Leo Messi
-
- Entrenador del Barça
nem tudom ti hogy vagytok vele.... de szamomra egyre ertektelenebb lesz az aranylabda kezdve cannavaroval... volt egy jo vbje es annyi, atkerult a realhoz... csetlett botlott egesz ossszel es csak megkapta... v vegyuk ronaldinho es kaka visszaeseset? mire jo az aranylabda? foleg h minden evben biztosan kiosztjak? sztem mar nincs varazsa...
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Ez jó! Nagyot kacagtam ezenmiihii írta: A mezszámra visszatérve,a tendenciából ítélve hamarosan ő lehet a kapusunk : 3019
10
...
1
![]()
VISCA EL LIONEL MESSI!!!

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
rivaldo is előtte van, cruyff is. viszont MINDENKIT megelőzhetDanka00792 írta:Ronaldinho az én szememben böven elötte van -még-. Ha a jelenlegi helyzetet nézzük, akkor R10 sokkal többet tett a klubért mint az ifju argentin. Persze ez változhat, söt. Meg fog változni, de jelenleg R10 nagyobb ikon. Szerintem.Drukker írta: Mmint a Barca 3. legnagyobb ikonja Kubala és Kocsis után![]()
- van Bommel
- Capitá del Barça
Összekeverted a FIFA World Player díjjal valszeg. Van ilyenmiihii írta:Bakker,mekkora láma vok!van Bommel írta: Azt az aranylasztit, amit a France Football ad át, a tudósítói szavazata alapjánÉszre sem vettem,mekkora hülyeséget írtam
![]()
Kösz,h szóltál,javítottam!

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
- miihii
- KHAL
Bakker,mekkora láma vok!van Bommel írta: Azt az aranylasztit, amit a France Football ad át, a tudósítói szavazata alapján

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- van Bommel
- Capitá del Barça
Azt az aranylasztit, amit a France Football ad át, a tudósítói szavazata alapjánmiihii írta:Egyértelmű,h a mi szívünknek sokkal kedvesebb Leo,mint C.R.,ezért sokan neki adnánk inkább az aranylasztit.Viszont a FIFA nem BARCA drukkerek köre,ezért ők másképp látják a dolgokat.Leo sérült volt,míg ezalatt Cé vidáman rugdosta a gólokat.Páratlan gólözönt zúdított a manchesteri,egy remek formában lévő csapatban.Messi is nagyszerűen játszott,de mivel a csapat elég halovány volt,ő sem tudta hozni azt a formát,ami elegendő Ronaldo elhomályosításához.És amíg a portugálnak leesett egy PL+BL,addig az argentinnak egy olimpiai arany,ami sztem kevésbé mérvadó a zsűrinek.
Ne legyen igazam,de sztem nem tudja megkapni IDÉN MÉG a MESSIás az egyéni trófeát.Ennyi erővel akár Xavi is behúzhatná idénKáprázatos formában van és még egy EB arany is van a tarsolyban...

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ronaldinho az én szememben böven elötte van -még-. Ha a jelenlegi helyzetet nézzük, akkor R10 sokkal többet tett a klubért mint az ifju argentin. Persze ez változhat, söt. Meg fog változni, de jelenleg R10 nagyobb ikon. Szerintem.Drukker írta: Mmint a Barca 3. legnagyobb ikonja Kubala és Kocsis után![]()
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagyot játszott megint Leo, a gólja nagyon szemfüles volt, és ha a szólója végül bemegy, akkor joggal lehetne ő az Aranylabda első számú várományosa... Igaz az Atlético ellen nem volt nehéz jól játszani, de ő még a jobbak közül is a jobb volt. Gratula Leo!

- miihii
- KHAL
Mármint potenciálisan a BARCA legnagyobb ikonja,aki előtt jóformán ott az egész "élet",tonnaszámra hozhat sikereket,lekörözve mindenkit a világon...Drukker írta: Mmint a Barca 3. legnagyobb ikonja Kubala és Kocsis után![]()

- Drukker
- Jugador d'estrella
Halihó ezt mondom már fél éveRivaldinho írta:Én nagyon örülnék, ha nem kapna aranylabdát idén.. de még 1-2év múlva se!
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg deNézzétek meg,Ronaldo-t (mikor 2x kapta meg) Kaka-t, Ronaldinho-t, Shevcsenko-t, Nedved-et... Megkapták az aranylabdát és aztán a köv. évben szinte eltűntek.. talán Kaka nem annyira, de ő sem a régi. Mi lenne ha Messivel is ez lenne ? Inkább legyen mindig második vagy harmadik csak ne essen vissza a játéka. A másik dolog pedig az, hogy lehet mondani, hogy Ő nem esne vissza, mert szerény stbstb. De én Ronaldinho-val is azt hittem, hogy ez lesz... De hát nem sajnos...

