Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Korrekt a fordítás Los!Los Banditos írta:Téma ad acta = Téma lezárvaSzandi írta:Ebből csak a Csongor, mit ajánlasz?-t értettem. Hülye vagyok.Nem csinálunk csetet?
tabula rasa = tiszta lap
Szerintem
Gyertek chatre ja!
Téma ad acta = Téma lezárvaSzandi írta:Ebből csak a Csongor, mit ajánlasz?-t értettem. Hülye vagyok.Nem csinálunk csetet?
Csongor!Perrero írta:Kowa betegen is kezdte, oszt túl gyógyította magát, de sztem így is zseniális voltaz utolsó 1-2-3 szám volt gáz ami már amugyis ráadás volt.. a zenekar+a vendégelőadók mentették meg az estét -Kowa ezt minden szám előtt elmondta 17szer...
de jó volt amúgy
Tamás: azsajnos
lehet h kéne...És nekem nem gurult el a gyógyszerem, mert nem is szedek.
Tudom, hogy kinek írtad, nem vagyok hülye.lionelmessi19 írta:Ezt Daninak írtam.
Unlak Tamás.
Akkor kinek, ha szabad kérdeznem!lionelmessi19 írta:Nem neked szólt csak kapóra jött a hszed.
Kényes témákat szerintem nem fórumon kell megbeszélni, látjátok mi van. És nem érdekel hogy ki mit írt és mit nem, nyilván nem várjátok el hogy átolvassak x oldalnyi baromságot. Mostmár nincs belőle semmi, szóljatok ha véletelen mégis maradt.
Hol vannak a moderátorok?
Varga Tamás írta: ekkora kakiban van az egész gazdaság, és néhány dologtalan, randalírozó barom miatt kell kidobálni száz- meg százmilliókat az ablakon. Ocsmány banda.
Igen.Perrero írta:A Blikk információi szerint a gyanúsított korábban válogatott cselgáncsozó volt, -index, náluk is a blikk adta a tippet