Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez még vicces is lett volna, ha nem egy olyan játékos mondja, aki játéktudásban sehol sincs Bechkam-hez képest.Etooka írta:Miközben egyre valószínübb,hogy Bechkam a Milan játékosa lesz,megosztja a feleket az angol sztár átigazolása!Galliani örül,Moratti bírál,míg Kahka Kaladze,a Milan grúz hátvédje a következő frappáns mondattal állt elő:
„Persze, örülünk Beckhamnek, ahogyan annak is, hogy jövőre George Clooney lesz az edzőnk, Brad Pitt meg a segítője”
![]()
![]()
![]()
Azért,beszólt Davidnek
Vagy lejjebbd.OR írta:torrentkiller írta: Arra jó hogy az amúgy sem alacsony átlagéletkort feljebb vigye![]()
torrentkiller írta: Arra jó hogy az amúgy sem alacsony átlagéletkort feljebb vigye![]()
Arra jó hogy az amúgy sem alacsony átlagéletkort feljebb vigyevilmso94 írta:Tudom, de feleslegesen megy a Milanba Beckham. Nem kell ő oda.visca el barca írta:beckham januárban megy a milánhoz egy fél évre kölcsönbe
ha csak ez a baja....MichaaBee írta:nekem csak a hőséggel meg z állandó dugókkal volt bajomd.OR írta:elég fura, hogy pont a Milanba akar menni. LA mégse olyan jó hely?..ja meg sztem nem lehet vmi kellemes LA-ből pl. Bostonba repülni, h játszunk 90 percet
(6 és fél óra a repülő út K-Ny irányban...)
Seedorf,Gattuso,Pirlo,Kaká,Ronaldinho,Flamini mellett nincs sok esélye a bekerülésre.vilmso94 írta:Tudom, de feleslegesen megy a Milanba Beckham. Nem kell ő oda.visca el barca írta:beckham januárban megy a milánhoz egy fél évre kölcsönbe
Tudom, de feleslegesen megy a Milanba Beckham. Nem kell ő oda.visca el barca írta:beckham januárban megy a milánhoz egy fél évre kölcsönbe
A Milan ettől még nem lesz jobb...Eddig is jó csapatuk volt(Kaká Dinho Seva)Beckhammel sem lesznek jobbak!Összevásárolják a régi öreg sztárokat...djtrack írta:Beckham a Miláne fél évig!!! ennyi erővel hozzánk is jöhetett volna:D
nekem csak a hőséggel meg z állandó dugókkal volt bajomd.OR írta:elég fura, hogy pont a Milanba akar menni. LA mégse olyan jó hely?..
Ejha, R80, Kaka, Beckham. Nemsemmi. Nevek alapján már BL gyöztesek lennének.djtrack írta:Beckham a Miláne fél évig!!! ennyi erővel hozzánk is jöhetett volna:D
nem lepődnék meg!ultrasur írta:Remélem egyszer még visszatér a MU-badjtrack írta:Beckham a Miláne fél évig!!! ennyi erővel hozzánk is jöhetett volna:D
Nagy vételdjtrack írta:Beckham a Miláne fél évig!!! ennyi erővel hozzánk is jöhetett volna:D
Ricardo Noir-ról volt szó, de csak érdeklődtünk eddig iránta!MessiFan írta:Még régen azt hallottam egy Boca Juniors meccsen hogy jön valami fiatal tehetség. ez kacsa vagy tényleg volt róla szó?