Pro Evolution Soccer

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.30. 00:32:11

MessiFan írta:
chi omega írta:ha jól játszol, jönnek majd ajánlatok az átigazolási időszakban, igen. bár én még csak az első szezonomat nyomom, 17 évesen a barcának még nem kellek :(
Én amatőr módba nyomattam a NEC-be.
2 Bl győzelem, 4 aranycipő, 3x gólkirály és szintén 3x kupagyőztes.
Most 21 éves vagyok és leigazolt le a Barca. Kiszorítottam a helyéről Eto'ot (mert mostmár csatár poszton játszok) és 19-es a mezszámom.
Nagyon élvezem a játékot így kezdőként mert csak 1 éve játszok a PES-el.
Remélem nektek is ilyen jól megy :D
és miért amatőrön játszol ha ennyire könnyű?
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.30. 00:24:07

Igen a stadionok... sajnos már a 2008ban is kevés volt, de pl a ki dolgozásuk kárpótol mindenért. Nézd meg csak a Camp Nout.. meseszép!
Majd idővel elkészül a Kitserver nevű programhoz az a modul is amivel stadiont lehet berakni a játékba. A régebbi pesekhez is volt ilyen.
Pl a Pes6hoz röpke 225stadiont gyűjtöttem össze... ;)
Hogy mi a kitserver?
Egy apró program melynek segítségével könnyen telepíthetjük a játékhoz kiadott kiegészítőket. Jelenleg a 8.0.9es modulnál tart(ha minden igaz)
Ebbe lehet már pl mezeket rakni, egyéb gafikai kiegészítőket stb
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.10.30. 00:17:39

FCBarca88 írta:Grat a gólhoz :) Nem tudom.. észrevettétek hogy nem csak cserél a gép, hanem taktikát is vált meccs kőzben? ;)
És csak hogy én is mondjak "rosszat": velem megtörtént hogy már a 43.percben lecseréltek, de olyan is volt hogy becseréltek majd lecseréltek(de ez a stamina miatt volt). Még se dőlt össze a világ.
Köszi :)
Igen én is észrevettem a felállást is váltja.
Érdekes. Engem a 37-ik percen hoztak le 1x. Ki monda hogy összedőlt a világ? 1-2 ilyen dolog simán elmegy egy ilyen nagyszerű játékban.
Csak azt nem annyira írom hogy 1 csomó csapatnak ugyan az a stadionja van...
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.30. 00:10:53

MessiFan írta:
FCBarca88 írta:...a legjobbakat mikor már eldőlt a meccs :)
Ja... Egyszer behoztak. Első labdaérintésemből gólt rúgtam. 5 percre rá meg lehoznak. Ilyen kézilabdás feelingü lett a játék? :lol:
Grat a gólhoz :) Nem tudom.. észrevettétek hogy nem csak cserél a gép, hanem taktikát is vált meccs kőzben? ;)
És csak hogy én is mondjak "rosszat": velem megtörtént hogy már a 43.percben lecseréltek, de olyan is volt hogy becseréltek majd lecseréltek(de ez a stamina miatt volt). Még se dőlt össze a világ.
I am a Runner![...]
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.10.30. 00:05:25

FCBarca88 írta:...a legjobbakat mikor már eldőlt a meccs :)
Ja... Egyszer behoztak. Első labdaérintésemből gólt rúgtam. 5 percre rá meg lehoznak. Ilyen kézilabdás feelingü lett a játék? :lol:
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.29. 23:59:40

MessiFan írta:
mindorokke_barca írta:ne faraszd ki magad telejsen es 70-75ik percben rugd ki a labdat... mindig le fognak cserelni... az utolso 20 percben barmikor kimegy a labda, barmilyen allapotban vagy, barmilyen teljesitmenyt nyujtottal le fognak cserelni...
Teljesen igazad van. Engem is mindig lehoznak. Pedig hiába rúgtam 3 gólt hiába vagyok én a mecs legjobbja. Akkoris lehoznak. A játékban kb 10x játszottam le egy teljes mecset... De attól még van benne jó. Pl már nem akarom végigszenvedi az utolsó pár percet.
Gyúrjatok rá a staminára ;)
Egyébként.. ogazi meccseken is lehozzák a legjobbakat mikor már eldőlt a meccs :)
I am a Runner![...]
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.29. 23:57:05

