Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tény, h keveset játszott, de csalódást nem keltettlionelmessi19 írta:Én is előbbi kettővel. Cácerest pedig még alig láttuk játszani, de legutóbbi meccsén pl. elég gyenge volt.MichaaBee írta:eddig én mind Márquezzel, mind a "vetélytársaival" Piquével, Cáceresszle elégedett vok
Én is előbbi kettővel. Cácerest pedig még alig láttuk játszani, de legutóbbi meccsén pl. elég gyenge volt.MichaaBee írta:eddig én mind Márquezzel, mind a "vetélytársaival" Piquével, Cáceresszle elégedett vok
Ahogy én láttam,Pique egy párharcot sem vesztett el,pontosan passzolt,szóval nem tudom,hogy neked miért tűnt haloványabbnak!Tegnap az egész csapat jó volt!westerngom írta: Inkább Pique volt egy kicsit haloványabb a számomra és játszattam volna inkább Cacarest aki az eddig mutatott játék alapján inkább kezdő lehetne.
Igazad vanlionelmessi19 írta:Szerintem jelenleg Marquez az egyik legjobb védő játéksounk, és talán év végén sem lesz ötletszinten sem az eladása..
- ühümmm, mint a csapatban mindenki másnak voltak mélypontjai....barcafan93 írta:Wáá hihetetlenül ingadozó ez az ember.Az elmúlt 2 évben hogyha Marquez jut az eszembe akkor csak az jut eszembe,hogy mennyit bakizott.2 éve a Liverpool elleni bl meccsen is az ő hibájából kaptunk gólt,aztán a Getafe ellen is volt egy szép hazaadás szerá mozdulata...NAgyon könnyen el tudják nyomni,és néha tutyi-mutyi módon játszik.szerintem nem a védelemben van a helye hanem a védelem előtt,de legjobb lenne a cserepad:) Milito cseréje:)
Ez így van,de szerintem valamilyen szinten jól jött az a gól,mert ha nem fejeli be teljesen máshogy alakúl a forgatökönyv és nehezebb meccs lett volna ez sokkal....CFirpo3 írta:Tegnap nem először mutatta meg, hogy jól fejel. Szvsz jól játszott tegnap. Volt több fontos mentése.
Na azért sztem Puyol az utóbbi időben sokkal többet hibázik, mint Rafa.Drukker írta:Én sem szeretem Márquezt mert már lassú és ő viszont Puyollal ellentétben nem helyezkedik jól... Nem kell ő ide
Szerintem nagyon is hasznos. Most, hogy Milito sérült kell valaki tapasztaltabb Puyol mellé. Viszont én mindenképpen kipróbálnám Caceres-t a következő meccsen, mert a védelem nem nagyon találja magát mostanában. Hátha ő jó lenne.kabekabe írta:Szerintem el kellet volna adni de mivel 2010-ben lejár a szerződése ezért sztem nyáron menni fog mert nem fogunk vele hosszabitan de ha eladjuk még lóvét is kapunk.
nem megbizhato inkább caceres vagy piquenek kéne kezdenie amig milito sérült