Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is hallgattam amikor előadta, h mé Bozsán. Én sem értem miért erölteti. Lehet, h tévedek, de Bojant Bojannak kell sztem mondani, mivel a neve zserb és még nem is katalánosította.Gyurinho írta:Igen hallottuk ,de engem felvilágosítottak a fórumon ezzel kapcsolatban(azt hiszem Varga Tamás írta) hogy katalán kiejtéssel akarja mondani azrt Bozsán.kabekabe írta:Világi Péter(SportKlub): Bozsán.
Hallottátok már? Mindig ezt mondja
Más kérdés hogy magyar létére minek erőlteti ezt arról nem beszélve hogy amellett ,hogy ezzel nem nagyon tud felvágni még idegesítő is(legalábbis számomra).
Igen hallottuk ,de engem felvilágosítottak a fórumon ezzel kapcsolatban(azt hiszem Varga Tamás írta) hogy katalán kiejtéssel akarja mondani azrt Bozsán.kabekabe írta:Világi Péter(SportKlub): Bozsán.
Hallottátok már? Mindig ezt mondja
JajaVIII.Henrik írta:Horthy tényleg Federerre mondta, hogy Stephane Chapuisat?!![]()
Szerk.: 5-6 perccel később már kételkedik saját állításában.
Meg mikor a Baseli csapatot kitették a képernyőre szabályosan megvolt lepődve és fölvolt háborodva, hogy Derdiyok neve nem u-val van írva mitn Derdiyuk. Ezen felbátorodva szinte az egész első vélidőben Derdiyáknak mondta majd vitatkozni kezdett magával, hogy de az akkoris Derdiyuk merthogy elvolt írva, de a végén volt ő már Derdiyek is meg Derdiyok is. Néha kicsit idegesítő amellett, hogy én szeretem, csak ne barca meccset közvetítsen, amugy semmi bajom vele.barca99 írta:Ha már Horti mester: a mai BarcaTV-ban kb. 10-ből 9-szer nem ismerte meg a Barca játékosokat...Az volt a csoda, ha néha eltalált egyet-egyet.
most hogy így mondod, tényleg úgy néz ki, mint egy ördögkudu írta:Azt mondja ma Horti Gábor a Sport Klub-on, h az ördögkinézetű Dani Alvés
dettó. a legnagyobb az az amerikai 4*100?-as váltó volt a franciák ellen, a kommentár őrjöngésétől libabőröztem szint, nagyon jól közvetített, beleélte magát és ez igen jó volt így.Varga Tamás írta:És én is nagyobbrészt az eurosporton néztem az olimpiát.
Igaz,h nem akkor színvonal mint a másik, de vhogy már elnézem a stiklijeit,meg az 'érdekes' nevetését,és a tátvamaradaszám stílusú közvetítését. megszoktamMaster19 írta:Tamással teljes mértékben egyetértek!!Ha Horváth Mariann közvetit valamit akkor esküszöm inkább úgy vagyok vele,hogy meg se nézem!!Én nagyon nem csipem,de lehet velem van a baj!
épp tegnap láttam este Köln-Leverkusen (?) meccs félidejében a stúdióban. én nem tudtam, hogy ilyen öreg!Puyol05 írta:sztem Horty a legnagyobb a kommentátor. nála betegebb embert még nem hallottam közvetíteni...
Hát, Horváth Mariann felkészültségével komolyan vitatkoznék. Annyit beszél feleslegesen, hogy megfájdul az ember feje. De ha még értelmes dolgokat mondana, akkor mindegy, de annyi hülyeséget kevés riporter hord össze, mint ő. Szerintem. Szabó Gábort viszont én is nagyon szeretem.ozsimiki írta: Hát akik a sima eurosporton nyomják,szntem jók, pl Olimpiát is ott néztem, főleg úszást, atlétikát, jobban bejöttek azok a kommentek, mint m1es.
Teniszt meg nagyon magas színvonalon nyomják szntem,legalábbis nekem mind a női,mind a férfi kommentátor felkészültsége, és kommentálása tetszik.
Hát akik a sima eurosporton nyomják,szntem jók, pl Olimpiát is ott néztem, főleg úszást, atlétikát, jobban bejöttek azok a kommentek, mint m1es.CFirpo3 írta:Én sem, habár néha a PL meccseket Hajdú B közvetíti. De a többi az nem valami jó.MQuC írta:Én pl nem szeretem az eurosport kommentátorait...
Érdemes lesni ott a meccseket. Általában jók, és a kommentátorok tényleg magas szintet ütnek meg. Főleg azóta, mióta még a Sport1-en se megy Blankóferiéknek (bár mostanában már Farkas Norbi jobb is). Egyébként Knézy nagyon jó, és még az egyik fiatal gyerek, de annak nem tudom a nevét.MichaaBee írta:most nézem a Wigan - Man City meccset, azon kívül, h jó a mérkőzés, a kommentátor is egész jó
szerk.: hülye vagyok, elfelejtettem mondani, h az eurosport2-n megy
jajaBogi63 írta:Bizony bizony!!!!d.OR írta:Horthy Gábor forever !![]()
Ha ő kommentál, és valaki elalszik, az vagy süket, vagy halott.
Bizony bizony!!!!d.OR írta:Horthy Gábor forever !