Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem is 5db-ot néztem meg és mind az 5-ön Udinese-Roma megy.soadroli írta:Tényleg,dobjatok már egy normális linket!Én a rojadirecta-n nézen(nézném)de ott a roma-udinese megy
Majd behaltam!lionelmessi19 írta:Ne vegyétek kézpénznek légyszi amit írtam, simán lehet hogy Sylvinho lesz a balszélső, Abidal a kapus, és Pinto a center.
Hleb kicsit hátrébb játszva.CFirpo3 írta:Szerintem maradunk a 4-3-3-nál. 4-4-2-ben ki lenne a 2. csatár Bojan mellett?fcbarcelonazsombi írta:Nekem ez nagyon 4-4-2 tűnik. Nagyon kíváncsi vagyok remélem jó meccset láthatunk.
Szerintem maradunk a 4-3-3-nál. 4-4-2-ben ki lenne a 2. csatár Bojan mellett?fcbarcelonazsombi írta:Nekem ez nagyon 4-4-2 tűnik. Nagyon kíváncsi vagyok remélem jó meccset láthatunk.
ÉN IS!!!CFirpo3 írta:Nem mindig gálázunk, de ez az a meccs, ahol én elvárnám a gálázást...aynas írta:fcbarcelona.com-on ez az összeállítás szerepel. bár lehet a felállás, a taktikai hadrend nem pont ez lesz. én az egy gólos győzelemnek is örülnék. mindig nem gálázhatunk
Nem mindig gálázunk, de ez az a meccs, ahol én elvárnám a gálázást...aynas írta:fcbarcelona.com-on ez az összeállítás szerepel. bár lehet a felállás, a taktikai hadrend nem pont ez lesz. én az egy gólos győzelemnek is örülnék. mindig nem gálázhatunk
lionelmessi19 írta:Benidorm - FC Barcelona:
Benidorm, Foietes
21:00, rojadirecta.com
Vezeti: Paradas Romero
Benidorm: Caballero, Baixauli, Dani Guillen, Bardal, Urraka, Javi Moreno, Castell, Ruano, Luismi Loro, Moncho és Chupe.
Barcelona:
---------------------------Pinto----------------------------
--Alves-------Piqué----------------Cáceres----Abidal---
--------------------------Touré----------------------------
-------------Busquets--------------V.Sanchez-----------
-------Hleb---------------Bojan------------Sylvinho-----