Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Ferrari meg valószínűleg a Merci terveit lopta el, ezért füstöl el többször a motor.Los Banditos írta:Tény, ami tény. A kémbotrány előtt rengetegszer elfüstölt a Merci motor, de az elmúlt 2 évben alig-alig. Több, mint gyanús.
Én amondó vagyok,h sok igazság van ebben a hsz-ben!Tényleg nehéz úgy érdemben beszélgetni,h fikciókkal érvelnek:mi lett volna ha ...Zajlanak az események elég szépen itt a Forma 1ben,igen hogyismondjam ... ellenségessé vált a viszony a két tábor között.Egyre nagyobb szálka a legtöbb Ferraris szemében Hami,és emiatt egy-egy futam után némelyekkel nehéz álláspontokat ütköztetni (Sanama írta:Kúltúrált írást már elsajátítottam és alkalmazom is gyakran. Csak mikor ilyen nemnormális és vicces érveket hoztok fel nagy Ferrari rajongók és ezt húzzátok már hetek/hónapok óta, akkor már kicsit dühitő és értelmetlen az egész "számolgatásotok". Azt mondjátok,hogy:
HA nem lett volna
HA lett volna
HA félig ment volna
stb
Csakhogy ott az a szó: HA
Ha és ez sokat elárül arról,hogy milyen érvekbe kapaszkodtok.
Ez egy ilyen sport,hogy bármikor elromolhat az autó és ezen kár rágódni szerintem.
Ezek szerint én is mondhatnám,hogy:
Ó basszus,ha az a gumi még 1 körig írta volna Lewis tavaly VB lett volna.
De semmi értelme mert NEM így történt kár rágódni rajta.
Azon meg vitatkozni,hogy ki a pechesebb eleve nem érdemes,nem erről szól a sport,hanem hogy ki a gyorsabb és szerez több pontot.
Kémbotrányról is le lehetne szállni,jóhogynem már azzal jösztök,hogy a Mclaren egy Ferrari csak át van festve
Kúltúrált írást már elsajátítottam és alkalmazom is gyakran. Csak mikor ilyen nemnormális és vicces érveket hoztok fel nagy Ferrari rajongók és ezt húzzátok már hetek/hónapok óta, akkor már kicsit dühitő és értelmetlen az egész "számolgatásotok". Azt mondjátok,hogy:LG írta:Hamilltonnak azért van annyi defektje, mert az ő vezetési stilusa erőssen terheli a gumikat, és sztem te még nem tettél le annyit az asztalra, h engem szánalmasnak nevezz, főleg azt figyelembe véve, h nekem 1 rossz szavam nem volt hozzád. Kikérem magamnak ezt a hangnemet, és légyszives, csak akkor válaszolj, ha megtanulsz kultúráltan irni.
A Ferrarisok szánalmasak?Sanama írta:Ferrarisok egyre szánalmasabbak,mert a kis babaarcú kedvencük nem VB már..lol![]()
Ezt ugye te sem gondolod komolyan ?:D:D:D:D:DLG írta:Magyarország, Szingapúr...Sanama írta: Hol vette el a sors Massatól a VB-t?:) Nem emléxek rá.
Massanak ha nincs pechje, már rég VB lenne.
