Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatlakozomsocio66 írta:Ha ez vigasztal,nekem dettó ugyanez a helyzet..kulcsar.l írta:Köszönöm az Internek, hogy otthon ilyen pazar meccset játszottak!
Miattuk már tuti buktam a fogadásom, ami így is elég necces volt a Juventus meccse miatt. Pont ők játszottak döntetlent, akire a legkevésbé számítottam.
Ha ez vigasztal,nekem dettó ugyanez a helyzet..kulcsar.l írta:Köszönöm az Internek, hogy otthon ilyen pazar meccset játszottak!
Miattuk már tuti buktam a fogadásom, ami így is elég necces volt a Juventus meccse miatt. Pont ők játszottak döntetlent, akire a legkevésbé számítottam.
Aprieto írta:Hali!
Tudja valaki, hogy PKR-en milyen gyorsan utalják ki a nyereményt? Köszi bárkinek
Szia! Nos én már több, mint egy éve játszom ott is, egész jó kezdeményezés, azonban oda pénzt még sosem mertem utalni. Sok barátom játszik ott, s egyikük sem mondott még jót a tranzakciós hálózatról, nem beszélve a gyenge játékmotort, s a hihetetlen leosztásokat. Tehát én ennek alapján azt tudom mondani, hogy óvatosan, kis összeggel próbáld meg, s ha az nem megy, akkor vedd fel a kapcsolatot velük...Aprieto írta:Hali!
Tudja valaki, hogy PKR-en milyen gyorsan utalják ki a nyereményt? Köszi bárkinek
Dehogy nézlek annaksocio66 írta:Ne nézz már hülyének..ozsimiki írta:
Más: értem,h ingyen játszol, én is játszottam úgy,de vmikor csak kiakarod majd venni a nyereményt...![]()
a KS-ben volt egy 5eurós ajándékutalvány,azt forgatom..
Köszönöm a sorsnak, h végül nem mentem el fogadni és nem bánja ötezrem.Enrique írta:Pusztuljon el a mencseszter meg az everton is...
én is baxhatom miattuk a szelvényem..Enrique írta:Pusztuljon el a mencseszter meg az everton is...
Tudom,tudom!!Csak bejött a +1 is meg a 13-ból 12!Drigo írta:12+1 találat nem létezik, az 12 találat volt a +1 csak akkor számít bármit is, ha az előtte lévő 13 bejött, ilyen esetben viszont elég bosszantó tud lenni az biztos...
Ne nézz már hülyének..ozsimiki írta:
Más: értem,h ingyen játszol, én is játszottam úgy,de vmikor csak kiakarod majd venni a nyereményt...
Nem is az,hogy nem kapom meg,de így elvileg le tudnának emelni pénzt,nem?ozsimiki írta:
AZminden nagyobb,sőt még kisebb ilyen oldal az. Már elég sok zsét forgattam meg, észrevettem volna,ha nem kapom meg
Én nem nagyon vagyok ebben jártas, de ozsimiki már válaszolt, neki biztos igaza van!socio66 írta:Lehet hogy hülye kérdés de,a nyereményt ugye banki átutalással kapom meg,vagyis meg kell adnom a bankszámlaszámom.Ez tuti biztonságos?kulcsar.l írta:
Neten fogadtam. Töltöttem fel bwinre pár napja 2500 forintot, adtak 2500 bónuszt és most 10 500-am van!
AZsocio66 írta:Lehet hogy hülye kérdés de,a nyereményt ugye banki átutalással kapom meg,vagyis meg kell adnom a bankszámlaszámom.Ez tuti biztonságos?kulcsar.l írta:
Neten fogadtam. Töltöttem fel bwinre pár napja 2500 forintot, adtak 2500 bónuszt és most 10 500-am van!
Lehet hogy hülye kérdés de,a nyereményt ugye banki átutalással kapom meg,vagyis meg kell adnom a bankszámlaszámom.Ez tuti biztonságos?kulcsar.l írta: