Így tovább Leo!!!

OFFmezeibela írta:cruyff írta:Nézni Messi játékát, az érzés megfizethetetlen.... minden másra ott a real madrid.
hahaha.
inkább nézni a barcat messi játéka nélkül. na máris nem olyan vicces igaz?
cruyff írta:Nézni Messi játékát, az érzés megfizethetetlen.... minden másra ott a real madrid.
chi omega írta:szerintem kell még iniesta is, mert amikor 8an nagy nehezen felrúgják leot, esetleg nem a 16osnál, akkor valakinek le kell passzolni a szabadrúgást.CFirpo3 írta:Amit ma művelt az hihetetlen volt. Ilyet csak Messi tud.
Komolyan mondom, legközelebb így kell fölállni:
------Valdes-------
-------------------
---------------------
---------------------
----Messi-----
-------------------
--------------------
így csak nyerni tudnánk
szerintem kell még iniesta is, mert amikor 8an nagy nehezen felrúgják leot, esetleg nem a 16osnál, akkor valakinek le kell passzolni a szabadrúgást.CFirpo3 írta:Amit ma művelt az hihetetlen volt. Ilyet csak Messi tud.
Komolyan mondom, legközelebb így kell fölállni:
------Valdes-------
-------------------
---------------------
---------------------
----Messi-----
-------------------
--------------------
így csak nyerni tudnánk
De aztán a Sporting ellen Eto'o rúgta...recrea írta:,,Labdarúgás: Messi elvette Eto'ótól a szombati tizenegyest˝
Na most ezt a rövid hírt én nem értem. Messi ezt nem nyilatkozhatta, mivel ő rúgta a racing ellen is a tizit...!!?? Vagy most én vagyok vakon???
cruyff írta:Az előtted szólóra reagáltam. Ha pontosan elolvastad volna mit írt ő, arra mit írtál Te, aztán meg én, akkor erre magadtól is rájöhettél volna.
Látom teljes mértékben "megértetted" amit mondtam...cruyff írta:
Nem értek egyet az okfejtéssel... egy ballábas játékos jobboldali "bevetése" vagy jobblábas játékos baloldalt való játszatása, már a 60-as, 70-es években is bevett edzői húzás volt...ugyanis egy ha egy ballábas játszik jobboldalt, akkor az életveszélyesen fog befelé, a ballábára cselezni...lsd..Messi. A másik megjegyzésem pedig az lenne, hogy a mai futballban ezen a szinten a játékosok alapvetően kétlábasok. Prsze mindenkinek van egy "jobbik" lába, de alapvetően kétlábasok. Egy élvonalbeli futballista esetében ez olyan követelmény, mint hogy a vízilabdázó tudjon úszni... erről ennyit.