Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valamiért nem lep megFernando írta:Ibra.MessiFan írta:Jee! 0-2!!! csak azt nem tudom ki rúgta...
Uhh. Tényleg! Hol adják? Obinna nem rosz de mancinit inkább raktam volna be..Game90 írta:Roma - Inter 20:30-tól a Sport2-n
Obinna helyett Balotellit/Mancinit kezdettem volna. 1-0-ás Inter győzelmet várok. Forza Inter!
Felesleges rápörögni a témára LG, szerintem egy szubjektív fasság, hogy melyik a jobb csapat. Így kijeleneteni, amiért most a 14. helyen vannak? Ugyanmár... 89-2004?LG írta:Miért, ne mond már, h a Roma jobb csapat, ugyan. Kaka az egész, ott viritanak a 14. helyen.
azért tud ilyet is :Drukker írta:Mancini naon tudSanama írta:Istenem de jót röhögtem rajta:D
Ilyen megyekazinterbemertbajnokakaroklenni tipus ő is .(vagy nem azért ment oda?:) )
http://www.youtube.com/watch?v=nf8OEnD3 ... ture=bz302![]()
![]()
XDXDXD
Nézhetjük az örök mérlegeket, hogy ki nyert több bajnokságot vagy BL-t (mert ugye ilyet a Roma még nem igen nyert), vagy az elmúlt 5 év eredményességét. De szerintem elég lesz ha ránézünk az olasz bajnokság tabellájára.LG írta:Miért, ne mond már, h a Roma jobb csapat, ugyan. Kaka az egész, ott viritanak a 14. helyen.
A Kaka a Milánban játszik, nem?LG írta: Miért, ne mond már, h a Roma jobb csapat, ugyan. Kaka az egész, ott viritanak a 14. helyen.
Miért, ne mond már, h a Roma jobb csapat, ugyan. Kaka az egész, ott viritanak a 14. helyen.barca99 írta:Gondolom eredményesebbet akartál írni.Los Banditos írta:1. Több fizetést kap
2. Az Inter jobb csapat, mint a Roma
Nem hinném, h lenne 1 legjobb....Varga írta:Hogy lehet valaki többek között legjobb? Vagy a legjobb, vagy nem a legjobb nem?MessiFan írta:Többek közt ő a legjobbvilmso94 írta: Lehet hogy jó játékos Zlatan, de nem a legjobb
Én régebben igen sok olasz meccset néztem,de egyre kevésbé tesztettek,így naon visszaesett az érdeklődésem a Serie A iránt.Milan-t szoktam nézegetni,de ha nem látom,sem dőlök a kardombaozsimiki írta:
Egyenlőre egyik olasz csapat sem játszik szépen több meccsen keresztül, nézhetetlen az egész, legalábbis számomra,és eddig.
Tudtam,h x lesz, meg is tettemmiihii írta:Cagliari-Milan 0:0
Gondolom eredményesebbet akartál írni.Los Banditos írta:1. Több fizetést kap
2. Az Inter jobb csapat, mint a Roma
1. Több fizetést kapSanama írta:Istenem de jót röhögtem rajta:D
Ilyen megyekazinterbemertbajnokakaroklenni tipus ő is .(vagy nem azért ment oda?:) )
http://www.youtube.com/watch?v=nf8OEnD3 ... ture=bz302