Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figo átigazolását se gondolták volna...Messa írta:Misi! Szerintem ezt feletsd el! Ramos nem fog elmenni a Madridtól, főleg nem hozzánk...Misi88 írta:Real valószínű nem adná am miért ne történhetne meg pl. Figo most más szerepcserében az eligazolását pedig ismerőseim mondták de lehet h nem igaz...lui1698 írta:Misi88!
Te ezeket a hsz-okat komolyan gondolod?
Nehogy elképzeld már, hogy Sergio Ramos valaha is Barca mezben fog tetszelegni.Meg hol olvasol te ilyeneket, hogy el akar menni?
Misi! Szerintem ezt felejtsd el! Ramos nem fog a Barcelonához igazolni...Misi88 írta:Real valószínű nem adná am miért ne történhetne meg pl. Figo most más szerepcserében az eligazolását pedig ismerőseim mondták de lehet h nem igaz...lui1698 írta:Misi88!
Nehogy elképzeld már, hogy Sergio Ramos valaha is Barca mezben fog tetszelegni.Meg hol olvasol te ilyeneket, hogy el akar menni?
Kb egy hete, ezzel vanak tele az újságok.lui1698 írta:Misi88!
Real valószínű nem adná am miért ne történhetne meg pl. Figo most más szerepcserében az eligazolását pedig ismerőseim mondták de lehet h nem igaz...lui1698 írta:Misi88!
Ilyen pályán, ha vki ott van fejbe, se tűnik úgy.Ne ezen a meccsen próbáljunk véleményt formálni játékosokrólHa nem ezt a meccset nézzük, akkor Piqué nagyon jó játékos......lui1698 írta:Lassan csatlakoznom kell Tamáshoz.
Piqué rendkívül bizonytalan.Nincs ott fejben.Cáceres szerintem jobb lenne.
És Ő szerinted ott van a kispadon?Misi88 írta:Lehet, hogy most utálni fogtok, de szerintem Sergio Ramos nem lenne rossz....lui1698 írta:Lassan csatlakoznom kell Tamáshoz.
Lehet, hogy most utálni fogtok, de szerintem Sergio Ramos nem lenne rossz....lui1698 írta:Lassan csatlakoznom kell Tamáshoz.