A Vodának szerintem semmi köze nincs a csapat technikai cuccaihoz. Ők adják a pénzt, de hogy a gyárba valamelyik szponzor emberkéje nem mehet be, ebben egészen biztos vagyok.Kizárt hogy egy ilyen illetéktelen személy hozzájuthasson az autó papírjaihoz, terveihez. Egyszerűen annyi a történet, hogy pont akkor ment oda a Vodafone a McLarenhez, amikor Alonso. És most már utólag belátom. Nem volt nagyképű nyilatkozat az a 6 tized. Úgyhogy nem a Voda miatt lett jobb a McLaren, hanem Alonso miatt. Hamiltonban meg van annyi tehetség, hogy Alonso nélkül is tud jó autót fejleszteni.bowlinggolyo írta:
Lehet de az is lehet h nem az az egy bizonyos személy adta át az anyagot a Mercinek mint akit vádolnak hanem maga a Vodkafone vitte a cuccot és megbeszélték ezzel az emberrel h magára vállalja ha kiderül.Nem tudom h miért de pont akkor tért át a Mercihez a Vodkafone amikor a Merci megtáltosodott akármi miatt is.Nekem egy kicsit gyanús ez a szponzoráléás a Vodkafone-tól
Igen-igen,persze.torrentkiller írta:Fura. Tavalyelőttig majd minden versenyen elfüstölt a merci. Azóta hogy lenyúlták a Ferrari terveit talán 2x tönkrement. Ha ez nem lett vna, semmi esélye nem lenne egyik merci pilótának se a VBre.bowlinggolyo írta: -Érdekes Hamiltonnak miért nem volt motorhibája?
-??????????????
-Mivel a Meki legalább tudott erre az évre egy biztos kocsi rakni az első számú pilótájuk alá.![]()
Ennnyi...
Lehet de az is lehet h nem az az egy bizonyos személy adta át az anyagot a Mercinek mint akit vádolnak hanem maga a Vodkafone vitte a cuccot és megbeszélték ezzel az emberrel h magára vállalja ha kiderül.Nem tudom h miért de pont akkor tért át a Mercihez a Vodkafone amikor a Merci megtáltosodott akármi miatt is.Nekem egy kicsit gyanús ez a szponzoráléás a Vodkafone-tóltorrentkiller írta: Idén nem megy a Ferrarinak. Ez tény. Valamit elrontottak a motorba, ami tavaly jó volt. A mercinek viszont sikerült jobban fejlesztenie a tavalyi motort, mit a Ferrarinak. DeHa nem lett vna meg a tavalyi motor terve a mercinek, LEHET hogy még mindig a 2006-os hibákkal küszködnének...
Idén nem megy a Ferrarinak. Ez tény. Valamit elrontottak a motorban, ami tavaly jó volt. A mercinek viszont sikerült jobban fejlesztenie a tavalyi motort, mit a Ferrarinak. Debowlinggolyo írta: Akkor azt mondd meg nekem ha ugyan az a terv alapján készítik a motorjaikat akkor a Ferkáé miért megy tönkre és a Meki meg bírja?(vagy is a Hamilton féle motor)
Akkor azt mondd meg nekem ha ugyan az a terv alapján készítik a motorjaikat akkor a Ferkáé miért megy tönkre és a Meki meg bírja?(vagy is a Hamilton féle motor)torrentkiller írta: Fura. Tavalyelőttig majd minden versenyen elfüstölt a merci. Azóta hogy lenyúlták a Ferrari terveit talán 2x tönkrement. Ha ez nem lett vna, semmi esélye nem lenne egyik merci pilótának se a VBre.![]()
Ennnyi...
Fura. Tavalyelőttig majd minden versenyen elfüstölt a merci. Azóta hogy lenyúlták a Ferrari terveit talán 2x tönkrement. Ha ez nem lett vna, semmi esélye nem lenne egyik merci pilótának se a VBre.bowlinggolyo írta: -Érdekes Hamiltonnak miért nem volt motorhibája?
-??????????????
-Mivel a Meki legalább tudott erre az évre egy biztos kocsi rakni az első számú pilótájuk alá.
Nem hiszem h megnyerné azokkal a pontokkal a VB-t. Mivel itt van ez a verseny,Szingapúrban jobb volt Hamilton. És nem hiszem h pechet kellene mondani inkább azt h a Ferrari elqrta a motorhiba,a rossz lámpás módszer,stb...-kelLG írta:Magyarország, Szingapúr...
Massanak ha nincs pechje, már rég VB lenne.