Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
demóban nincs szabadrúgáslövő... na mind1...Danka00792 írta:MichaaBee!MichaaBee írta:szabadrúgások BOTRÁNYOSAK! nem lehet rendesen kapura tenni. fifában sokkal egyszerűbb és pontosabb. a becsúszásokat meg kell szokni, sajnos nincs más választás.
Nekem semmi gondom a szabadrúgással, egy picit törödsz vele training modban, és már is napra kész vagy belöle.
Egyébként a Fifa-ban jobb? Ahol az ellenfél (még ha kiscsapat is) 5-böl 4szer berugja a szabadot ellened?
Azt igy fejböl nemtudom, de nem emlékszem rá, arra viszont emlékszem, hogy Oleguer benne van.Victor_Valdes írta:Szerk.: Guddy tényleg nincs benne?
Mert ha nincs az elég nagy hiba, sokat rombolna a játék illúziójából.
Ha billentyüzetröl tolod, akkor nyomd csak meg a C-t, ekkor a játékosod elkezd integetni (kéri a labdát)... Ezt mindenkinek üzenem, aki nemtud játszani a Legend módal, és lusta utánanézni...ggbuffon írta:...
Szerintem normálisan megcsinálva, jobb mint a konkurenciánál ahol 4évet játszhatsz és semmi célja sincs...ggbuffon írta:Be a Legend mod véleményem szerint eléggé ellett [auto_cenzúra], szvsz egysíkú és monoton AI meg kegyetlen [auto_cenzúra].Van h egész meccsen nem kapok labdát(pedig többször töküresen gólhelyzetben vagy kiugrási helyzetben állok)erre hátrapasszol,attól elveszik,iszonyat idegesítő,az meg pláne h szenvedni kell vele jópár órát mire értelmes futballista leszel mert én 1,5év karrier során nemtapasztaltam nagy fejlődést...rühellem a fifát de ott ez jobban megvan csinálva..:S
Arról nemis beszélve h Genoahoz leszerződve első félszezonban lőttem egy gólt aztán már vitt a 6.ik Napoli, ahol 1B-s meccs után kezdőben voltam..:S
Én úgy vagyok vele h vagy csinálják meg értelmesen vagy bele se kezdjenek.Kezdenek elhülyülni mint a konkurencia
Pont ez az egyik baj a Pessel. Egy fociprogramnak nem csak meccsből kell állnia,az adatok is fontosakPersze,lehet mondani hogy ez nem a Konami hibája,de én csak a tényeket mondom. És bármilyen jó is maga a meccs a játékban,annál nincs lelombozóbb mint a Konami stadionban játszani egy Red-Blue rangadót..(Mu-Chelsea,csak egy illusztratív példa volt,nem a játékból szedtem a neveket).szajko írta:Télleg benne sincs...na ez 1 hatalmas rossz pont!vlxe írta:Valaki mondja el hol a frászba van a játékból Gudi:O
Főleg,hogy Oleguer meg benne van pfffff...
Télleg benne sincs...na ez 1 hatalmas rossz pont!vlxe írta:Valaki mondja el hol a frászba van a játékból Gudi:O
xbox-on marha jók és sokoldalúak a cselek, nem nehéz megcsinálni őket. a bírók és a partjelzők tökéletesen mozognak és el is akadhat bennük a labda. na mind1, szerintem a pes6 volt a legjobbb, aztán jött az xbox-os fifa, azzal meg nem tud versenyezni a pesszajko írta:Szerk.:Abból a szempontból is jobb a Pes,hogy könyebb a cseleket megcsinálni!Ja és a Bíró+ a Partjelző nem csak össze-vissza szaladgál!
MichaaBee!MichaaBee írta:szabadrúgások BOTRÁNYOSAK! nem lehet rendesen kapura tenni. fifában sokkal egyszerűbb és pontosabb. a becsúszásokat meg kell szokni, sajnos nincs más választás.