Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát tudod ez önzés... Mi az hogy fogod magad, és eldobod az életed? (persze ezt most nem neked mondomG-Jay írta:Mert kié ha nem az enyém az életem? Ha már az életem sem az enyém akkor mi?
Am meg nem is mondtam hogy csak úgy dobjuk el, csak azt mondtam hogy elv mi a legjobb halál...
Iee
Én meg azt halottam, és mondom is, hogy az életet semmiért sem szabad eldobni.G-Jay írta:Hát azt hallottam, hogy elvileg a fulladásos halál a legjobb, mert a végén felszabadulnak bizonyos hormonok, melyek felelősek az örömért, így pedig egyfajta euforikus állapotban távozhat az ember...
Iee
bowlinggolyo írta: És léteznek ijen emberek is akiket zavar az adóság hiába havi pluszban jönnek ki. Ez egy kicsit megbotránkoztató dolog.Ha engem zavarna az adósság biztos nem hűtőbe mennék hanem szereznék vmi gyorsabb és "biztosabb" erre alkalmas tárgyat.pl: méreg stb.
a legegyszerűbb ha felmész egy tízemeletesre és leveted magadbowlinggolyo írta:És léteznek ijen emberek is akiket zavar az adóság hiába havi pluszban jönnek ki. Ez egy kicsit megbotránkoztató dolog.Ha engem zavarna az adósság biztos nem hűtőbe mennék hanem szereznék vmi gyorsabb és "biztosabb" erre alkalmas tárgyat.pl: méreg stb.Krojf írta:Komáim!
Ugye lehettek öngyilkosok áram által, kés által, lőfegyver által,
anyós által, de hogy mélyhűtő által...???
www.hirado.hu/cikk.php?id=302862
De hideg lett hirtelen...!
K.
És léteznek ijen emberek is akiket zavar az adóság hiába havi pluszban jönnek ki. Ez egy kicsit megbotránkoztató dolog.Ha engem zavarna az adósság biztos nem hűtőbe mennék hanem szereznék vmi gyorsabb és "biztosabb" erre alkalmas tárgyat.pl: méreg stb.Krojf írta:Komáim!
K.
400 Font nem sok minden meg lehet adni könnyen a férje le is írta haavi 100 Fontot törlesztettek azaz 4 hónap lett volna csak,de ha már öngyilkos lennék,akkor egyszerűbb gyorsabb halált választanék nem kelett volna szenvedni...Krojf írta:Komáim!
K.
Egy ideig elszenvedhetett, mire meghaltKrojf írta:Komáim!
K.
ez egy elég jól sikerült szériája az intelnek, van benne rendesen tuningpotenciál, a gyengébbek is elmennek 3.8-4 ghz-n, a jobbak meg akár 4,4-4,5-n isPerrero írta: magyarul légyszi
pedig te is érzed, hogy azt a procit bűn nem széthajtaniAprieto írta:És szerinted hogy húzza, ha a foglalatokat sem ismeri?
És ezzel nem leszólni akartam a tudásod kedves Perrero99%-a a népnek köze nincs hozzá hogy mi mibe csatlakozik stb.
vegyél egy jó procihűtőt, mert azt a 8400-t elég jól lehet húzniPerrero írta:Alaplap s775 Gigabyte GA-EP35-DS3 19 990 Ft
Processzor s775 Core 2 Duo 3,0GHz BOX (E8400) 33 390 Ft
Memória DDR2 2x1GB 800MHz Geil Ultra 9 300 Ft
Videokártya PCI-E Sapphire Radeon HD3850 512MB 19 990 Ft
Merevlemez SATA Samsung 500GB 16MB 3év gar. 13 548 Ft
vagy
Merevlemez SATA Samsung 750GB 32MB 3év gar. 19 590 Ft
DVD író SATA Samsung S223F Fekete 4 500 Ft
Számítógépház Cooler Master RC-331 fekete 7 990 Ft
Tápegység FSP BlueStrom II 500W 12cm 14 989 Ft
123697 vagy 129739
ez a bird pc-nél asszem ugyanaz mint a kép amit linkeltem
szerk.: most számoltam utána, iponnál 129734 jött kiasszittem több jóval, ezt már nem törlöm, hadd röhögjetek