Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a 2 nem függ össze, max annyiban, hogyha AGP-s akkor valszeg ddr1-sVictor_Valdes írta:Azt tudom, hogy AGP-s, ha AGP akkor DDR II-es?
te is meg tudod nézni, ennek a proginak a segítségével:Victor_Valdes írta: Ha kiveszem a videókártyát meg tudják mondani, hogy ahhoz melyik csatlakozós jó nem?
Ha kiveszem a videókártyát meg tudják mondani, hogy ahhoz melyik csatlakozós jó nem?senzu írta:igen, ddr2-s foglalatba nem tudod belerakni a ddr3s ramotVictor_Valdes írta:
És alaplap szempontjából, mind a kettő csatlakoztatható egy viszonylag régihez? Tehát: A DDR III-nak másabb a csatlakozója mint a II-nek?
a ddr3-nak még kell fél év / 1 év hogy teljesen kiforrjon és olcsó legyen, akkor már érdemes lesz beleruházni
ha élhetek egy javaslattal, ne 500W-s tápot vegyél, FSP-ből meg főleg ne, kb egy 350Wos is elvisz bármitPerrero írta:na megvan a gép
Ő billentyűzet+egér lehet hogy még lesz hozzá
nem tudja valaki, hogy személyesen is lehet cuccost átvenni
igen, ddr2-s foglalatba nem tudod belerakni a ddr3s ramotVictor_Valdes írta:
És alaplap szempontjából, mind a kettő csatlakoztatható egy viszonylag régihez? Tehát: A DDR III-nak másabb a csatlakozója mint a II-nek?
És alaplap szempontjából, mind a kettő csatlakoztatható egy viszonylag régihez? Tehát: A DDR III-nak másabb a csatlakozója mint a II-nek?kennyke írta:hat nekem 8600GTS em van, s teljes mertekben meg vagyok vele elegedve, az osszes jatek szepen fut vele. Szerintem amire figyelj, hogy inkabb DDR3-ast vedd meg, mert az sokkal gyorsabb.
Így igaz.Victor_Valdes írta:Akkor a 8600-as jó?
Mert akkor holnap megveszem.
Tegyük fel, hogy megvettem, akkor csak be kell szerelnem majd fel installálni?
Milyen a fifa09, olyan mint a többi vagy egy jobb sokkal ?gekkodan írta:VV!
Nekem a 8400-on elsétálgat a Fifa 09 256 mb ram-os kártyával. Spec a Fifa nem mérvadó
Gyári tuningos a Toxicbarca99 írta:Én is az ipon-t akartam ajánlani, de Aprieto megelőzött.![]()
Mellesleg Miki, majdnem kopp ugyan ilyen gépet akarok hamarosan, memóból nem tudom, hogy kell-e nekem 4 giga, vagy maradjon csak 2, de csak 800 mHz-es lesz. Plusz videókariban nem vagyok biztos... ez a toxic 45 körül van ha jól emlékszem, de Sapphire-től van 37-ért is ilyen 4850. Mi a különbség a kettő között? Gyanítom a hűtés. Jah, és tápból is Corsairt néztem.
Legalább a lap és a proci egyezik.
hát azt a játékot nem ismerem tehát nem tudom az igényeitgekkodan írta:Nem rossz kártya, havernak viszi a Crysist is elég rendesen, kicsit a shadereket lejjebb veszed és húz mindent, csak nem teljes élvezettel. De ereje van.Victor_Valdes írta:És ez milyen?
Szerintem jó árba is, talán még lehet használni valamire:
8600GT 512MB PCIE (128 Bit, DDR-II) 12 750 Ft 15 300 Ft
Nem rossz kártya, havernak viszi a Crysist is elég rendesen, kicsit a shadereket lejjebb veszed és húz mindent, csak nem teljes élvezettel. De ereje van.Victor_Valdes írta:És ez milyen?
Szerintem jó árba is, talán még lehet használni valamire:
8600GT 512MB PCIE (128 Bit, DDR-II) 12 750 Ft 15 300 Ft
48ezer...Perrero írta:májki, monitor mennyibe fájt