Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
10 sárga mellettsocio66 írta:0-0-ra áll,a 80. percben..palesz77 írta:inter hogy áll(t)? valaki kezdőt tud írni, Quaresma játszik? kösz előre is
Az egész Calcio tré.ozsimiki írta:Roma elszállt, innen nincs az a Totti aki visszarántja őket a bajnokesélyes csapatok közé. Bár az egész olasz élmezőny nagyon tré formát,és játékot mutat be. szörnyű
0-0-ra áll,a 80. percben..palesz77 írta:inter hogy áll(t)? valaki kezdőt tud írni, Quaresma játszik? kösz előre is
Inter-Genoa:0-0 80. perc.palesz77 írta:inter hogy áll(t)? valaki kezdőt tud írni, Quaresma játszik? kösz előre is
Már 3-0.Fernando írta:Folytatódik a Roma mélyrepülése. Udinese vs. Roma félidőben 2-0
Már 3-0,hihetetlen ami ott folyik..Fernando írta:Folytatódik a Roma mélyrepülése. Udinese vs. Roma félidőben 2-0
Hát igen.barca99 írta:Ismerős, nekem is van pár Juve-drukker cimborám. Megy a fikkantás rendesen, hálistennek,ők csak a 90-es évek közepével tudnak válaszolni.![]()
Egyébként hihetetlen, hogy egy ilyen szintű klubnál egy 36 éves ember futkározik bal oldalon, vagy a szintén veterán Del Pierotól várják a megváltást. Vagy hogy a védelem megerősítése egy Knezevic-Mellberg kettőssel el van intézve. Radikális változások kellenek oda, ha valamit szeretnének a közeljövőben. Ez így nagyon vékony.
És mekkora egy kaka meccsen...Pff,a törzshelyemen voltam "kénytelen" nézni,mert a tulaj spanom zebra fan.Cinkeltem is,h ennek a csapatnak h lehet szurkolni,hisz' nulla az egész.Egy magyar bajnoki színvonalával vetekedett a bugi,az életemet eluntam közben.Aztán a mi meccsünkre hazajöttem,és mekkora változás?FUTBALL volt kérem szépen,nem labdarugdosás,mint olaszéknálbarca99 írta:A Juve csak nem megint a szokásos 1 gólos izzadtságszagú meccseit hozza?
azért a mezeket megfogják venni, hidd el nekemRivaldo11 írta:Igen, de ne feledd, hogy Beckham akkor még öt évvel fiatalabb volt, és nem számított hobbifutballistának.
Nálam Spanyolország és Anglia is "magas futballkultúrájú" ország. És azért ott sokan "bolondultak" bekemért.Rivaldo11 írta:Nem hiszem, hogy ilyen magas futballkultúrájú országban, mint az olaszoknál, a nézők megbolondulnának egy kiégett divatemberért, aki egy igazán jó Milanba fénykorában sem fért volna be.
Nem hiszem, hogy ilyen magas futballkultúrájú országban, mint az olaszoknál, a nézők megbolondulnának egy kiégett divatemberért, aki egy igazán jó Milanba fénykorában sem fért volna be.CFirpo3 írta:És arra, hogy a nézők megtöltsék a stadiont a meccseken.MichaaBee írta: Galliani arra szánja, h eladjon belőle 10 millió euró értékben mezeket![]()
![]()
Galliani arra szánja, h eladjon belőle 10 millió euró értékben mezeketbowlinggolyo írta:Az tuti h befér a keretbe mert Ancelotti nyilatkozta h alig várja h a játékosa legyen és Gailiani nem csak arra szánja h itt edzen hanem h bevesse őt a bajnokságban és az UEFA kupában is mert ott részt vehet.Los Banditos írta: Én úgy tudom, hogy csak azért adták kölcsön a Milannak, hogy az olaszokkal eddzen. Meg amúgy se biztos, hogy beférne a Milanba.
Az tuti h befér a keretbe mert Ancelotti nyilatkozta h alig várja h a játékosa legyen és Gailiani nem csak arra szánja h itt edzen hanem h bevesse őt a bajnokságban és az UEFA kupában is mert ott részt vehet.Los Banditos írta: Én úgy tudom, hogy csak azért adták kölcsön a Milannak, hogy az olaszokkal eddzen. Meg amúgy se biztos, hogy beférne a Milanba.