- miihii
- KHAL
Egyértelmű,h a mi szívünknek sokkal kedvesebb Leo,mint C.R.,ezért sokan neki adnánk inkább az aranylasztit.Viszont a FF emberei nem BARCA drukkerek köre,ezért ők másképp láthatják a dolgokat.Leo sérült volt,míg ezalatt Cé vidáman rugdosta a gólokat.Páratlan gólözönt zúdított a manchesteri,egy remek formában lévő csapatban.Messi is nagyszerűen játszott,de mivel a csapat elég halovány volt,ő sem tudta hozni azt a formát,ami elegendő Ronaldo elhomályosításához.És amíg a portugálnak leesett egy PL+BL,addig az argentinnak egy olimpiai arany,ami sztem kevésbé mérvadó a zsűrinek.
Ne legyen igazam,de sztem nem tudja megkapni IDÉN MÉG a MESSIás az egyéni trófeát.Ennyi erővel akár Xavi is behúzhatná idén
Káprázatos formában van és még egy EB arany is van a tarsolyban...
Ne legyen igazam,de sztem nem tudja megkapni IDÉN MÉG a MESSIás az egyéni trófeát.Ennyi erővel akár Xavi is behúzhatná idén

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.10.05. 22:45:09-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
És ez volt most a téma? Nem. Hanem, hogy kinek van több esélye az aranylasztira, az meg szerintem egyértelműen CRonie. Ősszel nem szoktak trófeákat osztogatni csapatoknak, ha így lenne,akkor Leo-nak is lenne sansza még az ideire is.vilmso94 írta:Messi akkor is sokkal jobb mint C.ronaldo.ozsimiki írta:Messi idén nem kapja meg, nem csak azt nézik, hogy hogy játszik, hanem hogy ezáltal milyen trófeákat nyer a csapata, Messinél ez 0, CRoninál 'kicsit' több

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Messi akkor is sokkal jobb mint C.ronaldo.ozsimiki írta:Messi idén nem kapja meg, nem csak azt nézik, hogy hogy játszik, hanem hogy ezáltal milyen trófeákat nyer a csapata, Messinél ez 0, CRoninál 'kicsit' több

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Messi idén nem kapja meg, nem csak azt nézik, hogy hogy játszik, hanem hogy ezáltal milyen trófeákat nyer a csapata, Messinél ez 0, CRoninál 'kicsit' több 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kaphatna aranylabdát simán, megérdemelné, én neki adnám, de szerintem neki is fogják majd adni az aranylabda díjat.Rivaldinho írta:Én nagyon örülnék, ha nem kapna aranylabdát idén.. de még 1-2év múlva se!
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg deNézzétek meg,Ronaldo-t (mikor 2x kapta meg) Kaka-t, Ronaldinho-t, Shevcsenko-t, Nedved-et... Megkapták az aranylabdát és aztán a köv. évben szinte eltűntek.. talán Kaka nem annyira, de ő sem a régi. Mi lenne ha Messivel is ez lenne ? Inkább legyen mindig második vagy harmadik csak ne essen vissza a játéka. A másik dolog pedig az, hogy lehet mondani, hogy Ő nem esne vissza, mert szerény stbstb. De én Ronaldinho-val is azt hittem, hogy ez lesz... De hát nem sajnos...
Különben meg messi-nek nagyon kiegyensúlyozott a játéka, nem esne vissza ha kapna egy aranylabdát.Messi minden meccsen hozza a jó formáját baj nem lehet ha kap díjakat, ugy se nagyon kapott nagy elismerést eddig. A fifa legjobja díjat is bezsebelheti meg az aranylabdát is. Megérdemelné és azt mondom. Ő a legjobb a világon ez nem kérdés

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

Most mitcsináljunk hogyha ezt sokk buta ember másképp gondolja. Mint pl.az MTV 1.Ilúvatar írta:Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=riEyv0dF9bE
Nagy képűen tolja a cseleket, s ezzel lekicsinyíti a többieket nagyképűen, és erre ha 1 játékos hozzáér, máris eldobja magát, bőg a bírónak. Hányinger. Aranylabdát neki? szégyen.
Ez ellenben, Messi? Bőven érik nála az aranylabda, mert ő NEM ADJA FEL! Agyba-főbe rugdossák, és ő még mindig fut és csapatjátékos!

