Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
http://www.covergalaxy.com/list/XBox360/isti010 írta:Valaki tud olyan oldalt ahonnan játék borítókat lehet leszedni? főleg xbox360-as érdekelne!!! nagyon megköszönném...
http://indep.eu és http://rebelsarea.combalboa7 írta:jó magyar torrent oldalt keresek ahol nyitott a regisztráció...tud ilyet valaki?
nCore-on vagyok fent, de nincs meghívóm, ismerősnek kellene egy másik jó oldal...
http://evolution.fx.cxbalboa7 írta:jó magyar torrent oldalt keresek ahol nyitott a regisztráció...tud ilyet valaki?
nCore-on vagyok fent, de nincs meghívóm, ismerősnek kellene egy másik jó oldal...
Ilyen nekem is volt. Tavaly vettem egy microsoft billt, de pár gomb nem volt jó. Visszavittem, adtak másikat, kipróbáltam, kezdtem azokkal amik az előzőn rosszak voltak, azok működtek, viszont most meg másik gombok nem voltak jók. Úgyhogy visszavittem és levásároltam az árátPerrero írta:vettem új billentyüzetet... nincs is vele baj.. de van..
a funkció (gyk.: F1, F2...) és a printscreen billentyűk nem reagálnak... ill a printscreenre a nyomtatási lof@sz jön elő...
a többi spec. gomb (hangerő, zene, stb...) müködnek, szóval a drivert jól telepítettem...
Perrero írta:vettem új billentyüzetet... nincs is vele baj.. de van..
a funkció (gyk.: F1, F2...) és a printscreen billentyűk nem reagálnak... ill a printscreenre a nyomtatási lof@sz jön elő...
a többi spec. gomb (hangerő, zene, stb...) müködnek, szóval a drivert jól telepítettem...
küldjed pü-ben az emailedÁkocka írta:Valaki segítene abban, hogy hogy a búbánatban lehet szert tenni iwiw-meghívóra? Több haver már beígérte, de mikor megnézték, kiderült, hogy az iwiw benyelte a meghívójukat. Már vagy 2 hete vadászok egyre, de egyszerűen senkinek nincsen.
Nekem most sajnos nincs meghívom rá,de ha lesz elküldöm neked kértem meghívót,hogy küldhessek.Ákocka írta:Valaki segítene abban, hogy hogy a búbánatban lehet szert tenni iwiw-meghívóra? Több haver már beígérte, de mikor megnézték, kiderült, hogy az iwiw benyelte a meghívójukat. Már vagy 2 hete vadászok egyre, de egyszerűen senkinek nincsen.
nem értem mit kell túlragozni, meg szoktam találni hasonló dolgokat, itt nem dobott ki korrekt linket,ennyi, hogy miért fngom sincs, de elvégre ez a topic ezért van. De azért köszi.Tim írta:Tényleg nem a vita kedvéért,de két kattintásba került.ozsimiki írta: semmi gond, nem azért,de ezt én is megtaláltam,és ha a linkre kattintok, szhar oldal jön be, azért köszi. azért is kértem,h töltse fel valahova a dolgot. mert ami itt (nem) volt,azzal sokra nem megyek.
szerk: közben már kaptam kovitól egy korrektet, kösziiii
F1 magyarítás
Miki,lehet hogy a hiba az ön készülékében van?
Az azért szaggatt mert ha játékból veszel fel videót az nagyon megeszi a gépet(procit,RAM-ot) tehát vszínűleg más progival is szaggatni fog. A videót utána tömöríteni kell mert az 1gigás fájl még tömörítetlen *.aviMessiFan írta:Valaki tudna nekem segíteni?
Egy progi kéne amivel a játékot fel tudom venni. Nekem nem Fraps kell mert az ratyi. 5 perc az 1 giga és nagyon szaggat.
Előre is köszi.
Tényleg nem a vita kedvéért,de két kattintásba került.ozsimiki írta: semmi gond, nem azért,de ezt én is megtaláltam,és ha a linkre kattintok, szhar oldal jön be, azért köszi. azért is kértem,h töltse fel valahova a dolgot. mert ami itt (nem) volt,azzal sokra nem megyek.
szerk: közben már kaptam kovitól egy korrektet, kösziiii
ozsimiki írta:Szükségem lenne,és még pár kollegának a F1 Challenge 99-02 gamma magyarosításáravalaki please töltse fel valahova, nagyon szépen köszönöm
semmi gond, nem azért,de ezt én is megtaláltam,és ha a linkre kattintok, szhar oldal jön be, azért köszi. azért is kértem,h töltse fel valahova a dolgot. mert ami itt (nem) volt,azzal sokra nem megyek.Tim írta:Talán ITT?ozsimiki írta:Szükségem lenne,és még pár kollegának a F1 Challenge 99-02 gamma magyarosításáravalaki please töltse fel valahova, nagyon szépen köszönöm
Most nem azért,de az első találat volt "magyarításra"..
Talán ITT?ozsimiki írta:Szükségem lenne,és még pár kollegának a F1 Challenge 99-02 gamma magyarosításáravalaki please töltse fel valahova, nagyon szépen köszönöm
Igen, ez igaz.Tim írta:Ez egyértelmű. De a kolléga írta alant,hogy a boot sorrendben a dvd olvasó van beállítva elsőnek. És ha annak idején a lemez nem úgy lett megírva
hogy "rendszerindító adatlemez" akkor nem igen fog betöltődni ugyebár..