Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LM19 titulálta bombaerősnek a kezdőt. Gondolom, neki akart üzenni Los, akivel - most - egyet tudok érteni. Teljesen igaza van. Botrány az 1. félidő, az edző botránya.McLovin írta:Miért?Los Banditos írta:Lám-lám ez a fajta bombaerős kezdő mégsem lesz elegendő a kis Bilbao ellen.Ez egy bombaerős kezdő?
Gondolom, hogy viccelsz, erre a kezdőre a jóízlés határain belül se lehet azt a szót mondai, hogy bombaerős!
Na, ahogy nézem félidő, van min gondolkozni Pep, van min gondolkozni...
Miért?Los Banditos írta:Lám-lám ez a fajta bombaerős kezdő mégsem lesz elegendő a kis Bilbao ellen.
Én is ezt írtam...aztán nem sokkal utánna behozta Busquetset..Ronaldinho&Barca írta:huu de szét vagyunk esve, nagyon kapkodunk, rengeteg a hiba. 2. félidőre Messit és Hlebet a pályára, ha nyerni akarunk, ez a felállás nekem nagyon nem tetszik.
Nem bizony ez a játék kevés a Bilbao ellen, főleg össze-vissza felrugdosni a labdát hülyeség. 2. félidőre jobban kell játszanunk kell messi meg Hleb.Los Banditos írta:Lám-lám ez a fajta bombaerős kezdő mégsem lesz elegendő a kis Bilbao ellen.
Nem játszik Victor Sanchez van a jobszélen.csababarca írta:Hleb játszik?vagy kié a jobbszél?
Bocsi de én mindigis pesszimista voltam/vagyokmiihii írta:Pfff,azért nem kellene ennyire pesszimistának lenni.Nem vagyunk élesek,de még van egy óra a meccsből.És nincs is veszve semmi...Szal cs fel a fejjel,összeszedik magukat a fiúk!MessiFan írta: Szerk: Én örülnék 1 x-nek. de most komolyan
Én se, de nem jósolok túl sok jót, ha ez a hülye rotáció lesz a jövőben!merx írta:nem tudom mi hasznára van a játék képére ez a sok variálás