Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na erről van szó! Ez nagyon jó meglátás! Sértődések elkerülve!Bányász írta:Így is mekkora felháborodások vannak...hát még akkor mi lenne ha csak 10 játékost neveznének meg...socio66 írta:Pontosan.A lista 30 játékosából 23 a közelében sincs az aranylabdának.. teljesen fölösleges ilyen bő listát közölni..Barcaforever írta:Miért nem 5 vagy 10 játékost kell megnevezni?
Sztem az egészet úgy kéne csinálni,h nevek nélkül.Lista nélkül.Ki kire gondol azt felírja egy kis cetlire bedobja egy kalapba azt utána összeszámolják a szavazatokat azt ennyi.
Sanama írta:Én mint Focikedvelő ember,őgy gondolom,hogy az 1 dolog,hogy milyen sikereket érsz el játékosként,és,hogy mennyi gólt lősz az ellenfeleknek.bali 15 írta:Huh ti aztán nem vagytok Reálisak:
1. CR7 (sajnos így van ezzel nem vitatkozhat senki aranycipő,bl győztes stb)
2.Messi (talán)
3.Xavi,Casillas,Ribery(amelyik tetszik)
De amit szerintem a mai futballban nagyon elhanyagolnak,az a PÉLDMUTATÁS,leginkább az olyan gyerekeknek akik hétről-hétre nézik a meccseket és álmuk,az,hogy egyszer a Nou Camp-ban vagy Anfield Road-on játszhassanak. És akármilyet játszott Ronaldo,ezt a "küldetést" egyáltalán nem telesítette,mint ember vagy mint játékos. Szánalmasnak tartom,hogy belebotlik a saját lábába a 33. csele után és reklamál,hogy őt felrugták.
MIndenhol és mindenkinél a pénz dominál és hajt.(tisztelet a kivételnek)
Szerintem Ronaldo ezek miatt NEM érdemli meg az aranylabdát,mivel embeileg 0 és egy túlsztárolt mjom.
De Messinek sem adnám,oda mert akármilyen szerény,Ronaldino is ilyen volt, az Aranylabda viszont megváltoztatta.
Nekem mind1 ki kapná,csak ne Messi és ne Ronaldo.
Xavi szerintem tudná kezelni a vele járó "gondokat" és sztárolást,mert már benőtt a feje lágya.
Én mint Focikedvelő ember,őgy gondolom,hogy az 1 dolog,hogy milyen sikereket érsz el játékosként,és,hogy mennyi gólt lősz az ellenfeleknek.bali 15 írta:Huh ti aztán nem vagytok Reálisak:
2.Messi (talán)
Elképzelhető, sőt valószínű. Én sem hallottam róla.Benga írta:Idén azt hiszem nem volt. Csak tavalyi van fennt a neten.fcbarcelonazsombi írta:Valaki egy 50-es listát tudna adni.
Idén azt hiszem nem volt. Csak tavalyi van fennt a neten.fcbarcelonazsombi írta:Valaki egy 50-es listát tudna adni.
Így is mekkora felháborodások vannak...hát még akkor mi lenne ha csak 10 játékost neveznének meg...socio66 írta:Pontosan.A lista 30 játékosából 23 a közelében sincs az aranylabdának.. teljesen fölösleges ilyen bő listát közölni..Barcaforever írta:Miért nem 5 vagy 10 játékost kell megnevezni?
Pontosan.A lista 30 játékosából 23 a közelében sincs az aranylabdának.. teljesen fölösleges ilyen bő listát közölni..Barcaforever írta:Miért nem 5 vagy 10 játékost kell megnevezni?
vicc lett volnabali 15 írta:Huh ti aztán nem vagytok Reálisak:
2.Messi (talán)
ne röhögtessetek már! Pepe lesz az első, Vidic a második és Zsirkov a harmadik! hát nem egyértelmű?Benga írta:Torrest kihagytad:)Taibi írta:Szerintem az első két helyre Messi és C.Ronaldo a befutó valamilyen sorrendben, a dobogó harmadik helyére pedig Xavi és Casillas pályázik legnagyobb eséllyel.
Torrest kihagytad:)Taibi írta:Szerintem az első két helyre Messi és C.Ronaldo a befutó valamilyen sorrendben, a dobogó harmadik helyére pedig Xavi és Casillas pályázik legnagyobb eséllyel.
Én imádom Yestét!Barcaforever írta:Mikor látom a Bilbaot, mindig elcsodálkozom, h egy olyan jó képességű játékos, mint Yeste, miért nem lépett tovább, sztem sokkal több lehetőség lett volna benne.