Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sorry, utoljára írok ezzel kapcsban:Hawk írta:
Kíváncsiságból megkerestem néhány előttem szóló helyezését.
9, 12, 13 telitalálatos tippet találtam.
Akinek 20-22 tippje van az ott van az élmezőnyben.
Természetesen, mint mindenhol, itt is vannak kivételek.
Találtam olyat, hogy 16 telitalálattal 115. körül van.
Ezzel az egésszel csak azt akartam mondani, hogy minnél több tippet el kell találni és akkor ott lesztek az élmezőnyben.
Ezzel teljesen egyetértek. Nem reális különböző pontot adnicps46 írta:Nekem tegnap 1 telim lett, MU-Celtic 3-0. Kaptam érte kemény 5 pontot.
Árulja el nekem valaki, hogy miért ér egy másik telitalálat 44 pontot, miközben az a meccs is 90 percig tart? Az oddsoknak ott van értelme, amikor az ember valamit kockáztat (pl pénzt), de a semmit feltenni tizenakárhányszoros szorzókkal nekem elég viccesnek tűnik.
Szerintem azon is elég nagy részben a meglepetéstételről szólna és a szezon 2. felére full érdektelenségbe fulladna, ha a 3/4 mezőnynek alig lenne pontja.ozsimiki írta:
Ez nagyon jó ötlet. Én már támogatom is.
Ez nagyon jó ötlet. Én már támogatom is.Los Banditos írta:Tehát kb. olyan mint az iwiw-es tippjátékSlither írta: Gondoltam hogy egy olyan rendszer kéne, hogy kezdetben mindenki x ponttal indulna, és azokat mint pénzt használhatná. És akkor mindenki arra tippel és annyit tesz fel, amennyit jónak lát, és ha nem jön be a tippje akkor elveszti a feltett pontokat. Sokkal reálisabb lenne, és az oddsoknak is több értelmük lenne. (bár lehet hogy sokan hamar kiesnének így a játékból)
Nem vagyok iwiwen. S.
Tehát kb. olyan mint az iwiw-es tippjátékSlither írta: Gondoltam hogy egy olyan rendszer kéne, hogy kezdetben mindenki x ponttal indulna, és azokat mint pénzt használhatná. És akkor mindenki arra tippel és annyit tesz fel, amennyit jónak lát, és ha nem jön be a tippje akkor elveszti a feltett pontokat. Sokkal reálisabb lenne, és az oddsoknak is több értelmük lenne. (bár lehet hogy sokan hamar kiesnének így a játékból)
Én is hasonlóan vélekedek.cps46 írta:Nekem tegnap 1 telim lett, MU-Celtic 3-0. Kaptam érte kemény 5 pontot.
Árulja el nekem valaki, hogy miért ér egy másik telitalálat 44 pontot, miközben az a meccs is 90 percig tart? Az oddsoknak ott van értelme, amikor az ember valamit kockáztat (pl pénzt), de a semmit feltenni tizenakárhányszoros szorzókkal nekem elég viccesnek tűnik.
Nem érted...Hawk írta:Nem értem, hogy miért kamu tipp, ha bejön a végeredmény?!redmiller írta: 2 teli kamum volt, amiért 30.25 pontot kaptam... Még egy meglepetés lett volna, akkor nagyot kaszáltam volna...
Hiányzik a régi rendszer! Utálom, hogy kamu tippeket kell adnom, mert ez éri meg...
Azért mert más a pontozás, az eredményt el kell találni!
Nekem bejött a Zenit és a Portó eredmény, és mindegyiknél eltalálam,
hogy melyik csapat győz. Igy szereztem 57 pontot. Az igaz hogy a két telitalálatossal 44 pontot, de csak el kellett találni.
A 118 tippből van 22 telitalálatom, ez azt jelenti, hogy eddig minden 5.
mérkőzést telibe találtam.
Ezért mondom, hogy nem kamu tippek kellenek.
Nem értem, hogy miért kamu tipp, ha bejön a végeredmény?!redmiller írta: 2 teli kamum volt, amiért 30.25 pontot kaptam... Még egy meglepetés lett volna, akkor nagyot kaszáltam volna...
Hiányzik a régi rendszer! Utálom, hogy kamu tippeket kell adnom, mert ez éri meg...
2 teli kamum volt, amiért 30.25 pontot kaptam... Még egy meglepetés lett volna, akkor nagyot kaszáltam volna...ozsimiki írta:Tegnap 0 pont két meccsből, ma 8 ból 41.20, 4 telivel![]()
79.re jöttem fel 180an mittoménhányról...
de továbbra is jobb volt régi rendszer![]()
![]()
![]()
Én meg a Juve-Real meccset találtam telibetudomka958 írta:ezeket nem,de a porto-meccs telibe egy kicsit kárpótolt...javascript:emoticon(':lol:')miihii írta:Na skáccok,tegye fel a kezét,aki eltalálta a Lyon,Villarreal,Arsenal meccsek bármelyikének eredményét!Bakker,ilyen gólözönt...
ezeket nem,de a porto-meccs telibe egy kicsit kárpótolt...javascript:emoticon(':lol:')miihii írta:Na skáccok,tegye fel a kezét,aki eltalálta a Lyon,Villarreal,Arsenal meccsek bármelyikének eredményét!Bakker,ilyen gólözönt...