Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szeretettel várjuk.ke.andy írta:Ha Henry idén a bl döntőben ad két gólpasszt, majd utána távozik, visszalapozom ezeket az oldalakat és összehasonlítom az akkori dicshimuszokkal.... meglátjuk kik azok akik "váltottak"...
És azekőtt mi volt? Tengett lengett a pályán,szevasz. Nehogymár 1 gól miatt legyen kezdő..CFirpo3 írta:Azért az a bombagólja pár meccsel ezelőtt, az nem volt semmi.Fernando írta:A góljai rendszerint olyanok, hogy csak bekell rúgni. Nehezebb kihagyni mint berúgni.
Azért az a bombagólja pár meccsel ezelőtt, az nem volt semmi.Fernando írta:A góljai rendszerint olyanok, hogy csak bekell rúgni. Nehezebb kihagyni mint berúgni.
Szerintem ez butaság. A góljai rendszerint olyanok, hogy csak bekell rúgni. Nehezebb kihagyni mint berúgni. Más a helyén lehet kettőt rúgna ezekből a helyzetekből. Most aztmondom, hogy játsszon, játsszon sok meccset, hátha, de ami nem megy nem kell erőltetni.Boixos írta:sztem ha rendszeressé teszi ezt az "egy gól és más semmi" felállást, akkor azért még elfér egy darabig...
ke.andy írta:
Ő a csapat egy fontos láncszeme.
Egyetértek. Ez nekem is elég lenne. Mert nálam a mérce vele kapcsolatban máshol van. A legfontosabb különbség: A primerában már nem habzó szájú, buta mills féle fogalmatlan jobbhátvédek vannak, mint angliában a kis és középcsapatoknál. Itt a védő gondolkodni is tud. Ergo-nem elég megtolni, és lefutni a védőtket. A premiersípbe' igen, itt nem. Azon túl...itt a szurkoló nem olvad olyan könnyen, mint odaát..,.Itt észreveszik, ha valakinek nem megy. Magasabb a szurkolók technikai elvárása is.Boixos írta:sztem ha rendszeressé teszi ezt az "egy gól és más semmi" felállást, akkor azért még elfér egy darabig...
Mintha az ütőerét csókolgatná.Saját vér=kislánya????FCBarca88 írta:tudja valaki hogy mit jelenthet ez az új fajta gól öröme? A csuklóját csókolgatta ha jól láttam, és nem először csináljaremélem még sokszor látjuk.
Ha tegnap be megy az a két emberes esernyős, kapura húzós lövése akkor helyet követelne az év top10góljában
Parfümét reklámozza?Los Banditos írta:Szerintem a parfümét reklámozza. Legalábbis valami ilyesmit mondott FN régebben.FCBarca88 írta:tudja valaki hogy mit jelenthet ez az új fajta gól öröme? A csuklóját csókolgatta ha jól láttam, és nem először csinálja
Szerintem a parfümét reklámozza. Legalábbis valami ilyesmit mondott FN régebben.FCBarca88 írta:tudja valaki hogy mit jelenthet ez az új fajta gól öröme? A csuklóját csókolgatta ha jól láttam, és nem először csinálja
A vak is látja, hogy költői túlzással éljek, hogy Thierrynél jobban oldja meg a balszélen Hleb, középen pedig Eto'o, sőt megkockáztatom hogy mindkét poszton jobb Bojan is.chi omega írta:
nem volt különösebben nagy durranás henry, de hogy pont hlebet hozod fel, akinek egyetlen darab szép centerezésén kívül (ami egy szögletet ért) semmilyen érdekes mozzanata nem volt, az vicces
nem volt különösebben nagy durranás henry, de hogy pont hlebet hozod fel, akinek egyetlen darab szép centerezésén kívül (ami egy szögletet ért) semmilyen érdekes mozzanata nem volt, az viccesgekkodan írta:Ma elfogadhatót nyújtott. De egy Almeria ellen a balszélről legalább 2 gólpasszt és egy SAJÁT GÓLT kellett volna szereznie, ahogy mondjuk Messi dolgozott a baloldalon.
Ehhez képest 1v1 szitukban 5 helyzetből 4x elveszítette a labdát, elbotlott, stb. Hleb és Eto'o is többet mutatott ma Titi posztján, pedig egyiknek sem az az eredeti helye.