Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és miért amatőrön játszol ha ennyire könnyű?MessiFan írta:Én amatőr módba nyomattam a NEC-be.chi omega írta:ha jól játszol, jönnek majd ajánlatok az átigazolási időszakban, igen. bár én még csak az első szezonomat nyomom, 17 évesen a barcának még nem kellek
2 Bl győzelem, 4 aranycipő, 3x gólkirály és szintén 3x kupagyőztes.
Most 21 éves vagyok és leigazolt le a Barca. Kiszorítottam a helyéről Eto'ot (mert mostmár csatár poszton játszok) és 19-es a mezszámom.
Nagyon élvezem a játékot így kezdőként mert csak 1 éve játszok a PES-el.
Remélem nektek is ilyen jól megy
KösziFCBarca88 írta:Grat a gólhozNem tudom.. észrevettétek hogy nem csak cserél a gép, hanem taktikát is vált meccs kőzben?
És csak hogy én is mondjak "rosszat": velem megtörtént hogy már a 43.percben lecseréltek, de olyan is volt hogy becseréltek majd lecseréltek(de ez a stamina miatt volt). Még se dőlt össze a világ.
Grat a gólhozMessiFan írta:Ja... Egyszer behoztak. Első labdaérintésemből gólt rúgtam. 5 percre rá meg lehoznak. Ilyen kézilabdás feelingü lett a játék?FCBarca88 írta:...a legjobbakat mikor már eldőlt a meccs
Ja... Egyszer behoztak. Első labdaérintésemből gólt rúgtam. 5 percre rá meg lehoznak. Ilyen kézilabdás feelingü lett a játék?FCBarca88 írta:...a legjobbakat mikor már eldőlt a meccs
Gyúrjatok rá a stamináraMessiFan írta:Teljesen igazad van. Engem is mindig lehoznak. Pedig hiába rúgtam 3 gólt hiába vagyok én a mecs legjobbja. Akkoris lehoznak. A játékban kb 10x játszottam le egy teljes mecset... De attól még van benne jó. Pl már nem akarom végigszenvedi az utolsó pár percet.mindorokke_barca írta:ne faraszd ki magad telejsen es 70-75ik percben rugd ki a labdat... mindig le fognak cserelni... az utolso 20 percben barmikor kimegy a labda, barmilyen allapotban vagy, barmilyen teljesitmenyt nyujtottal le fognak cserelni...
Teljesen igazad van. Engem is mindig lehoznak. Pedig hiába rúgtam 3 gólt hiába vagyok én a mecs legjobbja. Akkoris lehoznak. A játékban kb 10x játszottam le egy teljes mecset... De attól még van benne jó. Pl már nem akarom végigszenvedi az utolsó pár percet.mindorokke_barca írta:ne faraszd ki magad telejsen es 70-75ik percben rugd ki a labdat... mindig le fognak cserelni... az utolso 20 percben barmikor kimegy a labda, barmilyen allapotban vagy, barmilyen teljesitmenyt nyujtottal le fognak cserelni...
Először is: az elsőt nem én írtam, rágalomPuyol05 írta:FCBarca88 írta:Azzal,hogy a mezeket és a címereket kijavították,szerintem már csak a normális bundesliga hiányzik, a nemzeti válogatottakkal én elégedett vok.
Alig várom,h teljes legyen a játék
sztem nem igazán javították ki... nézd csak meg a spanyol bajnokság címereit... azok nem igazán hasonlítanak az eredetiekre sztem...
eloszor a fifaval jatszottam nem tetszett, ebbol nem kovetkezik az h a pes biztos jobb lesz, nekem egyik sem tetszik, es foleg mert jobban is meg tudnak csinalni, de nem akarjak, mert nem tudnanak majd annyit fejleszteni mindig minden evben h vegye a nép .... nem, nem volt faradt a jatekosom, lehet h eddig tevhitben eltel v annyira elvakitott a jatek h nem vetted eszre.. de probald ki, ne faraszd ki magad telejsen es 70-75ik percben rugd ki a labdat... mindig le fognak cserelni... az utolso 20 percben barmikor kimegy a labda, barmilyen allapotban vagy, barmilyen teljesitmenyt nyujtottal le fognak cserelni... meg1szer mondom, sztem a fifa sem jobb... de a ket f.os kozul egyertelmuen a fifa a kevesbe x.arabb szerintem.. szamomra tema lezarva, elfogadod v nem, ez a velemenyem... valaszolhatsz erre, elolvasom, de en mar nem reagalok..Az reális, hogy mittudomén milyen fiatalon elkezded a Fifa-ban a Be a Pro modot, és a 2. meccsen kiszoritasz bárkit a kezdö 11-böl, és csk is vagy?
