Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg ide: Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save -ha olyan a frissítésed mint amire gondolok(optionfile).bouba írta:Pes 2008 -ban hova kell másolni az adatbázis frissítést?
az amúgy nem gáz, hogy nem passzolnak, ez életszerű (kár, hogy öltözői bunyó nincs). csak ne kapjon magasabb pontszámot a népművészeti cserépedény cselkirályFCBarca88 írta:Sajnálom... nem tudom miért csinálhatja ezt neked, mondjuk még nem voltam ss de sztem nincs sok köze a posztnak a ratinghoz. Én is szoktam 5.5ös pontszámot kapni, vagy 6.0t de akkor tényleg rosszul játszok. Általában 6.5től 8.0ig kapom a pontokat(egész éves átlagom 6.9-7.1) de nem hinném hogy máshogy teljesítek mint Te..
Viszont nagyon sok kapufát lövök![]()
![]()
A Chelseaből meg ép azért jöttem el, amit máregyszer írtál hogy nem passzol egy két játékos(általában az idősebb sztárjátékosok), most a karakterem 26éves úgyhogy az ilyen gondok is már megoldódtak, de néha én is felkapom a vizet egy két dolgonDE mivel ez csak játék(mégha imádom is a Pest) nem kerítek neki nagy ügyet.
Csak kíváncsiságból kérdezem, de milyen úton jutottál el eddig?FCBarca88 írta:Megkezdtem a 10.évem Become a Legendbe, 4év után otthagytam a Chelseat, sajnos a Barca megint nem hívott így az Interbe folytatom. Külön öröm hogy egyből benne vagyok a kezdőben, nem kell traininget játszani.
Nem ment már a kékekkel, bajnokságban 10., angol kupában ezüst(de legalább a 2013/14es szezonban összehött a bl cím, bl gólkirály, gólpassz királyi cím is, meg egyszer bekerültem a bajnokság allstar csapatába), és ráadásul nem igazoltak senkit, 3510Pért meg elvitt az Inter. Még 2év a visszavonulásigaztán újat kezdek, az elején sok évet elpazaroltam(hát igen. a top player nem a legkönnyebb fok). Cél: Barcelona
FCBarca88 írta:Mit szedtél le és honnan? Link?
Így "láthatatlanban", nem tudok segíteni.
vale írta:http://pes2008editing.blogspot.com/Puyol05 írta:honnan lehet kiegészítőket leszedni a Pes 09-hez? és milyeneket?
Szerintem ez a legjobb oldal... és mindenfélét.
http://pes2008editing.blogspot.com/Puyol05 írta:honnan lehet kiegészítőket leszedni a Pes 09-hez? és milyeneket?
Az mindegy,hogy hol játszol szerintem.Én csatárként az Interből Ibrahimovics-ot is kiszorítottam már.Varatrix írta:Lehet hogy hülye kérdésnek tűnhet, de melyik poszton a legkönnyeb játszani (csapatba kerülni)?
Már hogyne lehetne.MichaaBee írta:PESben lehet olyat csinálni, h valaki van GamePaddel valaki más meg billentyűzettel és egymás ellen mennek? Vagy csak a demoban nem oldható meg? Esetleg valami külön funkciót kell beállítani?![]()
Ha a legelején jársz igen az.Jól is kell játszani ahoz, hogy bekerülj.Varatrix írta:Már vagy 6-7 meccs óta nem kerülök a keretbe. Ez normális?