Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismerem,de nekem is csak linkeket adtak már.bali 15 írta:Ismeri valaki a Data.hu-t?
Innen elvileg lehet letölteni programokat pl: pes 2009.
De úgy látszik hogy itt csak feltölteni szabad.
Elmagyarázná nekem vki hogy hogyan lehet progikat letölteni?
De a Pes-sel csak akkor tudsz neten játszani, sőt egyáltalán online,ha eredeti játékod van.fcbarcelonazsombi írta: Szerintem, ha jó akkor is kidobtál 9ezret az ablakon. Mivel letöltés ingyen van.
Szerintem, ha jó akkor is kidobtál 9ezret az ablakon. Mivel letöltés ingyen van.socio66 írta:Szerintem nem éri meg megvenni,mert aztán ha nem tetszik,akkor kidobtál 9kilót az ablakon..inkább töltsd le.FCBarca88 írta:tessék:
http://cdgalaxis.hu/PC/15678/pro-evolut ... -2009.html
Szerintem nem éri meg megvenni,mert aztán ha nem tetszik,akkor kidobtál 9kilót az ablakon..inkább töltsd le.FCBarca88 írta:tessék:
http://cdgalaxis.hu/PC/15678/pro-evolut ... -2009.html
És mennyiért? hol? ha tudnál egy linket adni pls köszi:)FCBarca88 írta:Eredetiben van megbojan_krkic írta:honnan töltöted le te a játékot?:) elöre is kösziFCBarca88 írta:meg volt az első kupadöntőm(spanyol kupa) legend módban. Elbuktuk az Atleticoval, sima hármast lőtt a sevilla :S de én lettem a MIP, azaz a vesztes csapat legjobbja. Már a Sampdorianál vagyoksajna a Barcatól még messze vagyok
lehet nem egyből top playeren kellett volna kezdenem?
Köszönöm szépen a segítségedet.torrestoni írta:Ha Serialra gondolsz, akkor itt van egy működő:szergoka írta:Valaki tudna nekem dobni egy kódot a pes 2009-hez ami működik.Bitumenes oldalról szedték le nekem.megköszönném
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM
Eredetiben van megbojan_krkic írta:honnan töltöted le te a játékot?:) elöre is kösziFCBarca88 írta:meg volt az első kupadöntőm(spanyol kupa) legend módban. Elbuktuk az Atleticoval, sima hármast lőtt a sevilla :S de én lettem a MIP, azaz a vesztes csapat legjobbja. Már a Sampdorianál vagyoksajna a Barcatól még messze vagyok
honnan töltöted le te a játékot?:) elöre is kösziFCBarca88 írta:meg volt az első kupadöntőm(spanyol kupa) legend módban. Elbuktuk az Atleticoval, sima hármast lőtt a sevilla :S de én lettem a MIP, azaz a vesztes csapat legjobbja. Már a Sampdorianál vagyoksajna a Barcatól még messze vagyok
Ha Serialra gondolsz, akkor itt van egy működő:szergoka írta:Valaki tudna nekem dobni egy kódot a pes 2009-hez ami működik.Bitumenes oldalról szedték le nekem.megköszönném
Milyen orbitális butaság ez márszajko írta:Na én már kezdem megutálni a PES-t 1 dolog miatt és azaz,hogy minden 2. szögletből gólt fejelnek míg én még 1 gólt se fejeltem....hiába Top Player-en játszok,de akkor is ez sok és akármivel próbálkozok mindig csak gól és gól!...gagyi!
FiFa Jobb!
Nem az a kérdés, hogy mennyi gólodbol mennyi szabadrugás gól... Hanem az, hogy mennyi szabadrugást tudnak értékesíteni, mert ez a szám messze meghaladja a realitást.szajko írta:Nekem nem Manager Módba 7 gólt kaptam és abból csak 2-ő szabadrúgás...World Class-on...
A Fifába legalább gólt is lehet rúgni szabiból nem mint a Pesbe...
Nekem nem Manager Módba 7 gólt kaptam és abból csak 2-ő szabadrúgás...World Class-on...Danka00792 írta:Jaja, ott csak szabadrugásból találnak 100%osan be.szajko írta:Na én már kezdem megutálni a PES-t 1 dolog miatt és azaz,hogy minden 2. szögletből gólt fejelnek míg én még 1 gólt se fejeltem....hiába Top Player-en játszok,de akkor is ez sok és akármivel próbálkozok mindig csak gól és gól!...gagyi!
FiFa Jobb!
Igen, itt a PESben az edző dönt, ha jól teljesítel az edzésen akkor kerülsz be az A keretbe, ha élsz a lehetőséggel amit csereként kapsz akkor lehetsz kezdő.rszergej írta:A PES-ben az edző dönti el mikor játszol??? mert a FIFÁban magamat kell beraknomFCBarca88 írta:na lejátszottam az első évem become a legendben
top playeren, végig csináltam az összes edző meccset. Az Athletic Bilbaoban összesen 11szer léptem pályára, egy gólt lőttem. A második félévet már az Atletico Madridban kezdtem. Itt nehezebb volt bekerülni a A csapatba, az utolsó pár fordulóra sikerült is. 4meccset játszhattam, egyet kezdőként.
Jaja, ott csak szabadrugásból találnak 100%osan be.szajko írta:Na én már kezdem megutálni a PES-t 1 dolog miatt és azaz,hogy minden 2. szögletből gólt fejelnek míg én még 1 gólt se fejeltem....hiába Top Player-en játszok,de akkor is ez sok és akármivel próbálkozok mindig csak gól és gól!...gagyi!
FiFa Jobb!