Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A vége 5-0. Most erre mit lehet mondani?mindorokke_barca írta:nem semmi ... 64ik perc:) Poli Ejid 3 - 0 Villarreal J. Molina klasszikus mester3as
Idén mikor látunk ilyen eredményt a Spanyol kupába??norbert55 írta:
Real Madrid 0-3 Barcelona
Igazad van. Én úgy emlékeztem, hogy a Zaragoza meccs később volt. Az Atlético a bajnokságban szakította meg a győzelmi sorozatunkat.Los Banditos írta:A 2005-2006-os sorozatunkat biztos, hogy a Zaragoza szakította meg. Azon a meccsen 3-0-ra vezettek, majd visszahoztuk 3-2-re, de a végén még kapott egy büntetőt a hazai csapat és ezzel lett 4-2.
Az Atletico tényleg megvert minket 3-1-re, de azzal nem a sorozatunkat szakította meg.
A Villarrealt pedig idegenben és otthon is megvertük.
Csongor!Perrero írta:nekem a Villarreal rémlik, mintha tőlük sz.ptunk volna ki
Csongor!Perrero írta:nekem a Villarreal rémlik, mintha tőlük sz.ptunk volna ki
Igen, vmikor 2006 elején történt.Varga Tamás írta:A 19 meccses sorozatot az Atletico Madrid szakította meg, amikor a Nou Campban kikaptunk 3-1-re.Titinho írta: Bizony, bizony én is így emlékszem és az tényleg győzelmi sorozat volt. A 19. meccs az éppen egy Király-kupa meccs volt amit a Zaragoza ellen veszítettünk el 4-2-re idegenben.
2004-ben "csak" veretlenségi sorozatunk volt 17 meccsen keresztül. (14 győzelem 3 döntetlen volt asszem) amivel ugye a végén másodikok lettünk.
Larson rúgta azt az egy góltVarga Tamás írta:A 19 meccses sorozatot az Atletico Madrid szakította meg, amikor a Nou Campban kikaptunk 3-1-re.
A 19 meccses sorozatot az Atletico Madrid szakította meg, amikor a Nou Campban kikaptunk 3-1-re.Titinho írta: Bizony, bizony én is így emlékszem és az tényleg győzelmi sorozat volt. A 19. meccs az éppen egy Király-kupa meccs volt amit a Zaragoza ellen veszítettünk el 4-2-re idegenben.
2004-ben "csak" veretlenségi sorozatunk volt 17 meccsen keresztül. (14 győzelem 3 döntetlen volt asszem) amivel ugye a végén másodikok lettünk.
Én is sőt ha egészséges lesz akkor Pedrot is. Abraham is játszharna akár. De van akit csak cserének raknék be.CFirpo3 írta:Thiago most úgy tudom, hogy sérült. De a többinek én adnék játéklehetőséget.barca0417 írta:meg Thiagot
November 12, Szerda.barca0417 írta:Mikor lesz amúgy a visszavágó?
Az idegenbeli meccs Olegueren és Edmílsonon ment el, a visszavágó pedig a bírón, amikor jogtalanul állította ki R10-et.Titinho írta:Bizony, bizony én is így emlékszem és az tényleg győzelmi sorozat volt. A 19. meccs az éppen egy Király-kupa meccs volt amit a Zaragoza ellen veszítettünk el 4-2-re idegenben.![]()
Bizony, bizony én is így emlékszem és az tényleg győzelmi sorozat volt. A 19. meccs az éppen egy Király-kupa meccs volt amit a Zaragoza ellen veszítettünk el 4-2-re idegenben.Los Banditos írta:2006 februárjáig volt egy 18 meccses sorozatunk is.mindorokke_barca írta:jah: 6 a bajnoksagban, 3 a blben es most 1 kupaban...
mennyi is volt a sorozat 2004ben? 14 v 15 meccs zsinorban? kozeledunk
2006 februárjáig volt egy 18 meccses sorozatunk is.mindorokke_barca írta:jah: 6 a bajnoksagban, 3 a blben es most 1 kupaban...
mennyi is volt a sorozat 2004ben? 14 v 15 meccs zsinorban? kozeledunk