Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Helyzet kihasználásban nem....Vito írta:Red! mindem tiszteletem a tied, de azért nehogy azt mondd,
hogy Eto'o nem jó
Sztem azért az év nagy részében nagyon jol játxott. Még a cselszki ellen játszott szánalmasan. Akkor is bexolt...a lényeg h tanulja meg befogni a száját, és csak a játékkal foglalkozzon. Akkor nem lesz baj...jovore meglex az a Aranycippeloredlions írta:Nem csak akkor...LG írta: Sztem meg jogos adták Deconak. Es azért nem lett Etoo golkirály mert az uccso 2 forduloban nagyon gyengén játxott + kihagyott 2 tizit.
Nem csak akkor...LG írta: Sztem meg jogos adták Deconak. Es azért nem lett Etoo golkirály mert az uccso 2 forduloban nagyon gyengén játxott + kihagyott 2 tizit.
Sztem meg jogos adták Deconak. Es azért nem lett Etoo golkirály mert az uccso 2 forduloban nagyon gyengén játxott + kihagyott 2 tizit.Enrique írta:Hát ezzel nem tudok egyet érteni. Biztos h csakazértis' inkább Deconak adják a gólt, mintsemhogy' Etoo gólkirály legyen...Silvanus írta:Egyébként az, hogy a Marca Madridi lap szerintem abszolút nem számít, ezen a szinten MÁR NEM (hála az égnek, elmúltak azok az idők...)!!!
Hát ezzel nem tudok egyet érteni. Biztos h csakazértis' inkább Deconak adják a gólt, mintsemhogy' Etoo gólkirály legyen...Silvanus írta:Egyébként az, hogy a Marca Madridi lap szerintem abszolút nem számít, ezen a szinten MÁR NEM (hála az égnek, elmúltak azok az idők...)!!!
Az. Nem ártana ha erre járna 1 modi.Vito írta:ez a topic már kész káoszLG írta:Torolni kéne ezt a topicot sztem. Az eredményt nem lehet megváltoztatni ha tetxik ha nem.
Nem Aranylabdárol volt szo, hanem Aranyciporol. Es tavaly nem Ronaldinho kapta hanem az ukrán sevcsenko.Brian 20 írta:szerintem ilyen hamar nem kap aranylabdát és megint ronaldino kapja meg
Mit nem értex azon hogy nem a spanyol liga által jegyzett 25gólt vexik figyelembe az aranylabdánál????Nem vitatom a véleményed, Eto'o-val kapcsolatban és az utolsó fordulókban nyújtott teljesítményével kapcsolatban igazad van. Még az is lehet, hogy ez majd jót tesz neki. Viszont - lehet hogy csak én vagyok ennyire konok - ha egyszer a spanyol liga szerint 25 gólos, akkor neki is jár az aranycipő. Eddig nem igazán győztetek meg ennek az ellenkezőjéről.
Nem vitatom a véleményed, Eto'o-val kapcsolatban és az utolsó fordulókban nyújtott teljesítményével kapcsolatban igazad van. Még az is lehet, hogy ez majd jót tesz neki. Viszont - lehet hogy csak én vagyok ennyire konok - ha egyszer a spanyol liga szerint 25 gólos, akkor neki is jár az aranycipő. Eddig nem igazán győztetek meg ennek az ellenkezőjéről.Silvanus írta:Eto'o csak álmainkban aranylabdás, és el is mondom, hogy szerintem miért... mert - bármennyire is szretem ezt a srácot, és remélem is hogy még vagy 4-5 évig rúgdossa nálunk a bőrt, és halmozza majd a trófeákat - ezt nagyon elcseszte!!! Megvolt a lehetősége, szinte már zsebben érezhette mind két címet (az addigi teljesítménye alapján), simán lehetett rá számítani, hogy meglesz neki.... de ő képtelen volt két mérkőzésen is betalálni a nem túl acélos ellennel szemben!?... Sajnálatos, és megismételhetetlen!!!
Nagy tanulság volt ez a számára, reméljük a jövőben erre jobban oda fog figyelni, és az 'arcoskodás' helyett tényleg csak a játékra fog koncentrálni!!!! Akkor nincs Európában senki, aki elvehetnétőle ezen címeket...![]()
FORCÁ ETO'O ! ! ! !