tegnap bővebben leírtam a véleményem erről az arcade játékról. Viszont most találtam számomra egy pozitívumot benne

kis dolog(és talán ez az egyetlen a fifában[pesben nagyon sok olyan apró dolog van ami ha nem lenne nem is hiányozna, de mivel van nagyon nagy feelinget ad, igazi focis érzést]) vezettem 3-0ra, hátul passzolgattm és elkezdődött az olézás(ha jól tudom ez már az előző részben is benne volt), szóval ez jó pofa és hangulatos.
Hamár jó akkor legyen rossz is(ami bőven van)
1: a bíró és a partjelző csak rohangál de nem csinál semmit, szörnyen zavaró
2: néha hosszabb a 90perc utáni hosszabítás mint maga a meccs. csak akkor fújja le a bíró ha valahogy kapus kirúgás következik. Ez egyszerűen idegölő. Hiába kétperc a hosszabítás.. ez csak egy szám amit kiír a program de semmi realitása(utálom ezt a szót

)..
3: Légy profi módban a csapattársak kb olyanok mint az első pontban említett bíró.. csak rohangálnak jobbra balra, hiába nyomom a gombot, véletlenül se szerelnek :S
4: a gép kénye kedvére lő szabadrúgás gólt, egy meccsen akár hármat is, hiába állítgatom a sorfalat, futok ki vagy ugrok fel stb:S ez se vmi hiteles.
Na azt hiszem ennyi, befogom a szám és várom az idei Pest(fantasztikus lesz!) és közben játszok a pes6al