Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is a bajnoki 4. helyezet indulási jogát akarja átadni a kupagyöztesnek. Szerintem jó ötlet. Így azért kicsit emelné a kupa presztizsét.Gömzító írta:Én úgy értelmeztem, hogy Cruyff nem még egy kvalifikációs jogot akar, hanem a meglévő 4-et akarja átrendezni úgy, hogy a bajnoki 1. 2. 3. mellett a kupagyőztesé legyen a 4. indulási jog és ne a bajnoki 4. helyezetté. Ez egyébként szerintem nagyon jó ötlet és az oda vissza vágós rendszer megszüntetését is csak támogatni tudom.Etooka írta:Szerintem Cruyff ötlete jó,csak nem nagyon kivitelezhető!Platini így is a kiscsapatok mellett áll ki,így nem hiszem,hogy engedne még egy kvalifikációs jogot a spanyoloknak!
Én úgy értelmeztem, hogy Cruyff nem még egy kvalifikációs jogot akar, hanem a meglévő 4-et akarja átrendezni úgy, hogy a bajnoki 1. 2. 3. mellett a kupagyőztesé legyen a 4. indulási jog és ne a bajnoki 4. helyezetté. Ez egyébként szerintem nagyon jó ötlet és az oda vissza vágós rendszer megszüntetését is csak támogatni tudom.Etooka írta:Szerintem Cruyff ötlete jó,csak nem nagyon kivitelezhető!Platini így is a kiscsapatok mellett áll ki,így nem hiszem,hogy engedne még egy kvalifikációs jogot a spanyoloknak!
De nem is ezt mondta...Fernando írta:Én nem értek egyet abban Cruyffal, hogy nehezebb megnyerni a Király Kupát mint 4.nek lenni a bajnokságban. :
Slither írta:10-kor kezdődik a meccs, mégis mit vársz, mit adjon ilyenkor?!
10-kor kezdődik a meccs, mégis mit vársz, mit adjon ilyenkor?!Ilúvatar írta:nem jön be semmi, csak a rojadirecta logó... milyen lejátszó kell ehhez?Enrique írta:FC Barcelona - Sant Andreu
Szeptember 9. Kedd (22:00)
Katalán Kupa elődöntő
http://www.rojadirecta.com/canal/tvci.asx
nem jön be semmi, csak a rojadirecta logó... milyen lejátszó kell ehhez?Enrique írta:FC Barcelona - Sant Andreu
Szeptember 9. Kedd (22:00)
Katalán Kupa elődöntő
http://www.rojadirecta.com/canal/tvci.asx
Én sajnos lemaradok róla osztálykirándulás miatt.MessiFan írta:Ki nézi a Fc barelona - Sant Andreu meccset?