Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Matrica és cimkék alapján eredetinek tűnik, és 4500-ért sztem megéri.Bányász írta:Szakértők segítségét kérném!
Ide belinkelnék két sapit:
http://www.vatera.hu/newera_michigan_wo ... 77014.html
http://www.vatera.hu/ncaa_california_go ... 74209.html
A kérdésem pedig,h ezek szerintetek eredeti sapik e?Megérik e az árukat(4500)?Valamint egy 7 1/8as méretű sapi az mekkora fejre való?![]()
Egyébként amerikaisport rajongóknak ajánlom a srác cuccait!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=micskooo
Pénzfüggő!!! Olyan 60 körül már egész jót lehet összerakni....barca tomi írta:Srácok!
Most akarok venni gépet , kb olyat amin elfut a pes 09, grid, ilyenek.
Össze szeretném rakatni és segíthetnétek nekem: Leírnátok hogy kb mit tegyek bele(RAM proci...)
Előre is köszi!
ha jól tudom rengeteg oprendszert próbáltál már... gondolom tudod hogy mire van szükséged, és hogy mit nyújthat neked az xp-vel szemben a vista. látvány meg kényelem kontra bugok és gépigény.Perrero írta:offtopicot már szétcsesztem a PC-s baromságaimmal, szóval most jöjjön ez..remélhetőlegtöbbet nem kell ide írnom gép miatt, szal ugye lesz új masina.. de nem tudom, hogy xp-t vagy Vicát dobjak-e rá.. SP1 után Vistaval is meg voltam elégedve, csak a gépem nem volt neki teljesen elég.. Xp az meg Xp...
az olyan gyíkok kerüljenek el mint: XP-t tegyé' mer' a viszta sz.r.. "érveket" kérnék
nagyon köszke
Persze hogy lehet DVD-ről is telepíteni...gergo9 írta:Ha az XP-t nem CD-re teszem fel hanem DVD-re ugyis lehet telepíteni? Vagy muszáj CD-ről indítani? Sürgős lenne....
DVD-ről is lehet, ha DVD-olvasóról Bootolod be...gergo9 írta:Ha az XP-t nem CD-re teszem fel hanem DVD-re ugyis lehet telepíteni? Vagy muszáj CD-ről indítani? Sürgős lenne....
Ha van rá pénzed hogy az újonnan kijött járékokat megvedd 17-18 kilóért akkor PS3. De ha másolt játékokkal akarod tolni akkor egyértelműen box.isti010 írta:Sziasztok!
Azért írtam ide mert ps3-at vagy xbox360-at alarok venni csak nem tudom meiket vegyek......Segítségeteket szeretném kérni h melyik a jobb és ha tudtok vmi jó oldalt ahonnan olcsóbbak vagy vmi akció vagy ilyesmi légyszives írjátok le....előre is köszi
Ha az ár nem számít, akkor a hivatalos honlapukon is. Csak nem a mostani játékosok nevét kell kiválasztani, hanem be kell írni Bronckhorst nevét és számát.VictorValdes19 írta:Nem tudjátok,hogy honnan tudnék eredeti Barcás Van Bronckhorst-os mezt venni![]()
![]()
Megnéztem Ebay-on és Vaterán is de nem találtam
... Segítsetek PLS
.
CSOKISZKEKSZ!!!!!!!!!
ez nezopont kerdese... gyokeres valtozas nincs a ket verzio kozott... a vista sokkal szebb, emberkozelibb... az xp-nel, viszont tobbek kozott emiatt is, szemmel lathatoan lassitja a geped,... en kicsit turelmetlen tipus vagyok igy zavart az xprol - vistara valo atteres... igy rovid ido utan vissza is alltam a jo oreg sp2-esre... ami a vedelmet illeti a vistanak jobb a tuzfala... de ha sp2es tuzfal melle raksz egy jo virusirtot sztem nyujt kello vedelmet... osszefoglalva: a vista design-ja nem tudta feledtetni velem a lassusagat, igy szamomra egyertelmu h xphogy xp-t vagy Vicát dobjak-e rá.. SP1 után Vistaval is meg voltam elégedve, csak a gépem nem volt neki teljesen elég.. Xp az meg Xp...
az olyan gyíkok kerüljenek el mint: XP-t tegyé' mer' a viszta sz.r.. "érveket" kérnék
Perrero írta:offtopicot már szétcsesztem a PC-s baromságaimmal, szóval most jöjjön ez..remélhetőlegtöbbet nem kell ide írnom gép miatt, szal ugye lesz új masina.. de nem tudom, hogy xp-t vagy Vicát dobjak-e rá.. SP1 után Vistaval is meg voltam elégedve, csak a gépem nem volt neki teljesen elég.. Xp az meg Xp...
nagyon köszke
http://www.sendspace.com/file/a7buyjozsimiki írta:Skacok!
Szükségem lenne a Race Driver GRID magyarosítására!![]()
magyaritas.hu kilőve, ott vmi tréség van, ajánl egy linket hozzá,de ott meg nincs tartalom, szóval aki tudna segíteni, megköszönném!
Ez tán az!?Fernando írta:A segítségeteket kérném. Valahol régebben láttam egy könyvet egy könyves boltban, de sajnos már nem árulják és igazából pénzem sincs megvenni ezért érdekelne egy internetes letöltéses biznisz és esetleg gépen elolvasnám. Tehát a szerzőjét nemtudom de Anthony Kiedis-ről szól a Red Hot Chili Peppers énekeséről a címe Scar Tissue. Valaki Help!![]()
![]()
A Daemon tools nem elindítja hanem létrehoz egy virtuális meghajtót amibe cd,dvd képfájlokat emulálhatunk amugy a kédésedre válaszolvaXavinho írta:Sziasztok! Tudna nekem valaki mondani még egy programot - a daemon tools-on kívül - ,ami képes elindítani az iso fájlokat?
előre is thx
Alkohol 120%. Viszont figyelj rá mert hajlamos összezavarni a gépet a virtuális meghajtóival.Xavinho írta:Sziasztok! Tudna nekem valaki mondani még egy programot - a daemon tools-on kívül - ,ami képes elindítani az iso fájlokat?
előre is thx