Élő közvetítések 08/09
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom h ti h vagytok vele de én a meccstől és a kommentártól majdnem bealudtam.Nem igaz h nem tud a sport 1 értelmes kommentárt aki legalább felráz és nem lyukas szöveggel próbálja színesíteni a meccset.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
LM19 titulálta bombaerősnek a kezdőt. Gondolom, neki akart üzenni Los, akivel - most - egyet tudok érteni. Teljesen igaza van. Botrány az 1. félidő, az edző botránya.McLovin írta:Miért?Los Banditos írta:Lám-lám ez a fajta bombaerős kezdő mégsem lesz elegendő a kis Bilbao ellen.Ez egy bombaerős kezdő?
Gondolom, hogy viccelsz, erre a kezdőre a jóízlés határain belül se lehet azt a szót mondai, hogy bombaerős!
Na, ahogy nézem félidő, van min gondolkozni Pep, van min gondolkozni...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ezt a Victor Sanchez gyereket lezavarnám a pályáról, nem is értem, hogy kezdhetett. Akkor már inkább a Sergi Busquets.
A két szabadrúgás nyugodtan bemehetett volna, ha nincs ott Valdés. Tényleg, most nem akarjátok eladni?
Egyébként borzasztó gyengék vagyunk, sablon az egész játék, nem tudunk mit kezdeni a Bilbao falával. Megfigyelhető a tanácstalanság, amikor Piqué és Marquez hátul passzolgatnak 5 percig...
Mindenképp cserékhez kell nyúlnia Pepnek, mert ha ez így megy tovább, akkor akár még az Athletic is beköszönhet...
Bízok a jobb folytatásban..
A két szabadrúgás nyugodtan bemehetett volna, ha nincs ott Valdés. Tényleg, most nem akarjátok eladni?
Egyébként borzasztó gyengék vagyunk, sablon az egész játék, nem tudunk mit kezdeni a Bilbao falával. Megfigyelhető a tanácstalanság, amikor Piqué és Marquez hátul passzolgatnak 5 percig...
Mindenképp cserékhez kell nyúlnia Pepnek, mert ha ez így megy tovább, akkor akár még az Athletic is beköszönhet...
Bízok a jobb folytatásban..
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az örökzöld vers jutott az eszembe: Minek nevezzelek?
Az első flidő egy nagy rakás [auto_cenzúra] volt, nulla elképzeléssel, rossz döntésekkel, egy harmatgyenge Henry-val. nem tudom, mit keres a csapatban. Márquez bizonytalan, Piqué megszakasztotta Keitát. Pep remélem, észbe kap. Mert csúnya vége lehet ennek. az első félidő az ő hibája, 100%-ig eddig. De javíthat a 2. félidőben.
Az első flidő egy nagy rakás [auto_cenzúra] volt, nulla elképzeléssel, rossz döntésekkel, egy harmatgyenge Henry-val. nem tudom, mit keres a csapatban. Márquez bizonytalan, Piqué megszakasztotta Keitát. Pep remélem, észbe kap. Mert csúnya vége lehet ennek. az első félidő az ő hibája, 100%-ig eddig. De javíthat a 2. félidőben.

-
- Director del Fútbol
A legpocsékabb meccsünk eddig. Iniestán és Marquezen kívül nem lehet kiemelni senkit. Meg persze VV még hatalmasakat védett.
Ez a Bilbao jó csapat, nekik áll a zászló eddig, össze kell szednünk magunkat. Victor Sanchez konkrétan a pályán sincsen, azonnal le kell hozni.
Én ezeket a cseréket preferálnám:
Victor Sanchez
Hleb
Henry
Messi
Henry nagyon akar, de képtelen helyzetbe kerülni. Eto'o legalább csinált magának 2 helyzetet, eddigi teljesítményét ismerve benne bármikor gól van. Mivel 1 kényszerű csere már történt, a két maradékot okosan kell használni, Hleb és Messi viszont kell.
Ez a Bilbao jó csapat, nekik áll a zászló eddig, össze kell szednünk magunkat. Victor Sanchez konkrétan a pályán sincsen, azonnal le kell hozni.
Én ezeket a cseréket preferálnám:
Victor Sanchez

Henry

Henry nagyon akar, de képtelen helyzetbe kerülni. Eto'o legalább csinált magának 2 helyzetet, eddigi teljesítményét ismerve benne bármikor gól van. Mivel 1 kényszerű csere már történt, a két maradékot okosan kell használni, Hleb és Messi viszont kell.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- McLovin
- Capitá del Barça
Miért?Los Banditos írta:Lám-lám ez a fajta bombaerős kezdő mégsem lesz elegendő a kis Bilbao ellen.

