Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
Ha mindent eszerint csinálsz, rendben lesz.
Nekem Firefoxom van és a piros pettyek vannak... Én még a Barca címert nem is láttam itt...miihii írta: Nekem is feltűnt,h tényleg egy ideig BARCA logo volt a pötty helyett,de mostanában megint piros.Aztán kíváncsiságból kipróbáltam vmit:
Explororen piros pettyes,
Firefoxon BARCA logo.
Ééééérdekes...
Nekem is feltűnt,h tényleg egy ideig BARCA logo volt a pötty helyett,de mostanában megint piros.Aztán kíváncsiságból kipróbáltam vmit:MichaaBee írta:nekem még mindig a régiCFirpo3 írta:Most látom, hogy megváltozott az Eurobarcának az a kis logója, ami a honlap címe mellett van. Régen pár piros pötty volt, most pedig a Barca címere.![]()
nekem még mindig a régiCFirpo3 írta:Most látom, hogy megváltozott az Eurobarcának az a kis logója, ami a honlap címe mellett van. Régen pár piros pötty volt, most pedig a Barca címere.
Az a h inkább g akarna lenni sztem.„Az Arsenal szerződéstervezetéről szóló hírek butaságok. Ő még egy fiatal játékos, imádja a klubját és hű is a Barcelonához. Ezen kívül azt közölte velem, hogy csak a Barcelona ajánlatát kívánja meghallhatni.”
Pont azért létezik, mert különben ezt máshol művelnék.Los Banditos írta:Szerintem nyugodtan belehet szüntetni az 'Élő közvetítések' topicot, mert 2-szer a színvonal a béka segge alatt van. Ez már nem állapot!kovinho írta:Már a fórum se bírja el ezt a sok hülyét.
Szerintem nyugodtan belehet szüntetni az 'Élő közvetítések' topicot, mert a színvonal a béka segge alatt van. Ez már nem állapot!kovinho írta:Már a fórum se bírja el ezt a sok hülyét.