Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Los Banditos írta:------------------------Pinto------------------------
--------------Cáceres-------Sanchez-------------
----Piqué------------------------------Sylvinho---
----------------------Busquets---------------------
-------------Nolita------------------Touré---------
-------Hleb-----------Bojan--------Abraham-----
Azt hiszem még egy ilyen tartalékos csapattól is elvárható, hogy simán üsse a Benidormot.
Tipp: 0-3
Jeffren nincs a nevezettek közt.szajko írta:Nincs vele semmi gond csak Abraham helyett Jeffren jobb lenne.
Nincs vele semmi gond csak Abraham helyett Jeffren jobb lenne.Los Banditos írta: Én szeretném így látni a csapatot
Én szeretném így látni a csapatotszajko írta:Ez most tuti?
Vagy a csapatot te így látnád szívesen?
Ez most tuti?Los Banditos írta:------------------------Pinto------------------------
--------------Cáceres-------Sanchez-------------
----Piqué------------------------------Sylvinho---
----------------------Busquets---------------------
-------------Nolita------------------Touré---------
-------Hleb-----------Bojan--------Abraham-----
Azt hiszem még egy ilyen tartalékos csapattól is elvárható, hogy simán üsse a Benidormot.
Tipp: 0-3
Szerintem nem akar a mester olyan gyorsan kipottyanni innen is mint a katalán kupából, ezért nem bízza a véletlenreFernando írta:Én tökre arra számítottam, hogy egy csomó B keretes lesz a csapatban, erre... kellemeset csalódtam
Jorquera: Üdv újra a csapatban!
már csak 2FCBarca88 írta:Pedro sérült tudtommal, a válogatott forduló alatt(vagyis a spanyol u21ben) sérült meg, 4hét.. :S
Remélem a tartalék csapat fog játszani. Guardiolát ismerve valószínűleg ez lesz. Kell már a pihenő.aynas írta:Nincs megállás. A köv. mérkőzés a spanyol kupában jön.
BENIDORM - BARCA 28-ÁN KEDDEN 21:00-TÓL
a párosítás oda-vissza vágós és a 16 közé jutásért folyik.
Azért ezekben az országokban eddig is a nagycsapatok nyomatták a döntőket...Főleg olaszban évről évre ,mindig két nagy csapat játsza a döntőket...általában olyanok akik amúgy is megszerzik a bl indulás jogát, pedig a kupában a kicsik is odateszik magukat, mégse mennek sokra vele.Barcaforever írta: pl Angliában mi menne, vagy Olaszországban.(ha ott is bevezetnék)
Nekem ami jobban tetszene az egy meccses megoldás.Tiszta nyüg a csapatoknak, főleg aki bl-ben is menetel.
X-el a vendég csapat megy tovább?Mental_Theo írta:Teljesen jó Cruyff ötlete, de akkor a meccseket semleges pályán kéne rendezni, ha már 2 első osztályú csapat mérkőzik, vagy pedig az x-el a vendég megy tovább.
bl indulás príma ötlet
kevesebb meccs príma ötlet