Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kaják nekem ízlenek ugyh nekem jók(a McFisht utálomLos Banditos írta:És teljesen szétvágják a szervezetedet, és elég gyorsan elhízol tőle. A kaják meg nem olyan jók szerintem. A McFish az egyetlen olyan cucc, ami tényleg finom.Bányász írta:Mc Donalds rulez!
Imádom.Tudom,h egészségtelenek meg csúnyák és drágák a kaják...
És teljesen szétvágják a szervezetedet, és elég gyorsan elhízol tőle. A kaják meg nem olyan jók szerintem. A McFish az egyetlen olyan cucc, ami tényleg finom.Bányász írta:Mc Donalds rulez!
Imádom.Tudom,h egészségtelenek meg csúnyák és drágák a kaják...
bizony, hogy nem törvényszerű, ráadásul a vevő KÉRHET rostost a cola helyett, ha van annyi esze, ha nincs, akkor ijBányász írta:Ezzel viszont nem értek egyet.szergoka írta:A számomra legundorítóbb dolog cég gyerekekkel kapcsolatos üzletpolitikája. Mindig a Happy Meal-hez kólát kellett ajánlanunk,8mivel ezen vana legtöbb haszon.) holott volt rostos üdítönk is. A legrosszabb az, h ezeka gyerekek majd 10- 20 év után is vissza fognak ide térni ellhízott hájpacni felnöttként és hozni fogják a saját gyerekeiket.
Ez egyáltalán nem törvényszerű.Az se,h elhízik és az se,h viszi majd a gyerekét...
Ezt tudjuk(főleg a Super Size Me óta...amiben a végén a kajateszt volt a legmegdöbbentőbb...)...de az íze attól még nagyon jó.szergoka írta:Elmondom a sajtburger miböl áll:
Vegyél egy puha cukrozott zsemlét, amelyből a cukortartalom kiégetésével( karamellizálásával) a zsemle kellemes barna színt kap. Utána jön rá 10-10 ml vizezett ketchup és mustár, egy kevés szárított előre áztatott hagyma, enyhe hagyma illattal és hagymára nem emlékeztető kinézettel, majd erre jön egy szelet uborka pontosana közepére, erre jön egy szelet lapka sajt, majd egy szelet "elvileg" hús 170 fokon kisütve, amelyböl ezáltal minden tápanyag eltünik a baktériumokkal együtt.
Ezzel viszont nem értek egyet.szergoka írta:A számomra legundorítóbb dolog cég gyerekekkel kapcsolatos üzletpolitikája. Mindig a Happy Meal-hez kólát kellett ajánlanunk,8mivel ezen vana legtöbb haszon.) holott volt rostos üdítönk is. A legrosszabb az, h ezeka gyerekek majd 10- 20 év után is vissza fognak ide térni ellhízott hájpacni felnöttként és hozni fogják a saját gyerekeiket.
Az kettőtöknek talán elég lesz...Perrero írta:2GB memória, 2 magos 3gigás proc 512es videokari 750GB-s vinyógekkodan írta:Vegyél elég piát, éjfél előtt nem végzel, főleg, ha atomerőművet vettél
1 üveg bontatlan johnny walker, 1 fél üveg (gyk.: bontott) Captain Morgan, 3 liter sör+amit marci hoz
A legjobb bulik otthon egy meccsnézés, átjön pár haver és BMW. Próbáld ki.Perrero írta:2GB memória, 2 magos 3gigás proc 512es videokari 750GB-s vinyógekkodan írta:Vegyél elég piát, éjfél előtt nem végzel, főleg, ha atomerőművet vettél
1 üveg bontatlan johnny walker, 1 fél üveg (gyk.: bontott) Captain Morgan, 3 liter sör+amit marci hoz
mi lesz az első játék amit kipróbálsz rajta?Perrero írta:2GB memória, 2 magos 3gigás proc 512es videokari 750GB-s vinyógekkodan írta:Vegyél elég piát, éjfél előtt nem végzel, főleg, ha atomerőművet vettél
A legdurvább meg az,h mind megél...akárhányszor kimegyek a buszmegbe és látom az említett kereszteződést,mindig tele van az összes bolt parkolója.Mondjuk talán a plusz mintha kiszorulna...viszont pl a Pennybe is rengetegen járnak.Ami meglep mert sztem gagyi meg kicsi a kínálat de egy csomó viszonteladó ott vásárol...VIII.Henrik írta:a "hihetetlenüljóáronolcsót" kínáló üzleteket, hogy milyen közel vannak egymáshoz.
Aldival még nem találkoztam a Lidllel meg nekem nincs bajom.Apus sokat vásárol ott.És még nem találkoztam gagyi dolgokkal.Mondjuk csak ketten élünk így nem is vásárolunk nagy különlegességeket de pl a gyümölcsleveiket meg a feketeerdei sonkájukat tök csípem.gekkodan írta:Az Aldival és a Lidl-el egyszerűen az a problémám, hogy selejt a cucc, amiket árulnak.
És kezdődik a végtelen telepítés? Vagy már azzal is megvagy?Perrero írta:20 perc és itt a gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugyan már a szabvány!gekkodan írta:Arról max a salátamosó-szendvicskészítő kolléga tehet, aki rosszul végezte a munkáját:) De ott legalább a szabvány adott.... Igaz én is tudok meglepetésekről mesélni.Krojf írta:Ehhez képest gekkodan koma a McDonald's-ban ettem az eddigi
leglaposabb, leginkább elspóroltabb sajtburgerét!
Engem ott megkárosítottak, így soha többé nem étkezek
Mekiben!
K.
Krojf Koma!Krojf írta:senzu Koma!
Én erre azt mondom, hogy lehet, hogy a Plus verhetetlen,
kicsi árakról regél, de a választéka sajnos ehhez igazodik.
Szinte állandóan a Plus után mennem kell kiegészítő
vásárlásra, mert egy rakás dolgot nem kapni a Plusban.
Ezt még az sem menti, hogy főszponzora a Budapest Maratonnak,
aminek amióta a Plus a főszponzora még a befutócsomagja is
megcsappant!
Sajnos most örülök, hogy a Spar bettette oda a lábát, mert így
kicsit felfuttatja a választékot is!
Én Balassagyarmaton Spar-hívő vagyok, mert onnan még nem
távoztam elégedetlenül.
K.
Ja...hát Tatabányán nincs már Kaisers meg a közelünkben nincs CBa-se.Viszont Sparból van kettő is itt a lakótelepen...gekkodan írta:Sztem is. Főleg a Kaisers. Bár a CBA-k közül is akad jó, de mivel Franchise, baromira nem mind1 melyikbe mész be, tulajtól függ. Sajna nem olyan, mint a McDonalds
Én a plust nem csíptem.Sztem elég igénytelenek a boltjai.Mármint nem a termékek hanem a berendezések meg ilyesmik így nem szerettem/szeretek ott vásárolni.senzu írta:a Plus volt a legjobb amíg a Spar meg nem vette Crying or Very sad