Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért ez így nem teljesen igaz. már pár héttel ezelőtt is megtalálták trigoriában az edzésen spallettit és a csapatot, utána az inter elleni zakót követően szintén, akkor már kis dobálózás is volt, és azóta is folyamatosan megy az üzengetés.Barcaforever írta:Nem igazán értem a Roma szurkolókat.2 hete még azt mondták, h nem érdekli őket, h h szerepel a csapat () akkor is tele lesz a stadion és szurkolni fognak.
Erre tegnap megdobálták a buszukat.Tény, h ebbe a romába nagyobb vérfrissítés kellett volna, csak nem tudom mennyire volt erre keret.
Én is. 2-0nál kapcsoltam el, mire visszakapcsoltam, 2-2 volt. De onnan aztán nagyon nyomott az Inter, számtalan helyzetet dolgoztak ki, és megérdemelten nyertekBarcaforever írta: Ó nem hiszem el.2-3 lett a vége?Azt hittem maradt a 2-2.Mindig rosszkor kapcsolok el.
Ó nem hiszem el.2-3 lett a vége?ozsimiki írta:Inter 90.percben nyerte csak meg a meccset, fenébe, x re tettemnem vmi bíztató a Jose gárda.
Del Piero kegyetlen nagy császár
Bocs, ha megbántalak de én örültem a legjobban a döntetlennekLG írta:Sajnos az Inter megint szánalmas volt. Ilyen csatársorral nem képesek megint 1 gólt lőni, ez nagyon gáz. Hol van az a játék, mellyel lemostuk a Romát
ez szép volt. a gyereknek meg esze, mint a penge, h akkor dobta el magát, amikor már csak a fotósok voltak ott...Los Banditos írta:Ezthiszem akitől ILYET látunk, attól nem is vár sokat az ember.