Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Henryban én most bízok nagyon, jól kéne hogy játszon, mert ha nem akkor nehéz lesz.szajko írta:Nem tudom,de ki lehetne próbálni a 4-4-2-t Eto'o és Henry elől...lehet,hogy hülyeség,de nem tom...
Ez tény. Egy Bilbaot így is ütni kell, nem vitás. Nekem csak az a bajom, hogy Pep rotációs elve egyszer csúnyán vissza fog ütni. Amikor pont egy relatíve biztosnak vett meccs előtt fogja feltúrni a csapatot.lionelmessi19 írta:
Persze, Puyol, Xavi, Iniesta, Abidal híjján ... csak Losnak írtam, mert Bilbaohoz képest közel sem nevezném ezt gyengének. Örülnem a legtöbb csapat a világon, ha ilyen kezdővel jöhetne ki.
Így, h nincs Messi, nem is lenne olyan rossz ötlet. Ha beáll akkor mehetne újra a 4-3-3.szajko írta:Nem tudom,de ki lehetne próbálni a 4-4-2-t Eto'o és Henry elől...lehet,hogy hülyeség,de nem tom...
Persze, Puyol, Xavi, Iniesta, Abidal híjján ... csak Losnak írtam, mert Bilbaohoz képest közel sem nevezném ezt gyengének. Örülnem a legtöbb csapat a világon, ha ilyen kezdővel jöhetne ki.gekkodan írta:
szvsz azért a bombaerős kezdőtől messze van ez Andris.
khmm...faithnomore írta:Enrique írta:Ez már biztos:
A Barcelona hivatalos kezdőcsapata: Valdés, Alves, Piqué, Márquez, Víctor Sánchez; Touré, Keita, Iniesta, Hleb, Eto'o és Henry.
jól van pep, még véletlenül se játszasd tourét, hanem ilyen Victor Sanchez noname gyereket rakj a kezdőbe...
ezt nem hiszem el.....
most már végképp nem értem miért nem engedi játszani tourét, valami gondjuk lehet egymás közt, vagy tourénak van valami sérülése amit nem hoznak nyilvánosságra? ötletem sincs.....
Enrique írta:Ez már biztos:
A Barcelona hivatalos kezdőcsapata: Valdés, Alves, Piqué, Márquez, Víctor Sánchez; Touré, Keita, Iniesta, Hleb, Eto'o és Henry.
Pontosan.lionelmessi19 írta:Tudjuk, örülnél az xnek is.Los Banditos írta:Simán megtréfálhat minket a Bilbao, főleg ha ennyire félvállról vesszük a meccset ilyen gyenge kezdővel. Ha ma nem nyerünk akkor Guardiolának kll elvinnie a balhét.![]()
Bomba erős kezdő, ha nem nyernek, az valószínűleg az ő hibájuk, nem pedig az edzőé, aki most 1 fiatalnak, és 1 sérülésből visszatérőnek adott lehetőséget, a többiek abszolút kezdő játékosok is lehetnének bármikor. (Henry az Henry..)
Tudjuk, örülnél az xnek is.Los Banditos írta:Simán megtréfálhat minket a Bilbao, főleg ha ennyire félvállról vesszük a meccset ilyen gyenge kezdővel. Ha ma nem nyerünk akkor Guardiolának kll elvinnie a balhét.
Na neeeem ezt nem gondolhatja komolyan Pep? Ezzel akar nyerni?...pff azért remélem az ambíció segít a rutinnak:) Forca BarcaEnrique írta:Ez már biztos:
MDról másoltam, szerintem ők is elírhatták, majd javították.Enrique írta:A MD és a Sport sem írja.lionelmessi19 írta:De Puyol ott van.
Ezt komolyan gondolja Pep? Háááát, rossz előérzeteim vannak.Enrique írta:Ez már biztos: