Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o-t senki nem tudja potolni ez az igazság, Agüérót én nem nézem semmibe ő nincs olyan jó játékos mint Eto'o, nem is lesz. Eto'o-nak maradnia kell a Barcában nem szabad hogy elmenjen !G-Jay írta:Ugyan már srácok, hogy tudná már pótolni? Akkor elől lesz a törpehad vagy mi? Hol lesz az erőcsatár, aki megcsinálja magának a helyet? Ha kell bizonyos esetekben a több csatrá mert baj van, akkor ilyen pici emberek fogják cipelni a labdát amikor időszűkében vagyunk? Agüéró nálam soha nem tudná pótolni Eto'o-t vagy Henry-t. Adebayor vagy Ibra tudná. Kb. Ennyi.
G.
Hát igen Agüero tudná pótolni,de csak ő szerintem,de akkor sem szabad elengedni ő az ideillő csatár összeszokva Xaviva,Messivel,Iniestával és a többiekkel Messivel és Xavival nagyon-nagyon érzik egymást és kell ő ide nekünk.Nem akarok butát mondani,de lehet az lesz,de szerintem ő a világ legjobb középcsatárja jelengleg az Agüeroval és Ibrahimovic-cal együtt talán!Danka00792 írta:Hmm, akkor ezért volt az Agüero-s cikk. A Barca már gondol a jövöre, Agüero tényleg jól tudná pótolni, de... én azt mondom hogy nem szabadna elengedni.
Kiváncsi leszek nyáron a végkimenetelre.
Hát vazzeg... Mai napig se értem, hogy miért akarták eladni... :S De úgy örülök, hogy mégse adták el...vlxe írta:ahhoz képest ha lett volna lehetőség eladták volna. Katasztrófális hiba lett volna egy ekkora tudású játékost eladni.
Hát, végülis mikor bizonyítsanak, ha nem 1 ilyen meccsen?manuel írta:Én meg azon csodálkoztam hogy Guddy és Busquets a végéig játszottak.
Hát ha eladták vna akkor levették volna Laporta fejét. Kb az a szitu mintha dinhot 2006 nyarán adták vna el. Mindenféle Adebayorokkal akarták volna pótolni Samutvlxe írta:Laporta nyílatkozatában: „Hát, hogy vette le a labdát mellel Samuel mielőtt gólt lőtt volna?! Igazság szerint nincs még egy olyan csatár a földön, mint ő"
ahhoz képest ha lett volna lehetőség eladták volna. Katasztrófális hiba lett volna egy ekkora tudású játékost eladni.
Bizony ez volt az oka, hogy 2 legerősebb kaliberű játékost lecserélte Pep. ez így is van rendjén.Drukker írta:Azért hozta le őket mert félt h megsérülnek mert a végére az atleticonak aszzem elszállt az agya
A.Lopez is mit művelt Messi combjával?Drukker írta:Azért hozta le őket mert félt h megsérülnek mert a végére az atleticonak aszzem elszállt az agya
Én is így cselekedtem volna,tehát Eto'o nak adtam vola 90percet. Busquetsnek viszont csak 45öt max 55öt és Touret küldtem volna be.vlxe írta:Eto'o az a fajta játékos aki annál elégedettebb minél többet lehet a pályán. Így volt ez tegnap is. Nekem az arcából ítélve olyannak tűnt mintha PEP egy pillanat alatt elvette volna a kedvét. Én végig játszattam volna Eto'o-t.
Én meg azon csodálkoztam hogy Guddy és Busquets a végéig játszottak.Ilúvatar írta:
DETTÓ!!! én is bexartam tőle... Komolyan... Most miért baj, ha leültetik picit pihenni 2 gól után... nem sokkal később Messit is lecserélték, szal ne főjjön a feje...
Amúgy meg szezánciós volt a második gólja...
Hát legalább nem toporzékolt, mint egyesek szokták...Ilúvatar írta:
DETTÓ!!! én is bexartam tőle... Komolyan... Most miért baj, ha leültetik picit pihenni 2 gól után... nem sokkal később Messit is lecserélték, szal ne főjjön a feje...
Amúgy meg szezánciós volt a második gólja...
ozsimiki írta:Hú de örültem,h utána ölelkezett Henryval, eléggé megijjedtem amilyen fejet vágott a lejövetelnél, hogy ebből megint balhé lesz, de nem.
Jó meccset nyomott Eto'o is!
Grt!
egyet értek bár ez most feleslegeslionelmessi19 írta:Bravo bravo!
A büntető nagyon higgadt volt, a második gólja pedig gyönyörű. Na ez az amit Titi 100ból 90szer már lekezelni nem tud, nemhogy aztán befejezni, nemhogy így.