- miihii
- KHAL
Értem,amit mondasz. Én ezzel cs azt szeretném kifejezni,h ezt a zsenit szeretném a sorainkban tudni élete végéig (és még azon is túllionelmessi19 írta:Végképp semmi értelme nincs annak már... a 10est se kellett volna rásózni.miihii írta:Aláírásom 2. sora...Ennyi,no comment
Tartsuk csak földön a srácot ameddig lehet...
Ajnározza a sajtó így is eleget.

El vagyok szállva tőle,ugyanakkor bízom benne,h ő nem fog elszállni magától...

Egyetértek h nem szabad túlságosan pallosra emelni ,visszaüthet.Lásd a korábbi 10est

Én térde borulok előtte (na nem ÚGY

A mezszámra visszatérve,a tendenciából ítélve hamarosan ő lehet a kapusunk : 30

VISCA EL LIONEL MESSI!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Én nagyon örülnék, ha nem kapna aranylabdát idén.. de még 1-2év múlva se!
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg de
Nézzétek meg,Ronaldo-t (mikor 2x kapta meg) Kaka-t, Ronaldinho-t, Shevcsenko-t, Nedved-et... Megkapták az aranylabdát és aztán a köv. évben szinte eltűntek.. talán Kaka nem annyira, de ő sem a régi. Mi lenne ha Messivel is ez lenne ? Inkább legyen mindig második vagy harmadik csak ne essen vissza a játéka. A másik dolog pedig az, hogy lehet mondani, hogy Ő nem esne vissza, mert szerény stbstb. De én Ronaldinho-val is azt hittem, hogy ez lesz... De hát nem sajnos... 
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg de

- Drukker
- Jugador d'estrella
Ennyit C.R.-ról. Kukit se tud csak színészkedni meg főlöleges dolgokat csinálniIlúvatar írta:Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:
Nagy képűen tolja a cseleket, s ezzel lekicsinyíti a többieket nagyképűen, és erre ha 1 játékos hozzáér, máris eldobja magát, bőg a bírónak. Hányinger. Aranylabdát neki? szégyen.
Ez ellenben, Messi? Bőven érik nála az aranylabda, mert ő NEM ADJA FEL! Agyba-főbe rugdossák, és ő még mindig fut és csapatjátékos!

Ott a pontIlúvatar írta:Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:

Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho 

- Deus
- Boixos Nois
Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:

- Drukker
- Jugador d'estrella
C.R.nek csak akkor amiko nem színeszkedik és szövegel... hanem jáccik akko az elmegy kategória XDXDXDRivaldinho írta:Messinek és Ronaldonak is élmény ézni a játékát. A különbség a pályán kivül mutatkozik meg.
Amúgy meg épp mazsoláztam a játékosok statisztikái között.. És elképesztő adatokra bukkantam. Igaz, hogy nem láttam az összes, ez idénybeli Barca mecset, de elkerekedett a szemem Messi stat-jánál. Míg a bajnokságban ugyancsak 6 meccs / 5 gól a aránya, akár csak Etonak.. De nem ez az elképesztő, hanem az, hogy míg a kameruninak 3 assistja-van, neki 14! (11-est beleértve, vagyis igazi gólpassz 'csak' 12). Emellett, a BL-ben 2meccs/2gól és 5 gólpassz! 2 meccsen![]()
utóirat: lehetetlen h neki 5gólpassza legyen a Bl-be.. nem is rúgtunk annyi gólt...

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Megmondom őszintén, nem bánnám, ha idén még nem lenne aranylabdás.
Ilyen fiatalon, már szinte mindent elérni, még korai. Szerintem.
Jövőre még jobban fog játszani, majd talán akkor. Egyébként abszolút képesnek tartom rá, hogy megszerezze, ha nem is idén.
Ilyen fiatalon, már szinte mindent elérni, még korai. Szerintem.
Jövőre még jobban fog játszani, majd talán akkor. Egyébként abszolút képesnek tartom rá, hogy megszerezze, ha nem is idén.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22