Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ivánnak megírod pü-ben vagy emilcímére, aztán várd a fejleményeket.Etooka írta:Na,meg is írtam!Kinek küldhetem és milyen címre?
Előre is köszönöm!
Etooka
Ui.:
Varga Tamás!
Azon az O betűn nem fogunk összeveszni és köszönöm,hogy szóltál
Szerintem, semmi akadálya nem lehet neki. Felveszed a kapcsolatot Ivánnal vagy Enriquével, és hajrá!Etooka írta:Lenne egy kérdésem:Segio Busquets-ről cikk még nincs az oldalon,igaz?
Ha nincs,akkor megpróbálkoznék egy írással vele kapcsolatban,persze,csak ha lehetséges!
Előre is köszönöm!
Etooka
Pedig kapom őket rendületlenül....Enrique írta: Elvileg semmit, megnéztem, elvileg mindent kikapcsoltál, amit kellett...![]()
Elvileg semmit, megnéztem, elvileg mindent kikapcsoltál, amit kellett...Livia Drusilla írta:HELP!
A profilomban már beállítottam, h ne kapjak értesítést (téma értesítés) emilben a fórum hozzászólásokról, ennek ellenére ömlenek ezek az értesítések, teljesen elárasztják a fiókomat....először kb. 260-at, ma 180-at töröltem....![]()
Mit kell MÉG tennem, h megszabaduljak ezektől
A kijelölt bíró Mejuto González volt, aki azonban megbetegedett, így Undiano Mallenco ugrott be a helyére. Te sem tévedtél, meg én sem.Z. Iván írta:Csak igazam lettUndiano vezette, bár nem értem hol volt a hiba, ill hogyan ronthatták el a hivatalos oldalak főként...
Tudtam én.Slither írta:A profilodba állítsd be az órát.Barcaforever írta:Kedves moderátorok, szerény megfigyelésem szerint az idő nem jó a lapunkon.Folyamatosan írnak a Barca vs Real topicba és 20:11van közbe 19:11-et mutat.
A profilodba állítsd be az órát.Barcaforever írta:Kedves moderátorok, szerény megfigyelésem szerint az idő nem jó a lapunkon.Folyamatosan írnak a Barca vs Real topicba és 20:11van közbe 19:11-et mutat.
Igen, bárki próbálkozhat a cikkírással. Küldd el Ivánnak (zaborszkyivan@eurobarca.hu) a megírt cikkedet, és majd eldönti hogy kikerülhet-e az oldalra. Ha szubjektívebb hanvételűt akarsz írni, akkor az a blogba is bekerülhet (bár elég rég óta nem írt oda senki).Etooka írta:Egyébként én,mint mezei szurkoló is írhatok egy cikket,ami esetleg kikerülhet az oldalra?Tehát ha pl. jó lenne és a modik jóváhagynák,akkor én az én cikkem is kikerülhetne?
Tisztelettel:
Etooka