" A Konami november elejére tervez kiadni egy kisebb javítócsomagot a tegnap megjelent Pro Evolution Soccer 2009-hez. Ez érinti az Xbox360, PS3 és a PC-s változatokat egyaránt. A gyorsan készülő tapasz a játékba licenszelt csapatok számát fogja gyarapítani. A listán eddig is szereplő, a Premier League-ben játszó Liverpool és Manchester United mellé nem rég a Spanyol Ligából csatlakozott az Atletico Madrid, Sevilla, Racing Santander és a Valladolid is. Továbbá az aktuális igazolások terén is rendet tesz a patch, például a Manchester United 9-es számú mezébe bújtatja a bolgár Dimitar Berbatov-ot, vagy pl. törli Shevchenko-t a Chelsea csapatából, csak hogy a legfontosabbakat megemlítsük

"A Konami fejlesztői a hibajavításban átalakítják a labdavezetés folyamatát, és változtatnak az irányításon is, amivel könnyebb lesz a trükkök végrehajtása, és végül a Theatre of Legends funkció is beépítésre kerül, aminek a segítségével a visszajátszásainkat oszthatjuk meg."(Breki)

A peshungary mellett van még egy hasznos oldal, kisebb angol tudást igényel ;)
http://downloads.gamingaccess.com/index ... arch=1&B1=

Van egy(na jó.. sok előnye:)) nagy előnye a Pesnek: lehet hogy a licenszek hiányosak, de a játék készítői gondoskodtak róla hogy a lehető legegyszerűbben készüljenek: patchek, mezek, adatbázisok, szurkolói hangok stb a játékhoz, és ezeket könnyen is lehessen berakni.
I am a Runner![...]
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.10.29. 23:50:05

mindorokke_barca írta:ne faraszd ki magad telejsen es 70-75ik percben rugd ki a labdat... mindig le fognak cserelni... az utolso 20 percben barmikor kimegy a labda, barmilyen allapotban vagy, barmilyen teljesitmenyt nyujtottal le fognak cserelni...
Teljesen igazad van. Engem is mindig lehoznak. Pedig hiába rúgtam 3 gólt hiába vagyok én a mecs legjobbja. Akkoris lehoznak. A játékban kb 10x játszottam le egy teljes mecset... De attól még van benne jó. Pl már nem akarom végigszenvedi az utolsó pár percet.
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.29. 23:42:17

Puyol05 írta:
FCBarca88 írta:Azzal,hogy a mezeket és a címereket kijavították,szerintem már csak a normális bundesliga hiányzik, a nemzeti válogatottakkal én elégedett vok.
Alig várom,h teljes legyen a játék :)

sztem nem igazán javították ki... nézd csak meg a spanyol bajnokság címereit... azok nem igazán hasonlítanak az eredetiekre sztem...
Először is: az elsőt nem én írtam, rágalom :D
Másodszor: akinek kérdése van a Become a legend módról, kérem olvassal el a cikkem:
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=5801
Harmadszor: Türelem kell a játékhoz! Nem fog egyről a kettőre menni, de ezt már annyiszor leírtam...
Én is Top Playeren kezdtem a Become a Legend módot, szenvedtem, de ahogy fejlődtem, és el lestem a csínyeket úgy lett könnyebb a játék(persze azért nem olyan mintha amatőr fok lenne), de pl már Bl győztes vagyok, van egy csomó egyéni címem, válogatottal kijutottunk az ebre stb. Nem két év alatt jött ez össze.. most vagyok a 9.ben.
Akinek nehéz a játék, ne adja fel elsőre, de ne is szídja csak a saját "bénasága" miatt(Elnézést ha valakit megbántanék!).
8.éve Pesezek, és mindig van benne vmi varázs, új kihívások amik megunhatatlaná teszik. Szerintem a grafika is nagyon jó benne, de nálam nem ez számít, hanem a játék élmény amit a Pes ad nagyon sok Pesfannak! :)
I am a Runner![...]
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.10.29. 23:32:44

