már nemazért de nemkell játékbuzinak lenni ahhoz h legalább grafikai különbségeket fel vélj fedezni...mivel is szebb pl a fifa elmosódott játékosarcai a PES-es részletekig kidolgozottig? A next-gen nél h lehetne szebb egy félig az(uanis Fifába csak a füvet csinálták meg) ez nemigazán értem, maximum szebb körítés dob a hangulatodon (szebb menük, menüzenék stb), szval ez a kritikád nem helytálló.
Valóban nem igazi a játékosok mozgása, de hát akkor a Fifára mitmondjak? És még mindig jobban megkülönbözteted benne a játékosokat mozgás alapján egy távoli kamerállásban mint az EA mocskában.
Vki írt itt X-box os verzióról, arról sok szépet és jót hallottam, de én itt elsősorban a PC-s verziót értékelem az meg egy sz*r.És engem mint felhasználót hadd dühítsen és hadd kritizálhassam.
Egyébként ez a Fifa kritika még súlyosabbá vált, youtubon nosztalgiáztam a régi intro-k(98-tól 03ig) között egyszerűen imádtam őket és vártam mint a messiást(jó lehet időközben kiis nőttem ebből:D) de minden éven belecsempésztek olyan dolgokat amitől csak jobb és jobb lett..Itt meg 2-3éve olyan alapvető hibákat nemjavítanak és nemtanulnak belőle h persze h bosszantja az embert.És mindezt pofátlanul tálalják.
Az adatbázisról meg annyit, hogy még mindig igényesebb a PES-ben(persze ottis vannak hibák), mint hogy kiadnak egy aug közepi állást...régen erre odafigyeltek, most sem hiszem h többől tart egy programozónak pár óránál, ez pontosan kiis fejezi mennyire tojnak bele, és amíg olyan színvonalas játékokat képesek kiadni mint a Crysis, Simsek stb az ember nemszívesen adja leljebb:/
A KONAMI meg gyerekcipőben jár még a PES-sel PC-re, talán a pénzhiányon kívül ez az oka h kevés a licensz, aztán ők is rájönnek széplassan h hihetetlen sokan megszerették, és érdemes vele foglalkozniuk, nemvéletlen h idén már a BL licenszet sikerült megvenni ami azért nagyot dob a játékon.Eddig a hülye japángyerekeknek elég volt egy-kettő míg a játékgép előtt beledobálják a 100ast, olymind1 volt nekik van e dzsudzsák v nincs.
na ez hosszú lett sry