Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arról max a salátamosó-szendvicskészítő kolléga tehet, aki rosszul végezte a munkáját:) De ott legalább a szabvány adott.... Igaz én is tudok meglepetésekről mesélni.Krojf írta:Ehhez képest gekkodan koma a McDonald's-ban ettem az eddigi
leglaposabb, leginkább elspóroltabb sajtburgerét!
Engem ott megkárosítottak, így soha többé nem étkezek
Mekiben!
K.
erről eszembe jutott a Tökös tekés c. film.Bogi63 írta:Mindenki költözzön ki falura, és termelje meg magának ami kell.![]()
Kedves kiszolgálás, garantált minőség.
Sztem is. Főleg a Kaisers. Bár a CBA-k közül is akad jó, de mivel Franchise, baromira nem mind1 melyikbe mész be, tulajtól függ. Sajna nem olyan, mint a McDonaldsBányász írta:
Az korrekt...![]()
Amúgy sztem még mindig a Spar a leginkább jó.Már ami a minőséget meg ieneket illeti.
Az korrekt...Perrero írta:SPAR az korrekt, anno, szilveszter környékén anyám lement venni a töltött káposztához darált húst.. és kapott hozzá ajándékot.. 1 csavart...
én is hallottam ilyesmit.Los Banditos írta:Mennyire éri meg most beváltani a forintot €-ra? Valóban 350-400 Ft lesz decemberre az €?
Ismét hoztál valami fincsit mára Tibor barátom, hatalmas képek. Nálam a wonderworks nagyon viszi a prímet.
Sajnálom, a szívem szakad meg bele...