ez az utolso hsz-em ebben a topicban:
Az reális, hogy mittudomén milyen fiatalon elkezded a Fifa-ban a Be a Pro modot, és a 2. meccsen kiszoritasz bárkit a kezdö 11-böl, és csk is vagy?
Egyébként nemtudom megfigyelted e, de ha végigjátszod a meccset, akkor kb 70-80. perctöl elfárad a játékosod, (legalábbis fiatalon, de te gondolom még fiatalvagy, mert nem sokat játszottál vele ahogy olvasom a hsz-ed) és ha fáradt vagy akkor le szokás cserélni.
eloszor a fifaval jatszottam nem tetszett, ebbol nem kovetkezik az h a pes biztos jobb lesz, nekem egyik sem tetszik, es foleg mert jobban is meg tudnak csinalni, de nem akarjak, mert nem tudnanak majd annyit fejleszteni mindig minden evben h vegye a nép .... nem, nem volt faradt a jatekosom, lehet h eddig tevhitben eltel v annyira elvakitott a jatek h nem vetted eszre.. de probald ki, ne faraszd ki magad telejsen es 70-75ik percben rugd ki a labdat... mindig le fognak cserelni... az utolso 20 percben barmikor kimegy a labda, barmilyen allapotban vagy, barmilyen teljesitmenyt nyujtottal le fognak cserelni... meg1szer mondom, sztem a fifa sem jobb... de a ket f.os kozul egyertelmuen a fifa a kevesbe x.arabb szerintem.. szamomra tema lezarva, elfogadod v nem, ez a velemenyem... valaszolhatsz erre, elolvasom, de en mar nem reagalok..
Danka00792
Director del Fútbol

2008.10.29. 23:23:24

mindorokke_barca írta:3 lehetoseg van v edzo meccset jatszol, v csere vagy, v kezdo, amikor a kispadon kezdesz becserelnek a 60ik perc utan ha kimegy a labda.. amikor kivivtal magadnak a kezdo 11ben egy helyet tokmind1 mennyire jatszol jol-rosszul ha kimegy a labda 70ik perc utan lecserelnek.... sztetek ez realis?
Az reális, hogy mittudomén milyen fiatalon elkezded a Fifa-ban a Be a Pro modot, és a 2. meccsen kiszoritasz bárkit a kezdö 11-böl, és csk is vagy? :roll:
Egyébként nemtudom megfigyelted e, de ha végigjátszod a meccset, akkor kb 70-80. perctöl elfárad a játékosod, (legalábbis fiatalon, de te gondolom még fiatalvagy, mert nem sokat játszottál vele ahogy olvasom a hsz-ed) és ha fáradt vagy akkor le szokás cserélni. :wink:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.10.29. 23:22:43

eleinte csak edzomeccseket tudsz jatszani... csapaton belul... jol kell tlejesits ahhoz h bekerulj a bajnoki keretbe... ez annyit jelent h kell jatsz 2-3 edzomeccset es utana kb mar a cserepadon is fogsz ulni, ne erts felre szivesen segitek, mindig amiben tudok, de nehez egy kicsit onalloan gondolkodni v utananezni? ertem en azt is h ez a legyeszerubb h egybol jobb es irsz egy hsz-t... de egy ido utan elegge zavaro lehet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.10.29. 23:24:36-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.10.29. 23:20:26

