Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Méltatlanul kevés időt kap szerintem és mindenképpen több lehetőséget kéne biztosítani neki.Ha még ez a Victor Sanchez project is előrevalóbb volt,mint h esetleg Ő játszana kicsit többet.A rotáció egyik nagy áldozata...Ezt a Guardiolás sztorit akkor fogom véleményezni,ha Farkas Norbert barátunkon kívül máshonnét is hallani ilyetÁkocka írta:Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy nem szabad Farkas "titianrí" Norbert minden szavát komolyan venni. Pl. ezen a meccsen is rengeteg baromságot mondott. Azt tudom csak elképzelni, hogy mivel remekül tud spanyolul, ezért spanyol internetes forrásokat is olvas, csak éppen nem tudja lemérni, hogy mi igaz belőle, és mi nem. Mert, hogy létezik spanyol foci24, az biztos.![]()
Persze nem azt mondom, hogy kizárt a történet, csak azt, hogy nem feltétlenül fedi a valóságot. Pep nem lehet ennyire önfejű. Amúgy meg látszik, hogy nagyon szereti a katalán származású játékosokat használni, Bojan meg félig az ugyebár. Szóval biztos, hogy fog ő még rengeteg játéklehetőséget kapni. Arról van csupán itt szó, hogy egyszerűen idén már annyira erős a keret, aminél nem lehet erősebbet összehozni. Egy 18 éves játékosnak lesz még bőven elég ideje bizonyítani. Én is nagyon szeretem Bojan játékát, és nekem is hiányzik, de türelem!
Benga koma!Benga írta:De miért kezelitek tényként, hogy tényleg ezért bünteti?
Mégegy mély gratulációmat fogadhatja a mester..Varga Tamás írta:Norbi!Los Banditos írta:Jól hallottam, hogy Guardiola azt szerette volna, ha Bojan vissza megy a B csapatba?Bojan pedig nemet mondott, úgyhogy ezért nem játszik?
![]()
Vissza akarják küldeni a jövő tehetségét, azt a játékost, aki tavaly több mint tíz gólt lőtt 17 évesen a felnőtt csapatban a tartalékok közé?
Tavalyról volt szó. Azt kérte Pep tőle, ha Franknél nem játszik, akkor segítse a 'B' csapatot, amit ő nem fogadott el, nemet mondott rá. Ezért most bünteti. Amíg odébb nem áll.
Valahogy nekem is ez az érzésem, és a gondolatom. Az öreg, pályája végére érő, gyenge francia elveszi a helyet a tehetséges, agilis, jobb és saját nevelésű Bojan elől. Ha emiatt elmenne Bojan, előttem örökre elvágná magát Pep.Los Banditos írta:Akkor viszont félreértettem, sorry... Viszont ez is eléggé bicskanyitogató, hogy ezért nem játszatja Pep, márha igaz.
Addig jó, még jól érzik itt magukat...MessiFan írta:Ezek a fiatalok...![]()
Szerintem zuhanyoztak mert papucs volt rajtuk és Bojan elvette Gerard alsóját azt spuri. Piqué meg futott utánna törölközőben?
Norbi!Los Banditos írta:Jól hallottam, hogy Guardiola azt szerette volna, ha Bojan vissza megy a B csapatba?Bojan pedig nemet mondott, úgyhogy ezért nem játszik?
![]()
Vissza akarják küldeni a jövő tehetségét, azt a játékost, aki tavaly több mint tíz gólt lőtt 17 évesen a felnőtt csapatban a tartalékok közé?
szerintem ez csak pletyka...Los Banditos írta:Jól hallottam, hogy Guardiola azt szerette volna, ha Bojan vissza megy a B csapatba?Bojan pedig nemet mondott, úgyhogy ezért nem játszik?
![]()