Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ákudu írta:Nem, innen lehet szedni bármiféle regisztráció nélkülbali 15 írta:Erről a Data.hu-ról csak akkor tölthetsz le vmit hogyha te is felteszel vmit?
Nem, innen lehet szedni bármiféle regisztráció nélkülbali 15 írta:Erről a Data.hu-ról csak akkor tölthetsz le vmit hogyha te is felteszel vmit?
PS 2-es link van?torrestoni írta:Sziasztok!!!
Na végre DATA.HU-n is fennt van a játék (PES 2009), tehát akit érdekelnek a linkek a gyors letöltés miatt, azok dobjanak PÜ-t, akárcsak a FIFA09-nél.
A PES-ben az edző dönti el mikor játszol??? mert a FIFÁban magamat kell beraknomFCBarca88 írta:na lejátszottam az első évem become a legendben
top playeren, végig csináltam az összes edző meccset. Az Athletic Bilbaoban összesen 11szer léptem pályára, egy gólt lőttem. A második félévet már az Atletico Madridban kezdtem. Itt nehezebb volt bekerülni a A csapatba, az utolsó pár fordulóra sikerült is. 4meccset játszhattam, egyet kezdőként.
Ez nem egyröl a 2-re megy, nekem is viszonylag sok idö volt mire bekerültem, de utána már mondhatni rendszeresen játszattak, mivel rugtam 1 gólt, és adtam egy gólpasszot.szajko írta:Más:Danka00792
Egyik tréningemen 3-at vertem és mégse vok a kezdőbe....
ha így csinálod akkor:FCBarca88 írta:Így állísd be a gombokat:
http://kepfeltoltes.hu/view/081016/bill ... es.hu_.jpg
Ezt játékon kívül kell, a főkönyvtárában lesz egy settings.exe.
Gonolom a Legendshez az eredeti kell....FCBarca88 írta:na ez még nekem is jó kérdés
top playeren kezdtem, védekező középpályás vagyok. Úgyahogy jól megy a játék, de nekem is marad még a trainingazt reméltem hogy a kupa meccsen már játszhatok, csak a csapatom(Bilbao) nem volt érdekelt az első fordulóban.
Neten kipróbáltam a Legends módot, 3 "társal", győztünk 3-0ra. Idővel sztem majd kialakulnak stabil négyesek.
Nem tudom mivel játszak benne:D Blt elkezdtem, de már elkezdeném a master leageut is, de előbb megvárom a community patchet
Annyi az egész, hogy a Pes-ben megcsinálod a karaktered, játszasz egy noname csapatban egy meccset, és jön 3 csapat, hogy le akarnak igazolni, választhatsz közülük. (én a Mallorca-t választottam, ez volt a legnagyobb nevü csapat).Perrero írta:Fifába be a proban 2ik meccsen csk voltam a Barcában.. érdekel ez a Peses bugi
Szerintem kiemelkedöen kell játszanod, hogy beférj a keretbe/kezdö 11-be.szajko írta:A Become a Legend módba csak tréning meccset tudok játszani,mert sosem engedi,hogy játszak a csapatba rámegyek a To Next Match-re és vagy skip match vagy training match-re mehetek...mennyit kell várni vagy mit kell csinálni,hogy játszhassak bajnoki meccseket?...Chievo csapatába vagyok...előre is köszönöm a segítséget!
nincs meg a megfelelő gépigényem a játékhoz.vlxe írta:MichaaBee!
A fifa demojába van szbadrúgás lövő tréning ? ugye nem mondod, hogy még mindig a demoval szórakozol???
Arra próbálok rájönni, hogy miért nem szeded le a teljest?