Van egy kis problémám. Nem értem hogy ha rá megyek a Next Matc ra akkor átugorhatom a bajnokit, vagy Traning meccset játszhatok. A bajnokikat hogy kel játszani?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Varatrix
Director del Fútbol

2008.10.29. 23:07:09

Tetszik ez mód! Viszont egy számomra teljesen idegen csapat igazolt le. Bár egy kicsit hasonlit a Fifa légy profi módhoz. Annyiban más hogy itt komplett kariert lehet játszani, tehát jobb. Ez teccik!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.10.29. 23:02:11

chi omega írta:ha jól játszol, jönnek majd ajánlatok az átigazolási időszakban, igen. bár én még csak az első szezonomat nyomom, 17 évesen a barcának még nem kellek :(
Én amatőr módba nyomattam a NEC-be.
2 Bl győzelem, 4 aranycipő, 3x gólkirály és szintén 3x kupagyőztes.
Most 21 éves vagyok és leigazolt le a Barca. Kiszorítottam a helyéről Eto'ot (mert mostmár csatár poszton játszok) és 19-es a mezszámom.
Nagyon élvezem a játékot így kezdőként mert csak 1 éve játszok a PES-el.
Remélem nektek is ilyen jól megy :D
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.10.29. 23:01:32

elso benyomasom nem volt jo a pesrol, barki barmit mond a jatekosok arc grafikaja egyszeruen osszehasonlithatlan a fifaeval... a pesben 1-1 jatekost leszamitva nem hasonlitanak... a mez, a fennyel valo jatek, az rendben van, de a jatekosok szornyuek, egy itteni pes orult tanacsara jatszottam vele nehany orat, de a velemenyem megrosszabb lett rola.. be a legend mondban is meg ilyenek, elsore utosnek tunik, de hihetetlenul egysiku... 3 lehetoseg van v edzo meccset jatszol, v csere vagy, v kezdo, amikor a kispadon kezdesz becserelnek a 60ik perc utan ha kimegy a labda.. amikor kivivtal magadnak a kezdo 11ben egy helyet tokmind1 mennyire jatszol jol-rosszul ha kimegy a labda 70ik perc utan lecserelnek.... sztetek ez realis? eddig 2 meccset jatszottam vegig, csak ugy tudtam h nem engedtem ki a labdat abban a 20 percben..., nem, nem tetszik a fifa sem, foleg h az elmult 2 evhez kepest legtobbet a grafika valtozott, mondjuk az nagyon.... de iden megis jobbnak tartom a fifat mint a pest
bojan_krkic
Barça C

2008.10.29. 22:59:22

chi omega írta:
Puyol05 írta: sztem nem igazán javították ki... nézd csak meg a spanyol bajnokság címereit... azok nem igazán hasonlítanak az eredetiekre sztem...
tavaly pedig a komplett primera division benne volt, csalódás, hogy most hiányos.. sajnos a BL is. ez a leggyengébb pont.

:) nem nem javitoták ki a hülye fifa lefoglalta magának a angol meg a spanyol bajnokságot csak hogy mi örüljünk am vannak javitáso ka peshungary.com-on úgyh hajrá skacók :)
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.29. 22:54:06

Varatrix írta:A legend módba ha jól játszol eligazolnak?
ha jól játszol, jönnek majd ajánlatok az átigazolási időszakban, igen. bár én még csak az első szezonomat nyomom, 17 évesen a barcának még nem kellek :(

egyébként egy bemutató meccsen kell játszanod először, két béna csapat, könnyű villogni, aztán kapsz pár ajánlatot (általában kiesőjelölt, kiscsapatoktól), és azok közül választhatsz, így kerülsz az első csapatodhoz.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.29. 22:52:45

Puyol05 írta: sztem nem igazán javították ki... nézd csak meg a spanyol bajnokság címereit... azok nem igazán hasonlítanak az eredetiekre sztem...
tavaly pedig a komplett primera division benne volt, csalódás, hogy most hiányos.. sajnos a BL is. ez a leggyengébb pont.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.10.29. 22:52:37

