2008.10.18. 13:13:16
Vasárnap Futsal VB döntő, s hogy még érdekesebb legyen, hoztam, ill összeszedtem néhány információt kedvcsinálónak:
- Magyar érdekeltség a fináléban, hiszen a döntő játékvezetője a BLSZ elnöke, Török Károly lesz! Sok sikert neki!
- a döntőben találkozik minden idők legsikeresebb futsal válogatottja, Brazília, és a nyolc éve egyeduralkodó, korábban a Brazilokat trónjuktól megfosztó Spanyol nemzeti tizenegy.
- a hazai pálya előnyét élvező Brazilok három, míg a Spanyolok kettőt világbajnoki aranyat szereztek eddig.
- több ezer szurkoló fog majd buzdítani, a híres stadion mellett található "kis" Maracana 10.800 fő befogadására képes.
- a futsalt nem kell bemutatni, briliáns technikai megoldások, látványos, gyors, pontos, impulzív játék, gyönyörű cselek, szórakoztató mérkőzések.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy 2010-ben hazánk ad otthont a sportág soron következő kontinensviadalának, melyre természetesen automatikusan kvalifikáltuk magunkat. Így aki eddig idegenkedett a futsaltól, annak a döntőt érdemes megnéznie, a legtöbb embert azonnal magával ragadja.
Remélem kedvet csináltam a Vasárnap 14.30-tól az Eurosport 2-n élőben, míg 19.30-tól az Eurosporton felvételről megtekinthető mérkőzéshez.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton