És végül egyet azoknak,akik egész szezonban cs oltogatjátok Lewist,h kilököd meg sportszerűtlen,stb... és Massa meg az az áldott jó gyerek,aki olyan csodálatos és tuti megérdemelné a VB-t mert remek sportember:
REMÉLEM LÁTTÁTOK A MAI FUTAMOT ÉS RÁJÖHETTETEK,H A KIS BRAZIL IS KIMUTATJA A FOGA FEHÉRJÉT,HA TŰZKÖZELBEN VAN.SZÉPEN,GONDOLKODÁS NÉLKÜL KITETTE A MEKIT,MERT ELŐZTE VOLNA,
SZABÁLYOSAN.ENNYIT ARRÓL H MINDIG CS AZ ANGOL A KÖTSÖG ÉS SZEGÉNY MASSÁT ÁLLANDÓAN BÁNTJA...
Tudom,most visszatámadtok,h az első kanyarban megint f

sz volt a listavezető.De a két eset egymástól független és most már látható,h a kis felipe is hasonlóan tud sportszerűen versenyezni.Az egy dolog,h ritkábban fordul nála elő,de ettől még kumma nagy cserépedény volt ma.Ha borzasztóan fontos pontokról (márpedig egyre fontosabbak) van szó,már ő sem nézi a szabályokat,ellenfelet...
Nem védeni akarom Hamit,naon (tényleg talán túlságosan is) agresszív volt az első kanyarnál.De ahogy én láttam,a 2 ferrarinak inkább Kova miatt kellett elhagynia a pályát

Belül beesett Lewis,amitől kijjebb szorultak,de mivel mögötte közvetlenül jött a finn,még nyomott egyet rajtuk,és emiatt kellett kimenniük az aszfaltcsíkról (főleg Kiminek,akit le is koccolt a Meki).
Persze ez megint nézőpont kérdése,ki kinek szurkol,de ebben a szituban inkább a második számú pilótánk volt a hunyó,Hami mögött még be tudott volna fordulni a 2 piros vas.És akkor is kapott volna hideget-meleget az angol,de ez esetben inkább cs egy naon progresszív előzésről lenne szó. Márpedig az ilyen kifékezéses előzések igen gyakran kiszorítós jellegűek más pilóták esetében is,de mivel ők nem a wokingiak pilótái,nem annyira szúrják az emberek szemét
És még egy lábjegyzet.A drága jó Massátok második dodzsemes jelenete is megér pár szót.Nekimegy Bourdais-nek és még a másikat büntetik?Szánalmas,h így nyomják az olaszokat!A versenybírók szerint úgy tűnik,h mindenkinek le kell menni a pirosak elől mert különben szabálytalanok.Külön szabálykönyv van a ferrarira,egyre inkább ez érződik.Az idei szezonban hányadszor nyúltak már bele kívülről a futamokba úgy,h a ferkáknak kedveznek?Ja,ez nem számít igaz?