A legend módba ha jól játszol eligazolnak?
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.29. 22:50:37

Varatrix írta:Mind a kettő játékot kipróbáltam, és nekem a PES egy csalódás volt. Olyan sokan mondták hogy jobb mint a FIFA, és akkor gondoltam kipróbálom. Rossz volt az irányítás. Egyszerűen össze sem lehet hasonlítani a FIFA grafikájával, mert ég és föld a fifa javára. viszont a játék élménye egész jó volna, de valószínüleg rosszul játszom, és azért nem élvezem. Viszont örülnék ha valaki mondana egy két tippet a játékkal kapcsolatban, hogy rendesen tudjak vele játszani.

(Bocsánat azoktól akik PES fanok, de ez a véleményem!)
én mondok egy tippet: játsz vele többet. én világéletemben fifás voltam (ma is azzal játszom neten a haverommal), de a 08 annyira [auto_cenzúra] lett pc-re, hogy áttértem a pesre. elsőre gyengébbnek tűnt a grafika, és az irányítás is, de pár meccs alatt megszoktam, hogy ne a fifához hasonlítsam, hanem a valósághoz, és egyre inkább feltűnt, hogy mennyivel logikusabb, élethűbb, és ennek fényében élvezetesebb a pro ev.

a grafika elsőre most is fura volt, de amikor a roma ellen játszottam idegenben a BL-ben, végleg megvett magának a játék. baromi gyönyörű fények, árnyékok, gyep.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.29. 22:47:51

MessiFan írta:Nos, leírom a véleményem.

Először is a grafika: Fantasztikus, gyönyörűen kidolgozott mezek az arcok sokkal jobban hasonlítanak a játékosokra mint a fifában! Kb ennyi mert erre nincs jobb szó :D
Másodszor is a játékélmény: Hát van benne kihívás ja meg rengeteg új kép van. A menü is sokkal jobb mint a tavalyi. A Become to legend módnál nincs jobb :). Mondjuk elég nehéz cseleket csinálni billentyűzeten. Alig várom már hogy kapjak 1 gamepadot. :)
Harmadszor meg: Úgy vagyok ezzel hogy néha utálom máskor meg imádom. De van ez így :D
Kb ennyi. Nem valami bő vélemény de ennyi elég szerintem egy ilyen nagyszerű játékról.
Peace! :wink:
nem a billentyűvel van a baj, hanem azzal, hogy full béna az emberünk a legend mod elején. én voltam annyira arrogáns, hogy top playeren elkezdtem a serie A-ban, hát vért hugyozok néha, olyan nehéz szegény falábú alteregommal jól teljesíteni.
azért a juve ellen lőttem egy győztes gólt : DDDDDDD
vlxe
Capitá del Barça

2008.10.29. 22:30:15

http://peshungary.hu/

Bal oldalon a pes 6 rész alatti dolgokat érdemes megnézni. Annál több amúgy se kellhet.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.10.29. 22:21:06

Nos, leírom a véleményem.

Először is a grafika: Fantasztikus, gyönyörűen kidolgozott mezek az arcok sokkal jobban hasonlítanak a játékosokra mint a fifában! Kb ennyi mert erre nincs jobb szó :D
Másodszor is a játékélmény: Hát van benne kihívás ja meg rengeteg új kép van. A menü is sokkal jobb mint a tavalyi. A Become to legend módnál nincs jobb :). Mondjuk elég nehéz cseleket csinálni billentyűzeten. Alig várom már hogy kapjak 1 gamepadot. :)
Harmadszor meg: Úgy vagyok ezzel hogy néha utálom máskor meg imádom. De van ez így :D
Kb ennyi. Nem valami bő vélemény de ennyi elég szerintem egy ilyen nagyszerű játékról.
Peace! :wink:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.10.29. 22:13:31

Egy pontos linket tudnál dobni?
Lezárt