Na, ahogy nézem félidő, van min gondolkozni Pep, van min gondolkozni...

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én is ezt írtam...aztán nem sokkal utánna behozta Busquetset..Ronaldinho&Barca írta:huu de szét vagyunk esve, nagyon kapkodunk, rengeteg a hiba. 2. félidőre Messit és Hlebet a pályára, ha nyerni akarunk, ez a felállás nekem nagyon nem tetszik.

Amit abszolút nem tudok megérteni...ráadásul így a félidőben max egyet cserél.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
mehet a csere-bere kedves pep
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
huu de szét vagyunk esve, nagyon kapkodunk, rengeteg a hiba. 2. félidőre Messit és Hlebet a pályára, ha nyerni akarunk, ez a felállás nekem nagyon nem tetszik. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem bizony ez a játék kevés a Bilbao ellen, főleg össze-vissza felrugdosni a labdát hülyeség. 2. félidőre jobban kell játszanunk kell messi meg Hleb.Los Banditos írta:Lám-lám ez a fajta bombaerős kezdő mégsem lesz elegendő a kis Bilbao ellen.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

Nem játszik Victor Sanchez van a jobszélen.csababarca írta:Hleb játszik?vagy kié a jobbszél?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hleb játszik?vagy kié a jobbszél?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Director del Fútbol
Farkas Norbi akkora baromságokat mond, hogy a hajam égnek áll. Soha az életben nem mondott ilyet a klub, hogy szerződési szempontból Gudjohnsen és Xavi egy kategória, épphogy örökös szerződést akarunk adni Xavinak, azt meg végképp kiröhögöm, hogy nagy az űr a két fél között...
Lőjje már le valaki ezt a csókát a kommentátor-ülésből...
Lőjje már le valaki ezt a csókát a kommentátor-ülésből...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Lám-lám ez a fajta bombaerős kezdő mégsem lesz elegendő a kis Bilbao ellen. 

in to exile
[auto_cenzúra] az ívelgetésekbe!!!!!!!!!! 

mit úsztunk meg megint,te jó ég..
Bocsi de én mindigis pesszimista voltam/vagyokmiihii írta:Pfff,azért nem kellene ennyire pesszimistának lenni.Nem vagyunk élesek,de még van egy óra a meccsből.És nincs is veszve semmi...Szal cs fel a fejjel,összeszedik magukat a fiúk!MessiFan írta: Szerk: Én örülnék 1 x-nek. de most komolyan
Amikor láttam hogy Keita elcsúszott már előre tudtam hogy lekell majd jönnie. Bilbao támad Valdés véd. Mimeg nem bírnak 1 helyzetet kihasználni mert vagy ott van egy védő vagy nem tudják megbecsülni azt a labdát. Hiányzik Xavi de nagyon. Sánchest vagy kit én már rég visszaküldtem volna a B csapatba. Na de ez az én véleményem ami nem kicsit pesszimistás feelingü

Hajrá Barca!

Off: Azért írtam hogy had olvassák és ne a hülyeséget írják...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2008.10.19. 19:43:26-kor.
- McLovin
- Capitá del Barça
Én se, de nem jósolok túl sok jót, ha ez a hülye rotáció lesz a jövőben!merx írta:nem tudom mi hasznára van a játék képére ez a sok variálás

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- kovacsmisn
- Barça B
minek eza sok fiatal,sergio még talán okés is van pedro nade most victor vazquez is pluszba,mért nem lehet már hlebet betenni??? tisztelet edző úr
-
- Director del Fútbol
MIÉRT NEM JOBBAL ETO'O? 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Jugador d'estrella
etonak előbb kellett volna ellőnie vagy aztan a lövés helyett passzolni...
nem tudom mi hasznára van a játék képére ez a sok variálás