Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jól döntöttélPerrero írta: amúgy Ő a győztes:
1 darab GIGABYTE GA-EP35-DS3 (ö1)
- Nettó ár: 17.960 Ft
1 darab INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz 775 BOX (ö1)
- Nettó ár: 28.797 Ft
1 darab KINGSTON 2048Mb DDR2 800Mhz (ö1)
- Nettó ár: 6.210 Ft
1 darab SAPPHIRE HD3850 512MB GDDR3 HTD Full PCIE (ö1)
- Nettó ár: 17.361 Ft
1 darab SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2 (ö1)
- Nettó ár: 11.200 Ft
1 darab NEC AD-7200S (ö1)
- Nettó ár: 4.000 Ft
1 darab GENIUS ErgoMedia 700 (ö1)
- Nettó ár: 5.120 Ft
1 darab COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite (ö1)
- Nettó ár: 7.720 Ft
1 darab FSP BlueStorm II. 500W (ö1)
- Nettó ár: 13.320 Ft
1 darab MANTA MM622 (ö1)
- Nettó ár: 6.240 Ft
1 darab iPon Barion Konfiguráció (összerakott) összeépítése (ö1)
- Nettó ár: 1.500 Ft
Összesen fizetendő:
- Nettó: 119.428 Ft
- Bruttó: 143.313 Ft
És most okés? Ha volt képzési kód a listán, akkor simán mennie kell, főleg ha jogviszonyod is van melléPerrero írta:mint írtam lejjebb, a sulim nem volt megfelelő, bár ott azt mondták, hogy felvehetem..
Az enyémet nem, mert közöm nincs a Diákhitelhez, csak mint partner-kapcsolat, hála istennek nem adtam a nevemet hozzá:) De egyébként az max a postán múlhatott, ilyen szituról még nem hallottam. És kiderült miért nem kaptad meg?Perrero írta:akkor lehet, hogy a te anyádat szidtam tavaly, szept 13án adtam le az igénylést, és télleg 1-2-3-4 nappal utalás elött kaptam, h bocs buktagekkodan írta:Diákhitel lesz és pont. Nem törölte el senki és megkapod Csongor, no para. Ha hibásan töltöd ki, akkor 1 hétre rá már szóltak volna, ha nem kaptál semmit, jön a pénz szerdán.
Kicsit közel áll a munkám ehhez, uh megnyugtatok mindenkit!
písz
Az egész pénzpiaci pánik sokkal nagyobbra van durrantva a médiában, mint amekkora. A gazdaságban jellemző, évtizedeken keresztül megszokott rövid dekonjunktúrás időszak következik. Egyszer szabadpiacot akartunk = 1929, utána még szabadabbat = 1973, most pedig visszasírjuk a minimális állami beavatkozást = 2008.Bányász írta:Én is ezen gondolkoztam.senzu írta:egyébként visszatérve a diákhitelre, ha egyszer előírja a szerződést, akkor már nem bukhat rajta nem? a hitelezőnek is tartania kell a feltételeket
Szerintem csak az bukhat a dolgokon akinek deviza hitele van nem?![]()
Bár a híradóban mint ha olyasmit hallottam volna,h a kintlévő hiteleken emelhetnek kamatot a bankok vagy mi...de azt ez lehet hülyeség.
Nem is ezen ment a para,h lesz e vagy sem.gekkodan írta:Diákhitel lesz és pont. Nem törölte el senki és megkapod Csongor, no para. Ha hibásan töltöd ki, akkor 1 hétre rá már szóltak volna, ha nem kaptál semmit, jön a pénz szerdán.
Kicsit közel áll a munkám ehhez, uh megnyugtatok mindenkit!
písz
az a legnagyobb gond, hogy ez a világválság para annyira átláthatatlanBányász írta:Én is ezen gondolkoztam.senzu írta:egyébként visszatérve a diákhitelre, ha egyszer előírja a szerződést, akkor már nem bukhat rajta nem? a hitelezőnek is tartania kell a feltételeket
Szerintem csak az bukhat a dolgokon akinek deviza hitele van nem?![]()
Bár a híradóban mint ha olyasmit hallottam volna,h a kintlévő hiteleken emelhetnek kamatot a bankok vagy mi...de azt ez lehet hülyeség.
Én is ezen gondolkoztam.senzu írta:egyébként visszatérve a diákhitelre, ha egyszer előírja a szerződést, akkor már nem bukhat rajta nem? a hitelezőnek is tartania kell a feltételeket
Hát igen arról ne is beszéljünk, hogyha nem nem lát egy 200-ast az autót úgy szétszedik, hogy többet már nem lesz autó...bar errefelé inkább a "túlsó oldalon" csinálják ezt a plusz vámot...messi1918 írta:
A kamionosokkal ugyanezt csinálják/ták, régen (amikor még nem voltunk uniósok) rengetegszer előfordult, hogy apukámat vártuk, vártuk, nem jött. Hát miért nem? Szarakodtak a határon, ide egy 20 márkás, oda egy kicsi az árúból...
Tisztelet a kivételnek, mert van hála Istennek abból is egy pár, de a többségük nem ilyen!
A kamionosokkal ugyanezt csinálják/ták, régen (amikor még nem voltunk uniósok) rengetegszer előfordult, hogy apukámat vártuk, vártuk, nem jött. Hát miért nem? Szarakodtak a határon, ide egy 20 márkás, oda egy kicsi az árúból...Victor_Valdes írta:Nagyon kiakadtunk a hétvégén. Szóval. Aki jár ki Ukrajnába (vagy lehet máshova) az tudja, hogy pl.: ha cigit akarsz vámoltatni minimum 2 óra, ha egy ember van előtted akkor is. Múlt hétvégén egy ember állt előttünk, erre a "kedves női kolléga" nyugodtan szórakozik a startlapon...teljesen lesz@rják, hogy esetleg nem érsz rá vagy valami, de ha ez nem is érdekli őket akkor is végezhetnék a munkájukat, hisz ezért fizetik őket. Ha ezt muter csinálná a munkahelyén nem sokáig dolgozna, de nem, ők megtehetik, azt hiszik ők az Istenek...![]()
Mindez azért volt a szokásosnál idegesítőbb mert a fater barátnője, elég csúnyán begörcsölt. Még jó, hogy nagyszüleim a szomszéd faluban laktak... határról gyorsan haza, utána vissza mert nagypapám otthagytuk, hátha addig sorra kerül, de nem került...2 és fél órán át vártunk arra, hogy áthozzunk 2 karton ( 20 doboz) cigarettát.