Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyzerűen röhely volt hogy kaptunk ingyen jegyeket a suliból-és ez az új beléptető rendeszer csődötmondott...- 20 percig álltunk sorba, hogy bejussuk. De komoly volt az armada mögöttPetI írta: A beléptető rendszer meg nemtom mi alapján működik, de pl. voltak 800 ft-os jeggyel (kapu mögötti rész) is az 1500 ft-os (hosszanti) szektorbanEnnyien már rég voltak meccsen errefele szerintem.
Csak (így tovább) a ZTE, meg a Barça!
Na látod ezt én sem értettem szombaton...McLovin írta:Révész egy nyomorék! Istenem! Hogy lehet a Szparinak ekkora nyomorék edzője???????? 1:0-nál HAZAI PÁLYÁN beáll védekezni, és a 90. percben cserél elsőnek... És ne legyek ideges???!!!![]()
Na erre k*rva kíváncsi lennék én is. Pff...Barcaforever írta:Mert és akkor mi van ha tirpák az egész banda?Fejtsd már ki......
Neked meg a jó édes anyukádat!!!torrestoni írta:Talán mert tirpák az egész bandaMcLovin írta:Révész egy nyomorék! Istenem! Hogy lehet a Szparinak ekkora nyomorék edzője???????? 1:0-nál HAZAI PÁLYÁN beáll védekezni, és a 90. percben cserél elsőnek... És ne legyek ideges???!!!![]()
![]()
![]()
Mert és akkor mi van ha tirpák az egész banda?Fejtsd már ki......torrestoni írta:Talán mert tirpák az egész bandaMcLovin írta:Révész egy nyomorék! Istenem! Hogy lehet a Szparinak ekkora nyomorék edzője???????? 1:0-nál HAZAI PÁLYÁN beáll védekezni, és a 90. percben cserél elsőnek... És ne legyek ideges???!!!![]()
![]()
![]()
Talán mert tirpák az egész bandaMcLovin írta:Révész egy nyomorék! Istenem! Hogy lehet a Szparinak ekkora nyomorék edzője???????? 1:0-nál HAZAI PÁLYÁN beáll védekezni, és a 90. percben cserél elsőnek... És ne legyek ideges???!!!![]()
Hát kiesni nem is,de te elégedett vagy a középmezőnnyel?Varga Tamás írta:Én a középmezőnnyel bőven elégedett leszek. Kiesni úgysem fogunk.
Abszolut igazad van esküszöm 100%-ig.Ezt hitte majdnem az összes Fradi drukker 2 évig, csak 2 csapat volt, akitől várták a lufi durranást és elmaradt:Szpari,Kecskemét.Bányász írta:Hát akkor bocs.
Nem tudtam,h Bőcs ekkora kánaán.A keleti csoportban nem mozgok otthonosan sajnos...
De azt így is tartom,h nem jutnak fel...ha nem az anyagiak miatt akkor azért mert kipukkadnak.Nagy falat egy Bőcsnek az Nb1...
Én a középmezőnnyel bőven elégedett leszek. Kiesni úgysem fogunk.szajko írta:A végére el fog fogyni a haladás,most lehet jók,de tavasztól visszaesik a lendület kicsi fáradtság és kapufa!Varga Tamás írta:Honvéd - Haladás 0-1, Sipos Norbert bombagóljával.
Láttunk már jobb meccset is, de a 3 pont, az három pont.
Még az MLSZ sem tud minket megállítani...![]()
HAJRÁ HALI!
Na igen, a csudálatos magyar foci. Mi Megye II-ből 4. helyről jutottunk fel I-be, hogy előttünk lévő csapatok nem vállalták, persze amíg 3 éven keresztül 2.ak voltunk esélyünk sem volt felkerülni.Barcaforever írta:Tudni lehet, h mostanában az NbII,NbIII,MegyeI,MegyeII-ben általában az a csapat vezeti a csoportját, amelyikbe pumpálják a pénzt.