsimiki írta: póker közben írtam bányásznak,h vagy 1-1,vagy 1-3, írta,h szélsőséges,dehát ez van, a viszonyok is azok
Ez egy jó link: http://www.justin.tv/shulton_online2 a komentátor úgy üvölt a gólnál, mintha orgazmusa lenne xdszajko írta:Világi PéterCapon írta:Srácok hogy hívják ezt a riportert? Borzasztó hülye szegény
Jogosozsimiki írta:nagyon szééép!
Titi nagy lasztit fejelt oda Xavinak, 1-3..Bányász alakul a tippem![]()
akarom mondani olyasmiDanka00792 írta:Akarod mondani kommentátor.Capon írta:Srácok hogy hívják ezt a riportert? Borzasztó hülye szegény
nem láttam semmit [auto_cenzúra] ez a Justin is !ozsimiki írta:nagyon szééép!
Titi nagy lasztit fejelt oda Xavinak, 1-3..Bányász alakul a tippem![]()