Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
csak zárójelben jegyzem meg,hogy azt én írtam és nem szakacs.Rapika írta:Úgy látszik ebben (is) egyet értek Szakaccal!
Nekem sem vmi szimpi Giuly játéka...
Ellenünk sem csinált semmit
nem tudom,nekem nem a legszimpatikusabb játékos,fogalmazzunk így.LG írta:A Giulyvel az a bajotok h nem tud cselezniLuis Garcia se cselez jobban. Amugy épp azért kellett neki mennie mert jott Giuly. A vezetoség csak nem hulye.
és akkor mi vAN,ha még nem volt válogatott?ez semmit sem jelent.LG írta:Nem rohogtettlek. Láttad a BL dontotLuis Garcia leginkább 1 favágora hasonlított...
1.x legyen kezdo a luzer válogatottban!
szinte semmit nem játszott volna...Barcaforever írta:Balszélső?és?Luis Garcia mi volt és hol játszott?????Még mindig nem értem miért kellett eladni.........LG írta:Sztem meg Giuly a jobb. Ráadásul Ezquerro inkább balszélso, bár elég sokoldalu játékos, ugyhogy jo csere lesz. Na de majd meglátjuk.Zsolti írta:na majd meglátjuk.de ezquerro jobban tolja sztem,mint giuly.
Habár így lehet kevesebb lehetoséget kap Iniesta. Az nagyon nem lenne jo.![]()
Deco topic azzé.
Balszélső?és?Luis Garcia mi volt és hol játszott?????Még mindig nem értem miért kellett eladni.........LG írta:Sztem meg Giuly a jobb. Ráadásul Ezquerro inkább balszélso, bár elég sokoldalu játékos, ugyhogy jo csere lesz. Na de majd meglátjuk.Zsolti írta:na majd meglátjuk.de ezquerro jobban tolja sztem,mint giuly.
Habár így lehet kevesebb lehetoséget kap Iniesta. Az nagyon nem lenne jo.