Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt most nem erről van szó!!!CFirpo3 írta:És Te inkább hiszel egy 3 soros hírnek, mint a Barca elnökének?manuel írta: Igen és Laporta az edző hogy ő tudja hogy éppen kirre is van szüksége.
Jaj hagyuk már Laporta nyilatkozataitt.Fogalma nincs semmiről csak beszél.
azt h orulok hogy az atigazolasi topic bezarasaval talaltal masikat ahol tudod gyarapitani a hsz-eidet...http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=25902
Ehez mit szóltok?????
És Te inkább hiszel egy 3 soros hírnek, mint a Barca elnökének?manuel írta: Igen és Laporta az edző hogy ő tudja hogy éppen kirre is van szüksége.
Jaj hagyuk már Laporta nyilatkozataitt.Fogalma nincs semmiről csak beszél.
Igen és Laporta az edző hogy ő tudja hogy éppen kirre is van szüksége.CFirpo3 írta:Most nyilatkozta laporta, hogy nem foglalkoznak az igazolásokkal.
Erre találtákki az alkudozást!!!nem mondta Laportáéknak senkisem hogy egyből adjanak értte óriási összegekett van más mód is a transzferre lásd. egyolyan összeg ami a barcának megfelel és egyjátékos felajánlása.Szerintem igy is meglehetne oldani na de ha ez hagyományokhoz van kötve akkor kár álmodozni.Pedig de jó is lett volna Cescett látni Xaviékkal......norbert55 írta:Biztos vok benne h nem jönn vissza.2 ok:
1.Laportáék kijelentették h sajátnevelésű játékost nem hoznak vissza magas összegért.Ezzel sértenék a Barca hagyományait.
2.Keita,Touré,Xavi,Busquets,Gudjohnsen.És Ini is tud itt játszani.Főleg ha Busquets elkezd nagyott fejlődni.Pepék jobban hisznek ezesetben Busquets-ben.
Az Arsenal-ban sem volt könnyebb dolga...Gilberto, Parlour, Vieira és Edu is előtte állt a sorban.Livia Drusilla írta:Szerinted eljutott volna idáig, lett volna esélye az eddigi Ronaldinhos, Decos, stb. korszakban????
Nem vitázom Veled, mert a stílusod tényleg minősíthetetlen...mindorokke_barca írta:Livia Drusilla....latom nagyon vicces hangulatban vagy de megsugom neked hogy teljesen alaptalan amirol beszelsz es latszik h mennyire tajekozatlan vagy e tekintetben... mert cesc még ronaldinho es deco erkezese elott elhagyta a barcat... es hat nem volt egy top csapatunk 2002-2003as idenyben, alig ertuk el az uefa kupas helyet...jossz itt nekem a bloffel es probalsz kodositeni... figyelj mert ujabb meglepik lesznek...ha nem ertened ez annyit tesz, hogy fabregas nem kapott ermet abban a szezonban amikor az arsenal veretlenul nyerte mega bajnoksagot... mert nem jatszott a felnott csapatban bajnokin... es pont ugyanakkor debutalt az arsenalban amikor messi a barcaban... a 2004-2005os szezonbanAlthough Arsenal went on to win the league unbeaten in the 2003–04 season,Fàbregas was not awarded a winner's medal because he did not play a single league game.
goleros kozeppalyas? 143 meccs alatt rugott 15 golt ?! ettol vagytok lepetezve? szinte ugyanilyen golatlaggal bir xavi es iniesta is
Figyu már Pique 5 millióért jött. Ennyit lehet áldoznának a kis Cescre is.Livia Drusilla írta:Nem tudom, mikor mondta ezt Txiki, de olyan sértődöttség szaga van....Mihu írta:
Jól mondta Txiki. Aki egyszer innen elment még utánplótlás korában, annak szinte semmi esélye nincs arra hogy egyszer újra blaugrana-ban játszon.![]()
Szerintem Fabregas nem csupán a pénz miatt ment el, játéklehetőséget akart!
Nézd meg, hány fiatalt hoznak fel 1-1 idényben, és ők mennyi lehetőséget kapnak (most ne gyertek elő Busquets-el). Egyáltalán nem hiszem, h ha marad ugyanott tartana, ahová az Arsenalnál eljutott!!!
Így mostanra már a nagyválogatott tagja, az EB győztes csapat aktív résztvevője! És ő is 21 éves még csak, mint Messi...![]()
Szerinted eljutott volna idáig, lett volna esélye az eddigi Ronaldinhos, Decos, stb. korszakban????
Visszatérve Txikihez, bármikor mondta is, amit, Piqué (vissza)szerződtetése óta asszem érvényét vesztette.
Nem hinném, h mégegyszer valaki ilyet mondana mostanában a Barcánál...![]()
Ez a hozzáállás úgy általában sem szerencsés semmilyen esetben, szvsz.
Ne vedd magadra, de mi értelme van az ilyen hangvételű hozzászólásnakmindorokke_barca írta:...
ha nem ertened ez annyit tesz, hogy fabregas nem kapott ermet abban a szezonban amikor az arsenal veretlenul nyerte mega bajnoksagot... mert nem jatszott a felnott csapatban bajnokin... es pont ugyanakkor debutalt az arsenalban amikor messi a barcaban... a 2004-2005os szezonbanAlthough Arsenal went on to win the league unbeaten in the 2003–04 season,Fàbregas was not awarded a winner's medal because he did not play a single league game.
Nem tudom, mikor mondta ezt Txiki, de olyan sértődöttség szaga van....Mihu írta:
Jól mondta Txiki. Aki egyszer innen elment még utánplótlás korában, annak szinte semmi esélye nincs arra hogy egyszer újra blaugrana-ban játszon.
Persze, mindenki elment volna, aki nem kap behívót LEGALÁBB a padra.Tessék, Dos Santos játszott is,mégis elment.Nem hiszem, h sok szurkoló társam utálja, mert pl én se.Akkor voltak nagy változások a klubnál, nem hiszem, h egy tehetséges ifista felhozatala a nagy csapathoz volt, a legfontosabb feladat.Ezt átlátta és ment.mr. írta:Én szívesen látnám Fabregast újra itt. Elment és??? Lehet ha nem teszi meg sosem kerül fel. Ő is tudta hogy ott sztárrá válhat Wenger kezei alatt és nem is volt akkora konkurenciája. Bele lehet gondolni ti mit tettetek volna a helyében! De lehet hogy ha a többi saját nevelés kapott volna ilyen ajánlatot ők is elhúztak volna.
Piqué szintén ifikorában váltott, mégis visszajöhetett. Henry pedig már 4 klubban rúgta a bőrt, hát nem feltétlenül őt kellett volna felhozni a klubhűség példájaként..Mihu írta: Jól mondta Txiki. Aki egyszer innen elment még utánplótlás korában, annak szinte semmi esélye nincs arra hogy egyszer újra blaugrana-ban játszon. És ez így helyes. Klubhűség is van a világon. Én azokat a játékosokat tudom tisztelni mint a fent felsoroltak, rajtuk kívül még Henry, Maldini persze, Gattuso, Giggs, Scholes...