dr. Mezey írta:
Bocs, nem kötekedésnek szántam, meg persze én is remélem hogy Messi még tovább javul, csupán arra akartam rámutatni hogy nem neki kell meccsenként három gólt lőnie, hanem másoknak kéne kicsit felnőni hozzá.
Pl. Titi, de Alves is nagyon halvány és ha már nem védekezik, akkor legalább elöl alkothatna valamit. Nyomokban sem emlékeztet a tavalyi önmagára.
ez nyilvánvaló, de nem változtat a tényen, hogy messi nagyon sok helyzetet elcseszett mostanában, amiket ugyan sokszor ő alakított ki azzal, hogy agyonverte a védőket, de ez ettől még nem lesz jobb, max szebbnek tűnik. pont ezért frusztráló az egész, mert a nehezét megcsinálja, aztán a lövés általában nem elég halálos, vagy méginkább rossz időpontot választ a lövésre.
mindenesetre a passzai mostanában nem egyszer gyönyörűek, a lendülete hatalmas, a cselei ülnek, szóval megnyugtató, hogy az első 1-2 meccs leblokkolása után javul a formája.
henry-n én nem akarok vitatkozni, korai még róla ítéletet mondani. a tavalyi szezonját a csapat szereplésének fényében nem tartom olyan rossznak, sőt, a jobbak között volt, az ideivel meg várjunk. nem mentegetni akarom, de guardiola eléggé megkavarta őt szerintem. eredetileg úgy volt, hogy középcsatárt játszhat, most meg rakosgatja összevissza, néha akkor sem cseréli be, ha kívánatos lenne, néha meg kezdeti hasraütésszerűen. valaki írta, hogy nem bizonyított múltkor középcsatárként. hát bakker, először játszott középcsatárt a szezonban az espanol ellen, és abszolút korrekt játékot nyújtott, a gólját meg lehet fikázni, de csak begyötörte.
alvesben meg szerintem megvan a spiritusz, csak még nem szokott át ide.