Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagy ötlet! Csak akkor ezt megkell majd beszélni. Ha jól látom nem csak én értetem egyet.kudu írta:Véleményem szerint lehetne majd indítani egy Eurobarca házibajnokságot Fifa 09-ben, ha lenne elég jelentkező.
A sorsolást valaki megcsinálná a jelentkezők alapján, a meccseket megbeszélnénk msn-en, aztán neten lejátszanánk, az eredményeket meg ide a fórumra berínánk/nyitnánk neki egy új topic-ot, és rendesen tabella is lenne.
Nos mit szólnátok hozzá?
ezt most viccesnek szántad?Perrero írta:a szerkeszt gomb mellől
honnan töltötted a játékot?Perrero írta:van crackfix -jó krekk, töltöm felfelé
szerintem is jó gondolat,bár neten még sosem játszottam,nem tudom hogyan működik..rszergej írta:Ez egy nagyon jó ötletkudu írta:Véleményem szerint lehetne majd indítani egy Eurobarca házibajnokságot Fifa 09-ben, ha lenne elég jelentkező.
A sorsolást valaki megcsinálná a jelentkezők alapján, a meccseket megbeszélnénk msn-en, aztán neten lejátszanánk, az eredményeket meg ide a fórumra berínánk/nyitnánk neki egy új topic-ot, és rendesen tabella is lenne.
Nos mit szólnátok hozzá?, Én benne vagyok
Ez egy nagyon jó ötletkudu írta:Véleményem szerint lehetne majd indítani egy Eurobarca házibajnokságot Fifa 09-ben, ha lenne elég jelentkező.
Nos mit szólnátok hozzá?
Szintén, nekem is ilyen gondom van. Mit csinálhatnánk?kovinho írta:Letöltöttem a játékot, ment is pár meccs erejéig tökéletesen, majd mikor akarok egy barátságos meccset játszani, akkor ezt írja ki:
Oops! It appears that your version of FIFA 09 has not been properly authenticated. You can get a version of FIFA 09 that can be authenticated from EASTORE.COM. If you believe you have received this message in error, please contact Customer Service.
Ez mi lenne, mert nem nagyon vágom...
Ezek szerint bszhatom az egészet?
Jaja tölthetsz nyugodtan,de ha nem ingyenes majd írj püt és küldök meghívót...ja és mostmár haggyuk mert ez nem ide tartozik a FIFA-hoz...socio66 írta:És akkor ide regelek,és már tölthetek is nyugodtan?szajko írta:
http://evolution.fx.cx/ ez az oldal lenne csak 1 gond van vele,hogy most új szerverre költözik és 1 darabig nem tudsz leszedni róla semmit...
És akkor ide regelek,és már tölthetek is nyugodtan?szajko írta:
http://evolution.fx.cx/ ez az oldal lenne csak 1 gond van vele,hogy most új szerverre költözik és 1 darabig nem tudsz leszedni róla semmit...
Ez asszem ingyen reges és nem kell feltölteni mert minden torrent ingyenes köztük a FIFA 09 is...socio66 írta:én is szeretnék egy ilyenről töltögetni...szajko írta:
regelős oldalról...![]()
hogyan lehet ilyen helyekre bejutni? meghívóval?
én is szeretnék egy ilyenről töltögetni...szajko írta:
regelős oldalról...
regelős oldalról...socio66 írta:honnan szeded/szedted a magyart?szajko írta:Lent van magyarba zsír!!!
Kovinho az angol verzió csak menedzser módot és 1 játékos módot engedett nekem valamit csinálni kell vele,hogy jó legyen na mind1 a magyarral minden rendben!
honnan szeded/szedted a magyart?szajko írta:Lent van magyarba zsír!!!
Kovinho az angol verzió csak menedzser módot és 1 játékos módot engedett nekem valamit csinálni kell vele,hogy jó legyen na mind1 a magyarral minden rendben!