Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hölör írta:ajajjjjjjsalas9 írta:Na... Les miatt nem adtak meg egy Heinze gólt...Várom a fejleményeket
na most mi lesz???????!!!!!!!!Salas9 írta:Na... Les miatt nem adtak meg egy Heinze gólt...Várom a fejleményeket
MessiFan írta:Idén mikor látunk ilyen eredményt a Spanyol kupába??norbert55 írta:
Real Madrid 0-3 Barcelona
Szerinted egy Madridnak nem elég fárasztó az, hogy kikap egy kiscsapattól? Arról nem ibeszélve, hogy a továbbjutát otthon kell kiharcolniuk. Szóval hajrá real unio.Demonhunter írta:Ne kapjanak ki!! Ahogy már mondták, meneteljenek, és a végén kapjanak ki, hogy végig fáradjanak
Ja.Demonhunter írta:Ne kapjanak ki!! Ahogy már mondták, meneteljenek, és a végén kapjanak ki, hogy végig fáradjanak
Jobbulást neki.mezeibela írta:1-1
de viszont de la red nincs az eszméleténél és levitték
Én a győzelmi sorozatról beszéltem, amibe beletartozak a Copa del Rey és a BL meccsek is, sőt, még a Béke-kupa is.norbert55 írta:"csak" 18 meccsig voltunk veretlenek.
Inkább vérezzenek el az elődöntőben, hogy minnél több meccset játszanak és fáradjanak.Ilúvatar írta:em számítottam rá... Bárcsak Real is így kikapna meglepetésképpen![]()