Egyébként nemtudom megfigyelted e, de ha végigjátszod a meccset, akkor kb 70-80. perctöl elfárad a játékosod, (legalábbis fiatalon, de te gondolom még fiatalvagy, mert nem sokat játszottál vele ahogy olvasom a hsz-ed) és ha fáradt vagy akkor le szokás cserélni.
Az reális, hogy mittudomén milyen fiatalon elkezded a Fifa-ban a Be a Pro modot, és a 2. meccsen kiszoritasz bárkit a kezdö 11-böl, és csk is vagy?mindorokke_barca írta:3 lehetoseg van v edzo meccset jatszol, v csere vagy, v kezdo, amikor a kispadon kezdesz becserelnek a 60ik perc utan ha kimegy a labda.. amikor kivivtal magadnak a kezdo 11ben egy helyet tokmind1 mennyire jatszol jol-rosszul ha kimegy a labda 70ik perc utan lecserelnek.... sztetek ez realis?
Én amatőr módba nyomattam a NEC-be.chi omega írta:ha jól játszol, jönnek majd ajánlatok az átigazolási időszakban, igen. bár én még csak az első szezonomat nyomom, 17 évesen a barcának még nem kellek
chi omega írta:tavaly pedig a komplett primera division benne volt, csalódás, hogy most hiányos.. sajnos a BL is. ez a leggyengébb pont.Puyol05 írta: sztem nem igazán javították ki... nézd csak meg a spanyol bajnokság címereit... azok nem igazán hasonlítanak az eredetiekre sztem...
ha jól játszol, jönnek majd ajánlatok az átigazolási időszakban, igen. bár én még csak az első szezonomat nyomom, 17 évesen a barcának még nem kellek :(Varatrix írta:A legend módba ha jól játszol eligazolnak?
tavaly pedig a komplett primera division benne volt, csalódás, hogy most hiányos.. sajnos a BL is. ez a leggyengébb pont.Puyol05 írta: sztem nem igazán javították ki... nézd csak meg a spanyol bajnokság címereit... azok nem igazán hasonlítanak az eredetiekre sztem...
én mondok egy tippet: játsz vele többet. én világéletemben fifás voltam (ma is azzal játszom neten a haverommal), de a 08 annyira [auto_cenzúra] lett pc-re, hogy áttértem a pesre. elsőre gyengébbnek tűnt a grafika, és az irányítás is, de pár meccs alatt megszoktam, hogy ne a fifához hasonlítsam, hanem a valósághoz, és egyre inkább feltűnt, hogy mennyivel logikusabb, élethűbb, és ennek fényében élvezetesebb a pro ev.Varatrix írta:Mind a kettő játékot kipróbáltam, és nekem a PES egy csalódás volt. Olyan sokan mondták hogy jobb mint a FIFA, és akkor gondoltam kipróbálom. Rossz volt az irányítás. Egyszerűen össze sem lehet hasonlítani a FIFA grafikájával, mert ég és föld a fifa javára. viszont a játék élménye egész jó volna, de valószínüleg rosszul játszom, és azért nem élvezem. Viszont örülnék ha valaki mondana egy két tippet a játékkal kapcsolatban, hogy rendesen tudjak vele játszani.
(Bocsánat azoktól akik PES fanok, de ez a véleményem!)
nem a billentyűvel van a baj, hanem azzal, hogy full béna az emberünk a legend mod elején. én voltam annyira arrogáns, hogy top playeren elkezdtem a serie A-ban, hát vért hugyozok néha, olyan nehéz szegény falábú alteregommal jól teljesíteni.MessiFan írta:Nos, leírom a véleményem.
Először is a grafika: Fantasztikus, gyönyörűen kidolgozott mezek az arcok sokkal jobban hasonlítanak a játékosokra mint a fifában! Kb ennyi mert erre nincs jobb szó
Másodszor is a játékélmény: Hát van benne kihívás ja meg rengeteg új kép van. A menü is sokkal jobb mint a tavalyi. A Become to legend módnál nincs jobb. Mondjuk elég nehéz cseleket csinálni billentyűzeten. Alig várom már hogy kapjak 1 gamepadot.
Harmadszor meg: Úgy vagyok ezzel hogy néha utálom máskor meg imádom. De van ez így
Kb ennyi. Nem valami bő vélemény de ennyi elég szerintem egy ilyen nagyszerű játékról.
Peace!